Inscrie firma »

cursuri formare profesionala bacau - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri formare profesionala bacau
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri calificare si formare

Cursuri calificare si formare profesionala


profesionala, organizeaza urmatoarele cursuri de formare si calificare profesionala...SC PROTECT CONSULTING SRL BACAU, in calitate de furnizor de formare ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


Scoala de Studii Comeriale Bacau, furnizor autorizat de formare profesionala...-5 zile IMPORTANT Toate programele de formare profesionala organizate de Scoala..., organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Cursuri de calificare si initiere,

Cursuri de calificare si initiere,


al Furnizorilor de Formare Profesionala sa organizeze cursuri pentru urmatoarele meserii...) organizate pe parcursul a 9 luni CURSURI DE INITIERE INSPECTOR RESURSE UMANE... (OPERATOR CALCULATOR) Durata: 60 ore timp de o luna Cursurile de calificare ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Curs responsabil mediu, bacau, aprilie 2012

Curs Responsabil Mediu, Bacau, aprilie 2012


DESCRIEREA OCUPATIEI Program de formare profesionala organizat in conformitate cu OUG...23 - 28 aprilie 2012, Bacau (sediul General Proiect, str. Vasile Alecsandri, nr... cu experienta in domeniu. PROGRAM CURSURI Luni - vineri in intervalul orar 16:00 - 20 ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Fiscalitate & resurse umane, bacau, aprilie 2012

Fiscalitate & Resurse Umane, Bacau, aprilie 2012


Program de formare profesionala adresat personalului din departamentele... de contabilitate si resurse umane. 26 aprilie 2012 - 12 mai 2012, Bacau (sediul General...) PROGRAM CURSURI Joi, 26 Aprilie, orele 16.00 - 20.00 Noutati legislative introduse ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Curs perfectionare comunicare in limba engleza

CURS PERFECTIONARE COMUNICARE IN LIMBA ENGLEZA


SCOALA DE STUDII COMERCIALE BACAU, furnizor autorizat de formare profesionala..., si are ca rezultat dezvoltarea capacitatii de comunicare in limba engleza. Cursurile sunt ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu - autorizat cnfpa

Curs Responsabil de Mediu - Autorizat CNFPA


09 - 13 noiembrie 2011, Bacau LectoForm Consulting furnizor autorizat... de formare profesionala organizeaza cursul de perfectionare RESPONSABIL DE MEDIU.... Program de formare profesionala organizat in conformitate cu OUG 195/2005 care prevede ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Curs de perfectionare manager proiect

Curs de perfectionare MANAGER PROIECT


Scoala de Studii Comerciale Bacau, furnizor autorizat de formare profesionala... Educatiei. Cursurile au loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, pe durata... si internationala. La finalul cursurilor se elibereaza certificat de absolvire in ocupatia ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Curs responsabil de mediu

Curs Responsabil de Mediu


LectoForm Consulting furnizor de formare profesionala organizeaza cursul... RESPONSABIL DE MEDIU. Program de formare profesionala organizat in conformitate cu OUG... Regionale de Apa Bacau. La finalizarea cursurilor se elibereaza CERTIFICATE ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Curs perfectionare expert achizitii publice

CURS PERFECTIONARE EXPERT ACHIZITII PUBLICE


formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile.../COR al calificarii/ocupatiei: 241940 Bacau, 21-23 august 2008 Iasi, 29-31 august 2008 Targu... si de abordare a cursurilor: (1) cursuri deschise fata-in-fata in care au loc prezentari ... »
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt... de CNFPA Codul Nomenclator/COR al calificarii/ocupatiei: 241919 BACAU, 12...-si reorienteze cariera profesionala sau sa dezvolte proiecte in cadrul institutiilor in care ... »
Buyer Member 17 ani
Bacau
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri formare profesionala bacau" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea