Inscrie firma »

cursuri calificare si formare profesionala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri calificare si formare profesionala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri calificare si formare

Cursuri calificare si formare profesionala


profesionala, organizeaza urmatoarele cursuri de formare si calificare profesionala...SC PROTECT CONSULTING SRL BACAU, in calitate de furnizor de formare ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Cursuri de calificare profesionala

Cursuri de calificare profesionala


cursuri de calificare profesionala cu plata in rate pentru urmatoarele meserii...Tehno Art Solution, furnizor de formare profesionala, autorizat prin Ministerul ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare machior

Cursuri calificare machior


.Cursul de Machiaj este unul dintre cursurile in care invatam cum sa punem in valoare frumusetea...þi.Cursul de Machiaj pregateste specialisti in machiajul corector, profesional, de zi, pentru... trasaturile individuale si armonizarea machiajului cu forma fetei, culoarea ochilor ... »
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Cursuri calificare referent resurse umane

Cursuri calificare referent resurse umane


Cursul este autorizat CNFPA, (Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diplomele fiind recunoscute la nivel national. Se desfasoara pe parcursul a 150 ore, fiind un curs complet care ofera dobandirea competentelor necesare realizarii cu suscces a t... ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Cursuri calificare cluj

CURSURI CALIFICARE CLUJ


FUNDATIA PENTRU FORMARE PROFESIONALA SI INVATAMANT PREUNIVERSITAR BRASOV..." organizeaza programe de calificare in Cluj Napoca pentru: - TEHNICIAN IN INSTALATII... ELECTRICE Calificarea permite obtinerea autorizarii A.N.R.E. pentru INSTALATOR ... »

Pret: 350 EUR
 Cursuri de calificare si initiere,

Cursuri de calificare si initiere,


al Furnizorilor de Formare Profesionala sa organizeze cursuri pentru urmatoarele meserii... (OPERATOR CALCULATOR) Durata: 60 ore timp de o luna Cursurile de calificare... si ocupatii: AGENT DE TURISM - GHID Tip: Calificare, nivel 3 Durata: 1080 ore ( 360 ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


"SANSA TA PENTRU VIITOR" CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUA PENTRU....05.2009 - pret 330; 50 ore cursul tine 5 sapt - Igiena Formarea in igiena consta... in functie de: numarul participantilor numarul orelor de formare necesare cursului ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs calificare vanzator

Curs calificare vanzator


faci dovada absolvirii unor cursuri de formare profesionala in domeniu? Inscrie... calificata? Doresti sa te angajezi ca lucrator comercial si angajatorii considera cu nu...-te la cursul de calificare in ocupatia de VANZATOR, autorizat de CNFPA (Ministerul Muncii ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Buletine de analiza avize,cursuri de

Buletine de analiza avize,cursuri de calificare cu diploma pentru personalul


. -ASIGURAM FORMAREA, PREGATIREA SI CERTIFICAREA PROFESIONALA (CU DIPLOME) A PERSONALULUI ... »
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Cursuri  agent paza si ordine

Cursuri agent paza si ordine


In calitate de furnizor de formare profesionala, organizam si desfasuram... cursuri de calificare"agent paza si ordine" pentru personalul propriu, al altor... la absolvire cursantii obtin certificatul de calificare si atestatul profesional ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Curs de calificare sudor organizat in baz alegii

Curs de calificare SUDOR organizat in baz alegii 129/200 republicata


de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala Competente profesionale...Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul ... »

Pret: 550 RON
 Curs de calificare electrician de exploatare medie si

Curs de calificare Electrician de exploatare medie si joasa tensiune


de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala Competente profesionale... schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine...Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat ... »

Pret: 550 RON
 Training vanzari dvd 3 - inceputul sunt eu! (tinuta

Training vanzari DVD 3 - Inceputul sunt eu! (Tinuta profesionala) din cursul


Imaginea - un concept vital in viata profesionala care face, cu certitudine..., diferenta intre ascensiune, stagnare sau regres. Tinuta profesionala este o parte.... De aceea, pentru indicatorii tinutei profesionale: parul, fata, accesoriile fetei ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Curs de formator formare profesionala

Curs de formator formare profesionala


profesionala. Incepand din acest an(2010) nu mai pot preda la cursuri de calificare... participe in calitate de formatori(profesori, maistri) la cursuri de pregatire... la invatamant profesional sau universitar. Cursul dureaza 48 de ore repartizate de obicei ... »
Buyer Member 15 ani
Bihor
 Curs calificare coafor frizerie manechiura

Curs Calificare COAFOR FRIZERIE MANECHIURA PEDICHIURA, organizat in baza legii


de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala Competente profesionale... schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine...Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat ... »

Pret: 550 RON
 Curs de manichiura pedichiura unghii tehnice

Curs de Manichiura Pedichiura Unghii Tehnice


Pedichiura organizat de Centru de Formare Profesionala Transilvania va asigura... transmisibile" . Dupa terminarea cursului absolventii vor primi certificat de calificare... profesionala pentru ocupatia de Manichiura Pedichiura eliberate de Ministerul Educatiei ... »

Pret: 1600 RON
 Cursuri de trainer of trainers in sibiu recunoscute

Cursuri de Trainer of Trainers in Sibiu recunoscute national si international


de formare profesionala ITSC in intimpinarea proiectelor europene pe domeniul resurselor... si nivelurile de calificare la care lucreaza formatorul! - Certificat recunoscut..., si Egalitatii de Sanse. Certificatul valideaza cele 160 de ore de formare precum ... »
 Cursul de formator - cod cor 241205, curs organizat in baza legii og

CURSUL DE FORMATOR - COD COR 241205, curs organizat in baza legii OG 129/2000 republicata.


. Studiile necesare pentru accesul la programul de formare profesionala : STUDII... SUPERIOARE Tipul de program de formare profesionala : PERFECTIONARE... schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine ... »

Pret: 550 RON
 Curs inspector (referent)resurse umane organizat in baza legii 129/200

Curs INSPECTOR (REFERENT)RESURSE UMANE organizat in baza legii 129/200 republicata


de formare profesionala: 12 clase - diploma de bacalaureat Competente profesionale... cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine Timbru Sec, Antetul.../200 republicata Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat ... »

Pret: 550 RON
 Cursul de instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze, cod cor

Cursul de INSTALATOR INSTALATII TEHNICO SANITARE SI DE GAZE, COD COR 7136.2.2


de formare profesionala: 10 clase, scoala profesionala Competente... in cazul schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala...Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat ... »

Pret: 550 RON
 Curs inspector resurse umane

curs inspector resurse umane


. Programul de calificare profesionala oferit de LEADER garanteaza dobandirea tuturor... legislatiei actuale a muncii. Programul de calificare profesionala inspector resurse... umane este autorizat in conditiile OG nr. 29/2000 privind formarea profesionala ... »
Buyer Member 16 ani
Calarasi
 Curs agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie

Curs agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent...! Toate cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt..., deratizare, dezinsectie numai de catre personal calificat. De ce sa urmati acest curs ... »

Pret: 990 RON
 Profesionista, asociatie formare profesionala, ong,

profesionista, asociatie formare profesionala, ONG, asociatie de proprietari


de formare profesionala_cursuri/programe, s.a.m.d.) - Departamentul Registrul Comertului... - AUTORIZARE - ACREDITARE FURNIZORI DE FORMARE PROFESIONALA ANC_ CNFPA (PROGRAME/CURSURI... scolara si universitara B. 1. Infiintare Asociatie FORMARE PROFESIONALA B.2. Oferim ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


prin cursuri de formare si perfectionare profesionala. Compartimentul de prevenire...S.C. PSICOM INTERMED S.A. dispune de salariati calificati si cu experienta... efectuate in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta sau calificati ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de turism

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA/ ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari...; Fisele de lucru; Examenul de absolvire; Eliberarea certificatului de calificare... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
45 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"cursuri calificare si formare profesionala" in Firme Hot - 35 Rezultat(e)
Folositi cautarea