Inscrie firma »

Cereri si Oferte de Afaceri

Filtreaza Cereri si Oferte de Afaceri
Tip anunt:
Categorie:
Localitate:

Cereri si Oferte de Afaceri

Reparatii proteze dentare acrilice - programari non stop
Reparatii proteze dentare. Convenabil si rapid va eliberam de stres - dureaza max. 24 ore. Se poate repara proteza acrilica f ... »
Buyer Member 14 ani
Tip oferta: Cumparare
Locatie: Bucuresti
Categoria: Sanatate/Frumusete
 Contacteaza acum
Aparat de masurat grosimea materialelor, SAUTER TD-US
Aparatul de masurat grosimea materialelor, SAUTER TD-US, este un aparat ultrasonic, digital, portabil, actionat cu baterii, c ... »
Gold Member 18 ani
Aparat de masurat grosime beton TIME TC300
Aparatul de masurat grosimea structurilor din beton, TIME TC300, masoara nondistructiv grosimea planseelor din beton si altor ... »
Gold Member 18 ani
Senzor/traductor de nivel
Senzorul de nivel PS1, produs de ADZ Nagano / Germania, este folosit pentru a masura nivelului apei in puturi, bazine, rezerv ... »
Gold Member 18 ani
Etaloane de duritate Latzke
Etaloanele de duritate produse de firma germana Latzke, se folosesc pentru verificarea si etalonarea periodica a durimetrelor ... »
Gold Member 18 ani
Sclerometru digital TIME HT225V
Sclerometrul digital TIME HT225V este un aparat portabil folosit pentru a testa nedistructiv rezistenta la compresie a profil ... »
Gold Member 18 ani
Sclerometru mecanic TIME TC500N
Sclerometrul mecanic TIME TC500N este un aparat analogic, care se foloseste pentru determinarea nedistructiva a rezistentei l ... »
Gold Member 18 ani
Aparat de masurat coroziunea armaturilor TIME TC600
Aparatul de masurat coroziunea armaturilor, TIME TC600, a fost proiectat pentru a determina gradul de coroziune a armaturilor ... »
Gold Member 18 ani
Pahometru TIME TC110
Pahometrul TIME TC110, este un aparat digital, portabil, care detecteaza si indica pozitia si diametrul armaturilor din struc ... »
Gold Member 18 ani
Tester de cuplu SAUTER DA
Testerele de cuplu SAUTER DA, sunt destinate testarii momentului de torsiune, necesar a fi aplicat pentru rotirea dopurilor s ... »
Gold Member 18 ani
Tester de cuplu SAUTER DB
Testerele de cuplu SAUTER DB, sunt aparate digitale, cu acumulatori, produse de firma germana Kern & Sohn, destinate test ... »
Gold Member 18 ani
Aparate de masurat grosimea stratului acoperitor, SAUTER TB / TC / TE / TF / TG
Aparatele digitale de masurat grosimea acoperirii, modele: SAUTER TB/TC/TE/TF/TG, se folosesc pentru determinarea grosimii ac ... »
Gold Member 18 ani
Debitmetru ultrasonic portabil Katronic KATflow 200
Debitmetrul ultrasonic clamp-on, portabil, cu un canal de masura, model KATflow 200, produs de firma Katronic Technologies Lt ... »
Gold Member 18 ani
Dinamometru digital, SAUTER FK
Dinamometrele digitale SAUTER FK sunt destinate testarii fortelor de tractiune si compresiune. Realizate cu un design erg ... »
Gold Member 18 ani
Dinamometru analogic, SAUTER FA
Dinamometrele analogice SAUTER FA sunt aparate mecanice simple, cu senzor intern, folosite pentru masurarea fortelor de tract ... »
Gold Member 18 ani
Dinamometru digital, portabil, SAUTER FH-S
Dinamometrele digitale, portabile, SAUTER FH-S, sunt aparate de masurat forte de compresiune si de tractiune. Sunt alimentate ... »
Gold Member 18 ani
Accesoriu pentru standuri de testare la exfoliere, SAUTER TPE-N
SAUTER TPE-N este un accesoriu universal pentru standurile utilizate la testarea exfolierii, dezlipirii, la un unghi de 90 gr ... »
Gold Member 18 ani
Aparat pentru masurarea consistentei betonului, SAUTER FC 1K-BT
Aparatul SAUTER FC 1K-BT determina forta exacta necesara poansonului sa penetreze betonul. Aceasta permite sa se traga conclu ... »
Gold Member 18 ani
Aparat digital pentru masurarea grosimii acoperirilor, SAUTER TB 1000-0.1F
Aparatul digital, portabil, de masurat grosimea acoperirilor, SAUTER TB 1000-0.1F, este produs de firma Kern/Germania, si se ... »
Gold Member 18 ani
Aparat ultrasonic pentru masurarea grosimii materialelor, SAUTER TB-US
SAUTER TB-US este un aparat pentru masurarea grosimii diverselor materiale metalice feroase si neferoase, nemetalice, etc., s ... »
Gold Member 18 ani
Aparat ultrasonic pentru masurarea grosimii materialelor, SAUTER TN-EE
SAUTER TN-EE sunt aparate ultrasonice destinate masurarii grosimii materialelor prin metodele "Echo-Echo" si "Pulse-Echo". ... »
Gold Member 18 ani
Aparat ultrasonic, premium, de masurat grosimea materialelor, SAUTER TU-US
SAUTER TU-US sunt aparate ultrasonice, premium, utilizate pentru masurarea grosimii materialelor cu ajutorul unui senzor exte ... »
Gold Member 18 ani
Dinamometru digital, SAUTER FS
SAUTER FS este un dinamometru premium, cu celula de masura integrata si cu posibilitatea conectarii la maxim 4 celule de masu ... »
Gold Member 18 ani
Dinamometru digital, SAUTER FL TM
SAUTER FL TM produs de Kern/Germania, este un dinamometru digital premium, cu afisaj grafic, si este destinat masurarii forte ... »
Gold Member 18 ani
Dinamometru digital, SAUTER FC
Dinamometrul digital SAUTER FC, produs de Kern/Germania, este un aparat compact, pentru masurarea fortelor de tractiune si co ... »
Gold Member 18 ani
65 anunturi / 3 pagini