Inscrie firma »

cursuri formare profesionala psihologie bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri formare profesionala psihologie bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de sanatate ocupationala

Cursuri de sanatate ocupationala


de munca sanatos care sa asigure dezvoltarea organizatiei si dezvoltarea profesionala... de management al conflictelor. Modulul O5 - Psihologie aplicata pentru manageri... Informatii privind desfasurarea cursurilor: Programul unui modul de instruire: 40 ore ... »
Light Member 21 ani
Bucuresti
 Formare nlp practitioner, bucuresti

Formare NLP Practitioner, Bucuresti octombrie 2010


, unde sustine traininguri de formare profesionala continua. Principala sa... in atingerea obiectivelor pe care ti le propui in viata, iti formezi aptitudini in a excela... mai potrivita formare la care ai putea sa te inscri pentru a invata cum sa ... »

Pret: 3600 RON
Buyer Member 15 ani
Sibiu
 Pedagogie sociala. valori, comportamente, experiente, strategii

Pedagogie sociala. Valori, comportamente, experiente, strategii


al cursurilor de Psihologia educatiei, Metode si tehnici de invatare eficienta...Este prof. univ. dr. la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei..., Universitatea din Bucuresti. Absolvent al Facultatii de Filosofie, specializarea Pedagogie ... »

Pret: 31.5 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 De 10 ani, shakespeare school preda engleza cu caracter

De 10 ani, Shakespeare School preda engleza cu caracter


si atitudini care sa le ghideze dezvoltarea personala si profesionala pe termen lung... si valorile scolii, urmarind nu numai insusirea de cunostinte, ci si formarea cursantilor... sedii din Bucuresti, avand o echipa formata din 20 de profesori. Shakespeare School ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


in Psihologie clinica, Formare in NLP Practitioner, , seminarii si cursuri de formare...Cursuri organizate in Timisoara, Bucuresti - (3 zile), destinate in principal... John Grinder - co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice, confera cursurilor ... »
Buyer Member 17 ani
Timis
 Clientul care m-a schimbat

Clientul care m-a schimbat


comunitati profesionale care ofera cursuri de dezvoltare personala exista persoane... celebri Psihoterapeutii aflati in formare sunt avertizati de pericolele pe care le... adreseaza studentilor, psihoterapeutilor in formare, clinicienilor cu experienta ... »

Pret: 31.2 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri formare profesionala psihologie bucuresti" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea