Inscrie firma »

cursuri formare profesionala a adultilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri formare profesionala a adultilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


"SANSA TA PENTRU VIITOR" CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUA PENTRU... ADULTI... S.C .INTERNATIONAL COMPUTER SCHOOL VA PUNE LA DISPOZITIE OFERTA SPECIALA....05.2009 - pret 330; 50 ore cursul tine 5 sapt - Igiena Formarea in igiena consta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza - adulti

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - ADULTI


profesionala a adultilor "Click on" publicat de Express Publishing pentru nivelele...Cursurile se desf&asoara la Colegiul National "Ioan Slavici", Satu Mare... afaceri: 56 ore + 10 ore suplimentare. Modalitatea de desfasurare a cursurilor: se ... »
Buyer Member 16 ani
Satu Mare
 Cursuri de vara limba italiana

Cursuri de vara Limba italiana


R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in luna iulie 2011 cursuri...-8 cursanti La cerere, cursurile se vor sustine individual ORAR: 2 sedinte... / saptamana Cursurile de limbi straine fac parte din pachetul de cursuri Investeste ... »

Pret: 480 RON
 Cursuri masaj si reflexoterapie

Cursuri Masaj Si Reflexoterapie


Sc. Energovit-Formare Profesionala, organizeaza cursuri Acreditate de Masaj..., Ministerului Educatiei ,si Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor...Cursuri Acreditate Masaj , Reflexoterapie , Masaj Terapeutic, Drenaj Limfatic ... »
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Cursuri autorizate cnfpa

Cursuri autorizate CNFPA


LectoForm Consulting, furnizor de formare profesionala organizeaza cursuri... Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor pentru ocupatiile...) Responsabil de Mediu (cod COR 242316) La finalizarea cursurilor se elibereaza ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Cursuri copii

Cursuri copii


deruleaza sub forma unei tabere de weekend la Poiana Pinului Buzau in perioada 2... formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... faptului ca scuteste copilul de a experimenta teama de vorbi in public ca adult ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara limbi straine

Cursuri de vara Limbi straine


R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in luna iulie 2011 cursuri... cariera profesionala. Durata cursurilor: 3 module a cate 32 de ore Cost... - Limba spaniola - Limba italiana - Limba franceza - Limba engleza. Cursurile ... »

Pret: 400 RON
 Cursuri recunoscute cnfpa

Cursuri recunoscute CNFPA


de programe de formare profesionala. Cursurile organizate de Consiliul Regional... in domeniu cu o vasta experienta in formarea profesionala a adultilor. Au inceput... inscrierile pentru urmatoarele cursuri de formare profesionala: 1. Manager in activitatea ... »
 Cursuri calculator acreditate

Cursuri calculator acreditate


.N.F.P.A (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) care indeplineste rolul... de specialistii nostri. Avantaj Consulting organizeaza cursuri de pregatire si perfectionare... in diverse domenii. Oferta noastra contine cuprinde cursurile pe calculator mentionate ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Pe 3 mai incep cursurile college media

Pe 3 mai incep cursurile College Media


de Formare Profesionala a Adultilor si sunt recunoscute la nivel national! CURS...; Incepere cursuri: 3 mai; Locatie: Electromagnetica Business Center De ce College... jurnal de stiri la College TV. FOARTE IMPORTANT! Cursurile de radio ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Cursuri de trainer of trainers in sibiu recunoscute

Cursuri de Trainer of Trainers in Sibiu recunoscute national si international


de formare profesionala ITSC in intimpinarea proiectelor europene pe domeniul resurselor... si cu experienta in Educarea Adultilor, Pregatirea profesionala a personalului si Managementul..., si Egalitatii de Sanse. Certificatul valideaza cele 160 de ore de formare precum ... »
 Cursuri radio si tv acreditate de min. muncii si min.

Cursuri radio si TV acreditate de Min. Muncii si Min. Educatiei


de Formare Profesionala a Adultilor si sunt recunoscute la nivel national! College... Detalii despre tarife si alte informatii pe www.college-media.ro Singurele cursuri... de instruire temeinica si la obiect! FOARTE IMPORTANT! Cursurile de radio ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Curs inspector resurse umane

curs inspector resurse umane


umane este autorizat in conditiile OG nr. 29/2000 privind formarea profesionala.... Programul de calificare profesionala oferit de LEADER garanteaza dobandirea tuturor... legislatiei actuale a muncii. Programul de calificare profesionala inspector resurse ... »
Buyer Member 15 ani
Calarasi
 Curs  autorizat manager proiect

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT


formarea profesionala a adultilor. Cheltuielile cu formarea profesionala sunt... personala si profesionala! Prin participarea la cursul de MANAGER PROIECT in cadrul...-break). Cursurile autorizate de ANC sunt scutite de plata TVA, conform OG 129/2000, privind ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs  autorizat formator  cod cor 242401

CURS AUTORIZAT FORMATOR cod COR 242401


personala si profesionala! Prin urmarea cursului de FORMATOR in cadrul START EVOLUTION... interesati? Esti interesat sa dobandesti competente in sectorul formarii profesionale...; DEVELOPMENT SRL, vei avea aptitudinea de concepere si prezentare a unui program de formare ... »

Pret: 350 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de programare - web design, constanta, mai 2013

CURS DE PROGRAMARE - WEB DESIGN, CONSTANTA, MAI 2013


profesionala a adultilor si oferim publicului larg posibilitatea de a participa la cursuri...FII PREZENT LA primele cursuri specializate pe programare - WEB design... cunostinte la un inalt standard calitativ. Suntem lideri de piata in formarea ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Scoala de detectivi particulari confident

Scoala de Detectivi Particulari CONFIDENT


Profesionala al Adultilor,de pe langa Ministerul Muncii Sigurantei Sociale si Familiei... numai de persoanele care sunt atestate profesional. art. 5 - Poate dobandi... cursului se elibereaza certificate de absolvire de catra Consiliul National de Formare ... »
 Tehnician pentru instalatii si sisteme de semnalizare, alarmare si

Tehnician pentru instalatii si sisteme de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu - COR 724105


/2000, republicata, activitatile de formare profesionala a adultilor sunt scutite de plata TVA... în caz de incendiu Programul de formare profesionala se finalizeaza... la programul de formare profesionala li se asigura conditii optime de desfasurare ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de formator, cod cor 242401 la iasi in martie 2016

Curs autorizat de Formator, cod COR 242401 la Iasi in martie 2016


si sa isi dezvolte aptitudini esentiale pentru formarea profesionala a adultilor... de formare profesionala, trainerilor cu experienta care doresc sa acumuleze informatii... adultilor, notiuni de metodica si didactica, evaluare, planificare si asigurarea ... »

Pret: 650 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Training copii

Training copii


deruleaza sub forma unei tabere de weekend la Poiana Pinului Buzau in perioada 2... formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... faptului ca scuteste copilul de a experimenta teama de vorbi in public ca adult ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Proiectant sisteme de securitate - cor 215119

Proiectant sisteme de securitate - COR 215119


de formare profesionala a adultilor sunt scutite de plata TVA. La solicitare expresa... de perfectionare/80 de ore Programul de formare profesionala se finalizeaza cu examen, urmat... competentele profesionale enumerate mai sus. Participantilor la programul de formare ... »

Pret: 1000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs formator cu atestare nationala, iasi, aprilie 2013

CURS FORMATOR CU ATESTARE NATIONALA, IASI, APRILIE 2013


de formare profesionala si acreditata de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari..., - Comunicarea in cadrul grupurilor de adulti si tipuri de comunicare, - Metodologia CNFPA ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Formator, curs autorizat, cod cor 241205

Formator, curs autorizat, Cod COR 241205


Fundatia Pestalozzi ? Experienta: din 1996 oferim cursuri de formare pentru adulti... didactice folosite in educatia adultilor. Practica: atu-ul modelului de formare.... Formarea pleaca de la experientele dobandite la locul de munca si in viata profesionala ... »

Pret: 898 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs de perfectionare: manager in activitatea de turism

CURS DE PERFECTIONARE: MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM


de Formare Profesionala a Adultilor - CNFPA/ ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari... absolvirii cursurilor se obtine un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza la nivel mediu

CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu


in engleza britanica cat si in cea americana, avand performante si in formarea adultilor... Informatii contact: Centrul de Formare Profesionala INFO CENTER GROUP Sibiu...CURS DE LIMBA ENGLEZA la nivel mediu Este un curs de formare profsionala ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 12 ani
Sibiu
56 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri formare profesionala adultilor" in Firme Hot - 30 Rezultat(e)
Folositi cautarea