Inscrie firma »

cursuri formare profesional[ - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri formare profesional[
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri formare profesionala

Cursuri formare profesionala


Orema Management SRL organizeaza cursuri de specializare pentru : inspector ... »
Light Member 17 ani
Hunedoara
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


"SANSA TA PENTRU VIITOR" CENTRUL DE FORMARE PROFESIONALA CONTINUA PENTRU....05.2009 - pret 330; 50 ore cursul tine 5 sapt - Igiena Formarea in igiena consta... in functie de: numarul participantilor numarul orelor de formare necesare cursului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri formare profesionala

Cursuri formare profesionala


de formare a imaginii si rolul lor in promovarea imaginii organizatiei si vor cunoaste ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de formare profesionala

Cursuri de formare profesionala


Organizam cursuri de formare profesionala pentru urmatoarele domenii...: -manager de proiect -formator -expert in achizitii publice,cursuri autorizate ... »
Oferit de:SC RADINC SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare si formare

Cursuri calificare si formare profesionala


profesionala, organizeaza urmatoarele cursuri de formare si calificare profesionala...SC PROTECT CONSULTING SRL BACAU, in calitate de furnizor de formare ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Servicii de training si pregatire profesionala

SERVICII DE TRAINING SI PREGATIRE PROFESIONALA


Module de training: - Managementul timpului. - Managementul stresului. - Managementul schimbarii. - Managementul conflictelor. - Managementul proiectelor. - imbunatatirea abilitatilor de comunicare. - Tehnici... ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de formare profesionala

Cursuri de formare profesionala acreditate C.N.F.P.A.


de formare profesionala acreditat CNFPA Cursurile vor avea o componenta teoretica... si una aplicativa (cursurile desfasurandu-se pe durata a 3-8 zile - curs, practica, spete... din care fac parte si experti ai Comisiei de Autorizare a Furnizorilor de Formare ... »
 Training

Training


de training: - cursuri deschise organizate periodic sau - cursuri intracompanie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de perfectionare

Cursuri de perfectionare


MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE CONTENCIOS ADMINISTRATIV MANAGEMENT PUBLIC ARHIVAREA DOCUMENTELOR ACCESAREA FONDURILOR STRUCTURALE EUROPENE RELATII PUBLICE SI COMUNICARE RELATII CU PUBLICUL PATRIMONIU PUBLIC SI PRIVAT GESTIONAREA PATRIMONIULUI ... ... »
 Training vanzari dvd 5 - si potentialul client este tot un om! (primul

Training vanzari DVD 5 - Si potentialul client este tot un om! (Primul contact direct) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"


Pe langa cai concrete pentru o pregatire detaliata a unei intrevederi de succes (reguli de baza, pregatirea psihica si pregatire informationala) iti ofer un prim pas dintr-un algoritm real care sa-ti dea posibilitatea sa influentezi, in favoarea ta, ... ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Team building

Team building


Oferim solutii personalizate de dezvoltare organizationala si individuala, concepute pentru a crea performanta prin leadership, management performant si schimbare organizationala. Interventia noastra in organizatii se bazeaza pe parteneriat si comun... ... »
 Cursuri de calificare profesionala

Cursuri de calificare profesionala


Tehno Art Solution, furnizor de formare profesionala, autorizat prin Ministerul... cursuri de calificare profesionala cu plata in rate pentru urmatoarele meserii ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri calificare referent resurse umane

Cursuri calificare referent resurse umane


Cursul este autorizat CNFPA, (Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, diplomele fiind recunoscute la nivel national. Se desfasoara pe parcursul a 150 ore, fiind un curs complet care ofera dobandirea competentelor necesare realizarii cu suscces a t... ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Cursuri management

Cursuri management


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Manager... de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate de catre Autoritatea... si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem peste 10 ani ... »

Pret: 455 RON
 Cursuri masaj

Cursuri masaj


Centrul de masaj OFELIA este scoala de formare profesionala in masaj... recuperatorie si masaj. Cursuri de masaj si tehnician maseur cuprind: masaj somatic, masaj ... »
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Cursuri calificare machior

Cursuri calificare machior


.Cursul de Machiaj este unul dintre cursurile in care invatam cum sa punem in valoare frumusetea...þi.Cursul de Machiaj pregateste specialisti in machiajul corector, profesional, de zi, pentru... trasaturile individuale si armonizarea machiajului cu forma fetei, culoarea ochilor ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


diploma! Organizam doar cursuri de formare profesionala autorizate care va ajuta sa...Centrul de Formare Profesionala Eurodeal este lider de piata in domeniul... de formare profesionala acreditate fara taxe de inscriere, de examinare sau de eliberare ... »
 Cursuri autorizate cnfpa

Cursuri autorizate CNFPA


LectoForm Consulting, furnizor de formare profesionala organizeaza cursuri... Educatiei si Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor pentru ocupatiile...) Responsabil de Mediu (cod COR 242316) La finalizarea cursurilor se elibereaza ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Cursuri masaj si reflexoterapie

Cursuri Masaj Si Reflexoterapie


Sc. Energovit-Formare Profesionala, organizeaza cursuri Acreditate de Masaj..., Ministerului Educatiei ,si Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor...Cursuri Acreditate Masaj , Reflexoterapie , Masaj Terapeutic, Drenaj Limfatic ... »
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


Scoala de Studii Comeriale Bacau, furnizor autorizat de formare profesionala...-5 zile IMPORTANT Toate programele de formare profesionala organizate de Scoala..., organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Cursuri  agent paza si ordine

Cursuri agent paza si ordine


In calitate de furnizor de formare profesionala, organizam si desfasuram... cursuri de calificare"agent paza si ordine" pentru personalul propriu, al altor... societati sau persoane fizice doritoare. Cursurile au o durata de 3 (trei) luni, iar ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri copii

Cursuri copii


deruleaza sub forma unei tabere de weekend la Poiana Pinului Buzau in perioada 2... formeze copiii pentru a vorbi profesionist in public. Pentru a suplini acest gol... sociala si, mai tarziu, in cea profesionala. Este recunoscut faptul ca la aceasta ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara limba italiana

Cursuri de vara Limba italiana


R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in luna iulie 2011 cursuri...-8 cursanti La cerere, cursurile se vor sustine individual ORAR: 2 sedinte... / saptamana Cursurile de limbi straine fac parte din pachetul de cursuri Investeste ... »

Pret: 480 RON
 Curs de formator formare profesionala

Curs de formator formare profesionala


profesionala. Incepand din acest an(2010) nu mai pot preda la cursuri de calificare... participe in calitate de formatori(profesori, maistri) la cursuri de pregatire... la invatamant profesional sau universitar. Cursul dureaza 48 de ore repartizate de obicei ... »
Buyer Member 14 ani
Bihor
 Cursuri de vara limbi straine

Cursuri de vara Limbi straine


R4-Consultanta si Formare Profesionala organizeaza in luna iulie 2011 cursuri... cariera profesionala. Durata cursurilor: 3 module a cate 32 de ore Cost... - Limba spaniola - Limba italiana - Limba franceza - Limba engleza. Cursurile ... »

Pret: 400 RON
225 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri formare profesional" in Firme Hot - 120 Rezultat(e)
Folositi cautarea