Inscrie firma »

program cursuri de formare profesionala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre program cursuri de formare profesionala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de perfectionare

Cursuri de perfectionare


). La terminarea programului participantii vor obtine un Certificat de absolvire Institutul ... »
 Cursuri copii

Cursuri copii


deruleaza sub forma unei tabere de weekend la Poiana Pinului Buzau in perioada 2... formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... cursul "De-a prezentatorul" in cadrul programului "Kidspeak". Dezvoltarea ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


Scoala de Studii Comeriale Bacau, furnizor autorizat de formare profesionala...-5 zile IMPORTANT Toate programele de formare profesionala organizate de Scoala..., organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Psi cursuri prevenirea si stingerea incendiilor

PSI CURSURI PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR


CURS FORMARE PROFESIONALA ACREDITAT MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI P....06.2009 PROGRAM CURS S+D 08.30-12.30 MAI SUNT LOCURI VA ASTEPTAM ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri recunoscute cnfpa

Cursuri recunoscute CNFPA


de programe de formare profesionala. Cursurile organizate de Consiliul Regional... inscrierile pentru urmatoarele cursuri de formare profesionala: 1. Manager in activitatea... in domeniu cu o vasta experienta in formarea profesionala a adultilor. Au inceput ... »
 Cursuri de utilizare a calculatorului ecdl - permisul

Cursuri de utilizare a calculatorului ECDL - Permisul European de Conducere


cursului este de 60, pespectiv 90 de ore, iar programul va fi stabilit in functie....R.F.C.A.P.L. Cluj-Napoca are disponibilitatea de a tine cursurile la sediul institutiei... pentru sustinerea unui nou examen. Tariful programului cuprinde contravaloara ... »
 Cursuri de calificare si initiere,

Cursuri de calificare si initiere,


al Furnizorilor de Formare Profesionala sa organizeze cursuri pentru urmatoarele meserii...) organizate pe parcursul a 9 luni CURSURI DE INITIERE INSPECTOR RESURSE UMANE... (OPERATOR CALCULATOR) Durata: 60 ore timp de o luna Cursurile de calificare ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Cursuri winmentor acreditate de producator,

CURSURI WINMENTOR ACREDITATE DE PRODUCATOR, CONSTANTA, MAI 2013


de formare profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru... desfasurarea cursurilor de utilizare a programului WinMentor va organiza in premiera...Primele cursuri de WinMentor la Constanta! Nu rata inscrierea, invatarea ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Cursuri de sanatate ocupationala

Cursuri de sanatate ocupationala


Informatii privind desfasurarea cursurilor: Programul unui modul de instruire: 40 ore... de munca sanatos care sa asigure dezvoltarea organizatiei si dezvoltarea profesionala... ( care cuprinde: curs de formare, consultanta (IDD), evaluare) Locul ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Cursuri de trainer of trainers in sibiu recunoscute

Cursuri de Trainer of Trainers in Sibiu recunoscute national si international


de formare profesionala ITSC in intimpinarea proiectelor europene pe domeniul resurselor... Umane, Psihologie si Dezvoltare Personala a fost demarat in SIBIU programul..., si Egalitatii de Sanse. Certificatul valideaza cele 160 de ore de formare precum ... »
 Cursul de formator - cod cor 241205, curs organizat in baza legii og

CURSUL DE FORMATOR - COD COR 241205, curs organizat in baza legii OG 129/2000 republicata.


. Studiile necesare pentru accesul la programul de formare profesionala : STUDII... SUPERIOARE Tipul de program de formare profesionala : PERFECTIONARE... COMPETENTE PROFESIONALE DOBANDITE: 1. pregatirea formarii; 2. realizarea ... »

Pret: 550 RON
 Curs calificare coafor frizerie manechiura pedichiura, organizat in

Curs Calificare COAFOR FRIZERIE MANECHIURA PEDICHIURA, organizat in baza legii 129/2000 republicata, cod COR 5141.2.1


de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala Competente profesionale... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine ... »

Pret: 550 RON
 Curs inspector (referent)resurse umane organizat in baza legii 129/200

Curs INSPECTOR (REFERENT)RESURSE UMANE organizat in baza legii 129/200 republicata


de formare profesionala: 12 clase - diploma de bacalaureat Competente profesionale... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... profesionala 10.Intocmirea statului de plata al personalului angajat 11.Intocmirea ... »

Pret: 550 RON
 Curs de calificare sudor organizat in baz alegii 129/200 republicata

Curs de calificare SUDOR organizat in baz alegii 129/200 republicata


de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala Competente profesionale... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... Profesionala Contine Timbru Sec, Antetul Ministerului Educatiei Si Cercetarii, Ministerul ... »

Pret: 550 RON
 Cursul de instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze, cod cor

Cursul de INSTALATOR INSTALATII TEHNICO SANITARE SI DE GAZE, COD COR 7136.2.2


de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala Competente... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... profesionale dobandite: 1.Comunicarea la locul de munca 2.efectuarea unor calcule ... »

Pret: 550 RON
 Curs inspector resurse umane

curs inspector resurse umane


. Programul de calificare profesionala oferit de LEADER garanteaza dobandirea tuturor... legislatiei actuale a muncii. Programul de calificare profesionala inspector resurse... umane este autorizat in conditiile OG nr. 29/2000 privind formarea profesionala ... »
Buyer Member 15 ani
Calarasi
 Curs winmentor acreditat de producator, cluj, iunie 2013

CURS WINMENTOR ACREDITAT DE PRODUCATOR, CLUJ, IUNIE 2013


formarea profesionala va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL INCEPATORI...Programul WinMentor este folosit de peste 1000 de societati comerciale... a organiza cursuri in toata tara. EURO PERSONAL SRL – lider national pentru ... »

Pret: 625 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs winmentor acreditat de producator, suceava, mai 2013

CURS WINMENTOR ACREDITAT DE PRODUCATOR, SUCEAVA, MAI 2013


specializata pe activitatea de formare profesionala si acreditata de catre societatea TH... Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor de utilizare a programului WinMentor va... te invete utilizarea programului. EURO PERSONAL SRL – societate ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs de winmentor incepatori la iasi in luna mai 2013

CURS DE WINMENTOR INCEPATORI LA IASI IN LUNA MAI 2013


SRL – societate specializata pe activitatea de formare profesionala...Cunoasterea programului WinMentor este o conditie omniprezenta la angajarea... si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor de utilizare ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs de programare - web design, constanta, mai 2013

CURS DE PROGRAMARE - WEB DESIGN, CONSTANTA, MAI 2013


profesionala a adultilor si oferim publicului larg posibilitatea de a participa la cursuri...FII PREZENT LA primele cursuri specializate pe programare - WEB design... cunostinte la un inalt standard calitativ. Suntem lideri de piata in formarea ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs de coafor

Curs de Coafor


Curs de Coafor Cursul de Coafor organizat de Centru de Formare... Profesionala Transilvania va asigura pregatirea PRACTICA si Teoretica in cadrul... in strainatate, dupa ce au fost traduse si apostilate. Programul la curs este flexibil ... »

Pret: 1650 RON
 Profesionista, asociatie formare profesionala, ong,

profesionista, asociatie formare profesionala, ONG, asociatie de proprietari


de formare profesionala_cursuri/programe, s.a.m.d.) - Departamentul Registrul Comertului... - AUTORIZARE - ACREDITARE FURNIZORI DE FORMARE PROFESIONALA ANC_ CNFPA (PROGRAME/CURSURI... scolara si universitara B. 1. Infiintare Asociatie FORMARE PROFESIONALA B.2. Oferim ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Tehnician pentru instalatii si sisteme de semnalizare, alarmare si

Tehnician pentru instalatii si sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu - COR 724105


în caz de incendiu Programul de formare profesionala se finalizeaza... la programul de formare profesionala li se asigura conditii optime de desfasurare.../2000, republicata, activitatile de formare profesionala a adultilor sunt scutite de plata TVA ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs winmentor acreditat de producator, bucuresti, mai 2013

CURS WINMENTOR ACREDITAT DE PRODUCATOR, BUCURESTI, MAI 2013


profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor...EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare... de utilizare a programului WinMentor va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs winmentor acreditat de producator, cluj, aprilie 2013

CURS WINMENTOR ACREDITAT DE PRODUCATOR, CLUJ, APRILIE 2013


profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor...EURO PERSONAL SRL - societate specializata pe activitatea de formare... de utilizare a programului WinMentor va organiza o noua serie de curs pentru NIVELUL ... »

Pret: 625 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
105 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"program cursuri de formare profesionala" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea