Inscrie firma »

Catalog produse / servicii, Calarasi

CAUTARE AVANSATA
Localitate:
Alfabetic
»accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi»accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
»Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
Tip produs: posturi de transformare - accesorii - electric Cerinte Constructive Confectiile metalice destinate liniilor electrice aeriene de medie tensiune au rolul de a sustine echipamentele electrice deasupra solului in diferite dispuneri impuse de conditiile tehnico - economice ale LEA. Protectia impotriva coroziunii: Protectia anticoroziva se ... »
AbgymnicAbgymnic
Abgymnic

Aparat fitness Abgymnic ABGYMNIC este un mod excelent de a va antrena corpul fara a depune efort si fara a merge la sala de gimnastica. Este un aparat foarte usor de utilizat si este adresat atat femeilor cat si barbatilor. ABGYMNIC genereaza mici impulsuri de intensitate diferita ce se transmit ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Abgymnic cu display lcdAbgymnic cu display lcd
Abgymnic cu display LCD

Abgymnic cu display LCD ABGYMNIC este un mod excelent de a va antrena corpul fara a depune efort si fara a merge la sala de gimnastica. Aparatul are 6 programe diferite de exercitiu si 10 nivele de intensitate de la incepatori la avansati. Exercitii recomnadate pentru doamne: - gat si umeri; - masaj ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Accesorii de ridicare a performantei contoarelor alpha power+Accesorii de ridicare a performantei contoarelor alpha power+
Accesorii de ridicare a performantei contoarelor ALPHA Power+
Tip produs: contoarelor alpha power+ - contoare electrice - Monitorizarea calitatii energiei, A1R+ la A1RQ+ Curba de sarcina, A1R+ la A1RL+ Clasa de precizie 0, 2s ... »
Accesorii pentru lea jtAccesorii pentru lea jt
Accesorii pentru LEA JT
Tip produs: accesorii lea jt - electrice - electrice joasa tensiune Accesorii pentru LEA JT Cerinte constructive Confectiile metalice si accesoriile destinate liniilor electrice aeriene de joasa tensiune au rolul de a sustine fascicolul de conductoare izolate torsadate pe stalpi Simbolizare Grupul de litere simbolizeaza denumirea produsului iar grupul de ... »
Accesorii pentru lea jtAccesorii pentru lea jt
Accesorii pentru LEA JT
Tip produs: accesorii pentru lea jt - accesorii electrice - Accesorii pentru LEA JT Cerinte constructive Confectiile metalice si accesoriile destinate liniilor electrice aeriene de joasa tensiune au rolul de a sustine fascicolul de conductoare izolate torsadate pe stalpi Simbolizare Grupul de litere simbolizeaza denumirea produsului iar grupul de ... »
Accesorii pentru linii electrice aeriene de medie tensiuneAccesorii pentru linii electrice aeriene de medie tensiune
ACCESORII PENTRU LINII ELECTRICE AERIENE DE MEDIE TENSIUNE
Tip produs: electrice - accesorii - clami Accesorii pentru LEA MT Cerinte constructive Accesoriile pentru liniile electrice aeriene de medie tensiune sunt compuse din cleme si armaturi * Clemele sunt dispozitive in contact direct cu calea de curent care realizeaza o legatura mecanica intre conductoare, armaturi si izolatoare ... »
Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpiAccesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
Tip produs: posturi de transformare - accesorii prindere - Cerinte Constructive Confectiile metalice destinate liniilor electrice aeriene de medie tensiune au rolul de a sustine echipamentele electrice deasupra solului in diferite dispuneri impuse de conditiile tehnico - economice ale LEA. Protectia impotriva coroziunii: Protectia anticoroziva se ... »
Accesorii si dispozitive de subtraversareAccesorii si dispozitive de subtraversare
ACCESORII SI DISPOZITIVE DE SUBTRAVERSARE
Tip produs: accesorii si dispozitive de subtraversare - utilaje - accesorii ACCESORII SI DISPOZITIVE DE SUBTRAVERSARE PENTRU DIAMETRE DE PINA LA 160 MM Date tehnice de baza: - diametrul nominal al gaurii realizate 90 - 160 mm instalare tevi PE - consum nominal de aer comprimat - max. 4, 1 mc/min - greutate 115 kg - lungime 1880 mm - frecventa bataie 300 ... »
AdaptorAdaptor
Adaptor

Adaptor 220c.a.-12Vc.c.Permite alimentarea la reteaua electrica din casa a diverselor aparate cu alimentare auto la 12V.Intrare 220V c.c 0.1A iesire12V 2A. ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adaptor audio-video universalAdaptor audio-video universal
Adaptor audio-video universal

Adaptor audio-video universal Potrivit pentru conecteaza a pina la 4 echipamente cu iesire AV, la un televizor. Specificatii: - 4 cai de intrare RCA - 4 x (1 mufa audio si 2 video); - 1 cale iesire RCA la TV - 1 x (1 mufa audio si 2 video); - 1 buton frontal cu actionare prin glisare, pentru ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adaptor hands free jupiter jackAdaptor hands free jupiter jack
Adaptor Hands Free Jupiter Jack

Adaptorul HandsFree Jupiter Jack transforma un radio auto obisnuit intr-un speaker pentru telefonul dvs. mobil. Pur si simplu conectati adaptorul Jupiter la telefonul mobil, schimbati pe frecventa 99.3 FM sau 101.3 FM a radioului si incepeti sa vorbiti. Bucurati-va de o conversatie clara, pentru ca ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adaptor laptopAdaptor laptop
Adaptor laptop

Specificatii: - alimentarea de la priza casnica (220-230v) sau de la priza brichertei auto 12 V; - 8 randuri de mufe interschimbabile pentru alimentarea diverselor modele de notebook. ( Dell, HP, Compaq, Fujitsu-Siemens, Toshiba, IBM, Acer, Nec, Sony, Panasonic, Hitachi, Mitsubishi, Olivetti, ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adeziv flexibilAdeziv flexibil
adeziv flexibil

pentru toate tipurile de placi (faianta, gresie portelanata, placi compozite, placi naturale); interior si exterior + suporturi supuse la vibratii si tensiuni; medii permanent umede: saune, piscine, bai termale; placari peste sisteme de hidroizolatie sau t ermoizolatie; placari peste ... »
Light Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adeziv polistirenAdeziv polistiren
adeziv polistiren

pentru lipirea placilor de polistiren expandat sau vata minerala; pentru spacluirea si inglobarea plasei de fibra de sticla; extraordinara impermeabilitate, datorata aditivilor siliconici; raport ideal intre flexibilitate si rezistenta la soc sau perforare; nu necesita dibluri datorita ... »
Light Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adeziv standardAdeziv standard
adeziv standard

pentru faianta si gresie glazurata (absorbtie >3%); interior si exterior; aderenta sporita la suport si la placa; consistenta cremoasa, fina si lucrabila ... »
Light Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Agristar 75 wdgAgristar 75 wdg
Agristar 75 Wdg

Erbicid superactiv sulfonilureic pentru cultura de grau. Doza 15-20 g/ha. Fabrica certificata ISO 9000 - 14000. Preturi si conditii speciale pentru distribuitori. ... »
Oferit de:Fertiagro S.R.L
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
AlarmaAlarma
ALARMA
Tip produs: alarma ALARME PENTRU LOCUINTE, DEPOZITE, MAGAZINE, BIROURI, ETC. ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Alarma antiefractie first alarmAlarma antiefractie first alarm
Alarma antiefractie First Alarm

Sistem de alarma pentru usa si fereastra cu cod digital si buton de panica. Usile de la intrare si ferestrele sunt cele mai vulnerabile si posibile locuri de prin care un hot poate patrunde in casa dvs., de aceea trebuie sa va protejati folosind o alarma. Acest tip de alarma pentru usa si fereastra ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Alarma casa cu lcd si apelare telefonicaAlarma casa cu lcd si apelare telefonica
Alarma casa cu LCD si apelare telefonica

Instalare extrem de simpla, nu necesita legaturi prin cablu, legaturile intre centrala si senzori se fac prin radio. Sesizeaza patrunderea unei persoane intr-un anumit perimetru, fortarea unei usii sau a unei ferestre, prin emiterea unui semnal acustic si apel telefonic. Caracteristici Alarma casa ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
AlcoolscopAlcoolscop
Alcoolscop

Acooltester, termometru, ceas. Specificatii: - determina instantaneu (pe loc) concentratia de alcool pur in aerul expirat, fiind deajuns sa sulati fara efort asupra senzorului;- plaja de masura 0.00-0, 19%, precizie 0, 01%;- poate fi folosit in conditii igienice de mai multe persoane consecutiv ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
AmenajariAmenajari
Amenajari

faianta ... »
AmenajariAmenajari
Amenajari

tavane , instalatii electrice ... »
Amenajari exterioareAmenajari exterioare
amenajari exterioare
Tip produs: - - Cautam lucrari antepriza, domeniul amenajari exterioare, alpinism utilitar, seriozitate si profenalism. ... »
Amenajari interioareAmenajari interioare
Amenajari interioare

Faianta, gresie, tavane rigips, termopane, instalatii electrice. ... »
700 elemente / 28 pagini