Inscrie firma »

Termeni si conditii de utilizare a portalului ClubAfaceri.ro

Versiunea 1.0 - actualizat la data de 15 Ianuarie 2008

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

1.Informatii despre site

1. 1. Site-ul web Clubafaceri.ro este proprietatea firmei SC MediaNet SRL, sediul social in Bratovoiesti, jud. Dolj, Romania, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J16/132/2001, CIF RO13765307, numit pe parcursul acestor termeni si conditii ClubAfaceri.ro
Adresa email de contact : [email protected]

1.2 ClubAfaceri.ro este un site web continand un portal orientat catre afaceri, de tipul Business to Business (B2B) si un serviciu de informatii de afaceri. O parte din continutul site-ului va este oferita in mod gratuit, iar companiile au posibilitatea de a se inscrie in mod gratuit in portalul B2B. Puteti avea acces la anumite servicii oferite de ClubAfaceri.ro in schimbul achizitionarii unor pachete de servicii (http://www.clubafaceri.ro/servicii/).

2.Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul ClubAfaceri.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea ClubAfaceri.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de terte parti pe site-ul ClubAfaceri.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

2.2 Puteti copia si printa continutul ClubAfaceri.ro doar pentru folosinta dvs. personala.
Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea ClubAfaceri.ro:
a. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei;
b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
c. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al ClubAfaceri.ro asupra continutului.
Este interzisa orice utilizare a continutului ClubAfaceri.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: [email protected]

2.3. In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe site-ul ClubAfaceri.ro, declarati ca:
sunteti de acord cu acordarea unei licente neexclusive, gratuite, nelimitate in timp si spatiu catre ClubAfaceri.ro pentru continutul publicat de dvs. pe site-ul ClubAfaceri.ro
garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe site-ul ClubAfaceri.ro
exonerati de raspundere ClubAfaceri.ro cu privire la orice plingere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de ClubAfaceri.ro

2.4. In conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul ClubAfaceri.ro incalca drepturile dvs. de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la [email protected] cu drepturile incalcate pentru a permite administratorilor ClubAfaceri.ro sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale conform legii 365/2002 privind comertul electronic.

2.5. ClubAfaceri.ro este marca inregistrata a SC MediaNet SRL. Este interzisa utilizarea acesteia in orice mod, fara un acord scris din partea ClubAfaceri.ro

3.Suspendarea accesului

ClubAfaceri.ro poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

4.Schimbari ale site-ului

ClubAfaceri.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, ClubAfaceri.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

5.Inregistrare, parole si responsabilitati

5.1. Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. ClubAfaceri.ro nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje prin posta electronica sau telefon. Va sfatuim sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. de utilizator al ClubAfaceri.ro, la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestuia. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in site.

5.2.Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul Internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, ClubAfaceri.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs.risc.

5.3. Orice acces neautorizat la serviciile oferite in mod oneros de catre ClubAfaceri.ro reprezinta infractiunea de acces fara drept la un sistem informatic si va fi sanctionata conform legislatiei romane in vigoare.

6.Informatiile puse la dispozitie de dvs.

6.1. Informatia pe care dvs. o furnizati despre compania dvs. catre ClubAfaceri.ro va fi folosita doar in concordanta cu prezentele termeni si conditii. Sunteti singurul responsabil cu privire la prezentarea informatiilor intre-un mod corect si complet, ca si cu pastrerea acuratetii informatiilor de-al lungul publicarii informatiilor in cadrul ClubAfaceri.ro .
Sunteti de acord si intelegeti faptul ca prin publicarea unor oferte in sectiunile specializate ale site-ului ClubAfaceri.ro, inclusiv in sectiunea de Discount, puteti intra in relatii comerciale cu alte companii care pot considera aceastea ca fiind oferte comerciale valide si obligatoriu de onorat, in conditiile specifice dreptului comercial. Sunteti singurul responsabil cu privire la corectitudinea si acuratetea acestor oferte si onorarea acestora.

6.2. O data cu publicarea de informatii de catre dvs in cadrul ClubAfaceri.ro intelegeti ca nu se creeaza nici un fel de relatie de agent, mandat sau orice alt fel de reprezentare intre dvs. si ClubAfaceri.ro. De asemenea intelegeti sa exonerati ClubAfaceri.ro de orice fel de responsabilitate cu privire la relatiile comerciale in care intrati prin intermediul acestui site.

6.3. ClubAfaceri.ro este un portal dedicat companiilor si ca atare sunteti singurul responsabil cu privire la datele personale dezvaluite de dvs. ClubAfaceri.ro nu proceseaza si nici nu va vinde aceste date personale catre alte persoane juridice.

6.4. Toate informatiile puse la dispozitie de dvs prin intermediul sectiunii de Consultanta Online vor fi considerate informatii publice si le vom putea folosi ca atare. Raspunsurile acordate de partenerii ClubAfaceri.ro prin intermediul sectiunii de Consultanta Online sunt acordate gratiut si au caracter de recomandare, reprezentand interpretarile parteneriilor ClubAfaceri.ro, bazate pe legislatia in vigoare si pe informatiile puse la dispozitie de dumneavoastra. Sunteti de acord ca, indiferent de circumstante, atat ClubAfaceri.ro cat si colaboratorii sai nu vor putea fi facuti raspunzatori pentru informatiile trimise sau omise si pentru consecintele imprejurarii de a fi urmat sau nu sfaturile oferite in cadrul serviciului de Consultanta Online.

7.Platformele de comunicare

7.1. ClubAfaceri.ro va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori inregistrati (sistem de mesagerie privata, sistem de publicare a anunturilor etc.). ClubAfaceri.ro nu poate si nici nu este interesat de filtrarea anunturilor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, dar isi rezerva dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste anunturi sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Pentru mesajele private si anunturile postate de dvs, raspunderea asupra continutului revine in intregime autorilor acestora.

7.2. ClubAfaceri.ro isi rezerva dreptul de a dezactiva (fara posibilitatea ulterioara a utilizatorilor de a le reactiva) acele informatii publicate care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera ilegale, discriminatorii, daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. Va anuntam, de asemenea, ca nu vom accepta la publicare anunturi publicitare care ii privesc pe concurentii nostri.

7.3. Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor si anunturilor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de mesaje si anunturi prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de ClubAfaceri.ro este supusa urmatoarelor limitari:
- Nu puteti publica, transmite sau face referire catre utilizatorii sau membrii ClubAfaceri.ro nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de ClubAfaceri.ro sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie;
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaj care contin recomandari de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu;
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert;
- Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea ClubAfaceri.ro sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software);
- Nu puteti colecta in nici un fel date cu caracter personal de la utilizatorii sau membri ClubAfaceri.ro;
- Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicare puse la dispozitie de ClubAfaceri.ro;
- Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane.

8.Garantii si Exonerarea de raspundere

8.1. Prin transmiterea mesajelor si anunturilor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi ClubAfaceri.ro pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la punctul 7.3. Prin prezentul document intelegeti si acceptati faptul ca firma noastra va transmite datele dumenavoastra catre organele de ancheta, in cazul in care, ca urmare a publicarii unui mesaj, se porneste o investigatie penala sau se intenteaza o actiune judecatoreasca.

8.2. Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii mesajelor publicate in site, ClubAfaceri.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa. ClubAfaceri.ro nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nicio lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site.

8.3. ClubAfaceri.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site.

8.4. Sunteti de acord sa exonerati de raspundere ClubAfaceri.ro pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentelor Termeni si Conditii.

9.Forta Majora

ClubAfaceri.ro, parternerii sau utilizatorii sai nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat pe site-ul nostru, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ClubAfaceri.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la ClubAfeceri.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ClubAfaceri.ro, erorile de operare, greva etc.

10.Publicitatea si continutul furnizat de alte parti

10.1. Anumite parti ale continutului publicat pe Clubafaceri.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care ClubAfaceri.ro are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului ClubAfaceri.ro pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. ClubAfaceri.ro nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu. De asemenea, ClubAfaceri.ro nu este responsabil de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul sau.

10.2. ClubAfaceri.ro nu trimite comunicari comerciale nesolicitate, in confirmitate cu legislatia romana in vigoare. ClubAfaceri.ro isi rezerva dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitatile sale si ale partenerilor sai catre adresele de e-mail cu care v-ati inscris pentru a avea acces la serviciile ClubAfaceri.ro. Aceste vor fi identificate in mod clar ca provenind de la ClubAfaceri.ro si vor avea posibilitate de desubscriere gratuita.

11.Modificarea termenilor

11.1. ClubAfaceri.ro isi rezerva dreptul sa schimbe termenii si conditiile, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati. Accesul in site si folosirea serviciilor noastre dupa momentul in care se va publica o noua versiune a acestor termeni implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni.

11.2. De asemenea, serviciile oneroase puse la dispozitie de ClubAfaceri.ro pot face obiectul unor termeni suplimentari, care va vor fi publicate de asemenea pe site, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

12.Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor romanesti.