Inscrie firma »

cursuri formare profesionala bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri formare profesionala bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


"SANSA TA PENTRU VIITOR" CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUA PENTRU....05.2009 - pret 330; 50 ore cursul tine 5 sapt - Igiena Formarea in igiena consta... in functie de: numarul participantilor numarul orelor de formare necesare cursului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri management

Cursuri management


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Manager... de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate de catre Autoritatea... si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem peste 10 ani ... »

Pret: 455 RON
 Cursuri copii

Cursuri copii


deruleaza sub forma unei tabere de weekend la Poiana Pinului Buzau in perioada 2... formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... sociala si, mai tarziu, in cea profesionala. Este recunoscut faptul ca la aceasta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de inspector resurse umane

Cursuri de inspector resurse umane


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de - Inspector...! Toate cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt..., cu sau fara examen de bacalaureat. Metode didactice Cursurile au un pronuntat caracter ... »

Pret: 290 RON
 Cursuri de ospatari (chelneri)

Cursuri de ospatari (chelneri)


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Ospatari... de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 350 RON
 Cursuri calculator acreditate

Cursuri calculator acreditate


.N.F.P.A (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) care indeplineste rolul... de specialistii nostri. Avantaj Consulting organizeaza cursuri de pregatire si perfectionare... in diverse domenii. Oferta noastra contine cuprinde cursurile pe calculator mentionate ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Cursuri de sanatate ocupationala

Cursuri de sanatate ocupationala


de munca sanatos care sa asigure dezvoltarea organizatiei si dezvoltarea profesionala... Informatii privind desfasurarea cursurilor: Programul unui modul de instruire: 40 ore... ( care cuprinde: curs de formare, consultanta (IDD), evaluare) Locul ... »
Light Member 20 ani
Bucuresti
 Cursuri in colaborare cu centrul de pregatire in

CURSURI IN COLABORARE CU CENTRUL DE PREGATIRE IN INFORMATICA BUCURESTI


diagramelor folosind formele predefinite din Microsoft Word (scheme flux, organigrame etc... si locul secretarei in lumea profesionala contemporana Ø Comunicarea ... »

Pret: 400 RON
 Curs notiuni fundamentale de igiena

Curs notiuni fundamentale de igiena


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Notiuni... nerespectarii normelor de Igiena. Lipsa unui certificat de instruire profesionala privind... nostru din Bucuresti : B-dul Chisinau nr. 1, Complex Delfinului, Cercul Magic, et.1 ... »

Pret: 100 RON
 Curs siemens - formare automatisti

CURS SIEMENS - FORMARE AUTOMATISTI


profesionala in domeniu. Cursul dureaza 4 zile si se va tine in Bucuresti sau la sediul... la complex, cursurile urmaresc familiarizarea in detaliu a cursantilor chiar si a celor... - Manageri, supervisori de proiecte In urma absolvirii cursurilor, personalul va fi ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Curs winmentor acreditat de producator, bucuresti,

CURS WINMENTOR ACREDITAT DE PRODUCATOR, BUCURESTI, MAI 2013


profesionala si acreditata de catre societatea TH Junior SRL pentru desfasurarea cursurilor...EURO PERSONAL SRL – societate specializata pe activitatea de formare... INCEPATORI la BUCURESTI in luna MAI 2013. Durata este de 40 de ore, pretul este de 850 ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Formare nlp practitioner, bucuresti

Formare NLP Practitioner, Bucuresti octombrie 2010


, unde sustine traininguri de formare profesionala continua. Principala sa... in atingerea obiectivelor pe care ti le propui in viata, iti formezi aptitudini in a excela... mai potrivita formare la care ai putea sa te inscri pentru a invata cum sa ... »

Pret: 3600 RON
Buyer Member 14 ani
Sibiu
 Cursuri de utilizare a calculatorului - operator

Cursuri de utilizare a calculatorului - operator introducere, validare


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de - operator... de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate de catre Autoritatea... care doresc sa invete sa lucreze la calculator. La cursurile de calculator veti ... »

Pret: 290 RON
 Curs  autorizat formator  cod cor 242401

CURS AUTORIZAT FORMATOR cod COR 242401


personala si profesionala! Prin urmarea cursului de FORMATOR in cadrul START EVOLUTION... interesati? Esti interesat sa dobandesti competente in sectorul formarii profesionale...; DEVELOPMENT SRL, vei avea aptitudinea de concepere si prezentare a unui program de formare ... »

Pret: 350 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


diploma! Organizam doar cursuri de formare profesionala autorizate care va ajuta sa...Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este lider de piata in domeniul... cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii ... »
 Curs  autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


formarea profesionala a adultilor. Cheltuielile cu formarea profesionala sunt.... Locatia desfasurarii cursurilor: Calea 13 Septembrie, Bucuresti. Programare curs... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de MANAGER PROIECT in cadrul ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie

Curs agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent...! Toate cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt... la inscriere cat si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem ... »

Pret: 350 RON
 Profesionista, asociatie formare profesionala, ong,

profesionista, asociatie formare profesionala, ONG, asociatie de proprietari


de formare profesionala_cursuri/programe, s.a.m.d.) - Departamentul Registrul Comertului... - AUTORIZARE - ACREDITARE FURNIZORI DE FORMARE PROFESIONALA ANC_ CNFPA (PROGRAME/CURSURI... scolara si universitara B. 1. Infiintare Asociatie FORMARE PROFESIONALA B.2. Oferim ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat manager de proiect, bucuresti  18

Curs autorizat Manager de proiect, Bucuresti 18 Iunie - 04 Iulie 2010


de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA). In urma absolvirii programului de formare... de 40 ore de pregatire profesionala, absolventii putand fi incadrati in munca... interesate de formarea specialistilor capabili sa conceapa, sa elaboreze si sa ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs agent de curatenie

Curs agent de curatenie


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent... de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 350 RON
 Curs agent vanzari

Curs agent vanzari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent... cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate... la inscriere cat si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem ... »

Pret: 350 RON
 Training copii

Training copii


deruleaza sub forma unei tabere de weekend la Poiana Pinului Buzau in perioada 2... formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... sociala si, mai tarziu, in cea profesionala. Este recunoscut faptul ca la aceasta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs formator cu atestare nationala, iasi, aprilie 2013

CURS FORMATOR CU ATESTARE NATIONALA, IASI, APRILIE 2013


de formare profesionala si acreditata de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari... Bucuresti) organizeaza la Iasi in luna APRILIE 2013 curs autorizat de FORMATOR, cod COR ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Curs de bucatari

Curs de bucatari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Bucatari.... Atentie! Toate cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt... scoala de Bucatari din Bucuresti care prin capitanul echipei de gastronomie Dl ... »

Pret: 450 RON
 Curs director vanzari

Curs director vanzari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de acreditate... de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate (Autoritatea Nationala pentru... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 455 RON
66 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri formare profesionala bucuresti" in Firme Hot - 9 Rezultat(e)
Folositi cautarea