Inscrie firma »

Catalog produse / servicii, Calarasi

CAUTARE AVANSATA
Localitate:
Alfabetic
»accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi»accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
»Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
Tip produs: posturi de transformare - accesorii - electric Cerinte Constructive Confectiile metalice destinate liniilor electrice aeriene de medie tensiune au rolul de a sustine echipamentele electrice deasupra solului in diferite dispuneri impuse de conditiile tehnico - economice ale LEA. Protectia impotriva coroziunii: Protectia anticoroziva se ... »
15 minute academice15 minute academice
15 minute academice
Tip produs: 15 minute academice Un ceas ce nu permite o intarziere mai mare de 15 minute, la care sunt afisate doar orele de la 12 la 3. Din lemn alb, va afisa primele 15 minute sau 3 ore din zi, restul urmand a fi ghicite de fiecare. Dimensiuni: 29 x 29 x 3 cm. ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
3g android smart phone3g android smart phone
3G Android Smart Phone
Tip produs: telefon ieftin - cel mai ieftin smartphone - -Procesor-CPU: SC7715, 1.0GHz-Display: 4 inch LCD, 480 * 800 pixeli-Sistem de operare: 4.2.2 Android-Dual Camera: Fata 0, 3M / 2, 0M spate-Retele: GSM 900/1800/800 / 1900MHz (2G) WCDMA 2100 / 850MHz (3G)-Network GSM / GPRS / EDGE-Dual SIM si dual standbyMemorie -Interna: RAM 256M + ROM ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
7 inch mini laptop7 inch mini laptop
7 inch mini Laptop
Tip produs: 7 inch mini laptop Cool 7" LCD screen mini netbookPersonal online entertainment& learning assistantGet Internet anywhere covered by WiFi hotspotsSupports audio & video multi-media playbackBuilt-in earphones jack and internal speakers for your preferenceNow upgrade to WM8850 CPU, 1.2GHz, Cortex-A9; GPU: ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Ab gymnic cu display lcdAb gymnic cu display lcd
AB GYMNIC cu display LCD
Tip produs: ab gymnic cu display lcd AB GYMNIC este un mod excelent de a va antrena corpul fara a depune efort si fara a merge la sala de gimnastica. Este un aparat foarte usor de utilizat si este adresat atat femeilor cat si barbatilor.AB GYMNIC genereaza mici impulsuri de intensitate diferita ce se transmit corpului odata ce banda de ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
AbgymnicAbgymnic
Abgymnic

Aparat fitness Abgymnic ABGYMNIC este un mod excelent de a va antrena corpul fara a depune efort si fara a merge la sala de gimnastica. Este un aparat foarte usor de utilizat si este adresat atat femeilor cat si barbatilor. ABGYMNIC genereaza mici impulsuri de intensitate diferita ce se transmit ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Abgymnic cu display lcdAbgymnic cu display lcd
Abgymnic cu display LCD

Abgymnic cu display LCD ABGYMNIC este un mod excelent de a va antrena corpul fara a depune efort si fara a merge la sala de gimnastica. Aparatul are 6 programe diferite de exercitiu si 10 nivele de intensitate de la incepatori la avansati. Exercitii recomnadate pentru doamne: - gat si umeri; - masaj ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Absorbant si neutralizator al fumului de tigaraAbsorbant si neutralizator al fumului de tigara
Absorbant si neutralizator al fumului de tigara
Tip produs: absorbant si neutralizator al fu Detalii produsDispozitivul absorbant si de eliminare a fumului de tigara, Neo Tec XJ 888, a fost creat special pentru a imbunatati mediul inconjurator al fumatorilor. Acesta nu doar elimina fumul de tigara si mirosul specific, ci previne atat poluarea cat si bolile asociate fumatului. Produce ioni ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Acces control pe baza de amprenta sau cod pinAcces control pe baza de amprenta sau cod pin
Acces control pe baza de amprenta sau cod PIN
Tip produs: sistem biometric cu amprenta - acces control cu amprenta Performanta biometrica de incredere, durabil si senzor ZK foarte preci, s cu citire a amprentelor, ver. 10 a algoritmului asigura in mai putin de 1.5 secunde recunoasterea utilizatorului. Comunicare de date Weigand pentru conectare si pentru a accesa panoul de control pentru portol Ethernet pentru ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Accesorii de ridicare a performantei contoarelor alpha power+Accesorii de ridicare a performantei contoarelor alpha power+
Accesorii de ridicare a performantei contoarelor ALPHA Power+
Tip produs: contoarelor alpha power+ - contoare electrice - Monitorizarea calitatii energiei, A1R+ la A1RQ+ Curba de sarcina, A1R+ la A1RL+ Clasa de precizie 0, 2s ... »
Accesorii pentru lea jtAccesorii pentru lea jt
Accesorii pentru LEA JT
Tip produs: accesorii lea jt - electrice - electrice joasa tensiune Accesorii pentru LEA JT Cerinte constructive Confectiile metalice si accesoriile destinate liniilor electrice aeriene de joasa tensiune au rolul de a sustine fascicolul de conductoare izolate torsadate pe stalpi Simbolizare Grupul de litere simbolizeaza denumirea produsului iar grupul de ... »
Accesorii pentru lea jtAccesorii pentru lea jt
Accesorii pentru LEA JT
Tip produs: accesorii pentru lea jt - accesorii electrice - Accesorii pentru LEA JT Cerinte constructive Confectiile metalice si accesoriile destinate liniilor electrice aeriene de joasa tensiune au rolul de a sustine fascicolul de conductoare izolate torsadate pe stalpi Simbolizare Grupul de litere simbolizeaza denumirea produsului iar grupul de ... »
Accesorii pentru linii electrice aeriene de medie tensiuneAccesorii pentru linii electrice aeriene de medie tensiune
ACCESORII PENTRU LINII ELECTRICE AERIENE DE MEDIE TENSIUNE
Tip produs: electrice - accesorii - clami Accesorii pentru LEA MT Cerinte constructive Accesoriile pentru liniile electrice aeriene de medie tensiune sunt compuse din cleme si armaturi * Clemele sunt dispozitive in contact direct cu calea de curent care realizeaza o legatura mecanica intre conductoare, armaturi si izolatoare ... »
Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpiAccesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
Accesorii pentru prindere post transformare pe doi stalpi
Tip produs: posturi de transformare - accesorii prindere - Cerinte Constructive Confectiile metalice destinate liniilor electrice aeriene de medie tensiune au rolul de a sustine echipamentele electrice deasupra solului in diferite dispuneri impuse de conditiile tehnico - economice ale LEA. Protectia impotriva coroziunii: Protectia anticoroziva se ... »
Accesorii si dispozitive de subtraversareAccesorii si dispozitive de subtraversare
ACCESORII SI DISPOZITIVE DE SUBTRAVERSARE
Tip produs: accesorii si dispozitive de subtraversare - utilaje - accesorii ACCESORII SI DISPOZITIVE DE SUBTRAVERSARE PENTRU DIAMETRE DE PINA LA 160 MM Date tehnice de baza: - diametrul nominal al gaurii realizate 90 - 160 mm instalare tevi PE - consum nominal de aer comprimat - max. 4, 1 mc/min - greutate 115 kg - lungime 1880 mm - frecventa bataie 300 ... »
Acvariu usb cu ceas si lampa de birouAcvariu usb cu ceas si lampa de birou
Acvariu USB cu Ceas si lampa de birou

Features Conectare prin cablu USB Lacas special pentru instrumentele de birou  Interior multicolor Lumina adjustabila  Sistem de filtrare al apei Pompa cu voltaj redus Calendar LCD cu timp/data ; saptamana/temperatura Alarma cu finctie de amanare si cronometru . Pietre decorative si plante ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
AdaptorAdaptor
Adaptor

Adaptor 220c.a.-12Vc.c.Permite alimentarea la reteaua electrica din casa a diverselor aparate cu alimentare auto la 12V.Intrare 220V c.c 0.1A iesire12V 2A. ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adaptor audio-video universalAdaptor audio-video universal
Adaptor audio-video universal

Adaptor audio-video universal Potrivit pentru conecteaza a pina la 4 echipamente cu iesire AV, la un televizor. Specificatii: - 4 cai de intrare RCA - 4 x (1 mufa audio si 2 video); - 1 cale iesire RCA la TV - 1 x (1 mufa audio si 2 video); - 1 buton frontal cu actionare prin glisare, pentru ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adaptor hands free jupiter jackAdaptor hands free jupiter jack
Adaptor Hands Free Jupiter Jack

Adaptorul HandsFree Jupiter Jack transforma un radio auto obisnuit intr-un speaker pentru telefonul dvs. mobil. Pur si simplu conectati adaptorul Jupiter la telefonul mobil, schimbati pe frecventa 99.3 FM sau 101.3 FM a radioului si incepeti sa vorbiti. Bucurati-va de o conversatie clara, pentru ca ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adaptor laptopAdaptor laptop
Adaptor laptop

Specificatii: - alimentarea de la priza casnica (220-230v) sau de la priza brichertei auto 12 V; - 8 randuri de mufe interschimbabile pentru alimentarea diverselor modele de notebook. ( Dell, HP, Compaq, Fujitsu-Siemens, Toshiba, IBM, Acer, Nec, Sony, Panasonic, Hitachi, Mitsubishi, Olivetti, ... »
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adeziv flexibilAdeziv flexibil
adeziv flexibil

pentru toate tipurile de placi (faianta, gresie portelanata, placi compozite, placi naturale); interior si exterior + suporturi supuse la vibratii si tensiuni; medii permanent umede: saune, piscine, bai termale; placari peste sisteme de hidroizolatie sau t ermoizolatie; placari peste ... »
Light Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adeziv polistirenAdeziv polistiren
adeziv polistiren

pentru lipirea placilor de polistiren expandat sau vata minerala; pentru spacluirea si inglobarea plasei de fibra de sticla; extraordinara impermeabilitate, datorata aditivilor siliconici; raport ideal intre flexibilitate si rezistenta la soc sau perforare; nu necesita dibluri datorita ... »
Light Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Adeziv standardAdeziv standard
adeziv standard

pentru faianta si gresie glazurata (absorbtie >3%); interior si exterior; aderenta sporita la suport si la placa; consistenta cremoasa, fina si lucrabila ... »
Light Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
AgripeletiAgripeleti
Agripeleti
Tip produs: combustibil solid - combustibil ecologic - combustibil ecologic si ieftin Introduceti descrierea produsului aici.producator vand agripeleti produsi din resturi vegetale la cele mai mici preturi Atentie! Datele de contact (site, e-mail, telefon, adresa) prezente in descrierea produselor/ serviciilor sau pe poza acestora vor fi sterse. ... »
Oferit de:SC AGROPAN SRL
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
Agristar 75 wdgAgristar 75 wdg
Agristar 75 Wdg

Erbicid superactiv sulfonilureic pentru cultura de grau. Doza 15-20 g/ha. Fabrica certificata ISO 9000 - 14000. Preturi si conditii speciale pentru distribuitori. ... »
Oferit de:Fertiagro S.R.L
Buyer Member 3 ani
Calarasi
 Contacteaza acum
1696 elemente / 68 pagini