Inscrie firma »

S**************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S**************************

De ce sa alegi Shakespeare School?

Shakespeare School iti ofera un program complet de invatare a limbii engleze, bazat pe o metoda moderna si interactiva.

Deviza noastra ca profesori este \"We love teaching you to love English!\" Aceasta inseamna ca suntem un centru de limbi straine altfel. La cursurile noastre poti fi sigur ca iti insusesti limba engleza cu placere si cu usurinta. De ce? Fiindca ai parte de o atmosfera mereu placuta si incurajatoare, de tehnici si tehnica moderna de predare, ca si de profesori care isi adapteaza stilul de lucru pentru fiecare cursant.

Pe scurt, la Shakespeare School descoperi ca invatarea englezei e o bucurie. Una adevarata, pe care in scurta vreme abia o astepti.

Ce ne recomanda

10 ani de experienta si 3 centre in Bucuresti

Performanta

Atunci cand o faci cu placere, nici nu simti ca inveti! Iar rezultatele sunt pe masura muncii si tin tot mai putin de sansa.

Daca vrei sa inveti limba engleza si sa te pregatesti pentru performanta la examene, o poti face la Shakespeare School, din gradinita si pana la facultate. Iar pentru ca testele si examenele de engleza sa nu fie niciodata o surpriza, iti masuram constant evolutia, prin testari periodice si printr-un raport de progres pe care ti-l trimitem tie si parintilor.

In plus, e bine sa stii ca la Shakespeare School, organizam si cursuri de pregatire si simulari complete pentru examenele de engleza pe care te pregatesti sa le sustii: admiterea la clase intensive/bilingve, examenele pentru obtinerea de certificate Trinity, Cambridge, IELTS si TOEFL.

Ne mandrim cu o rata foarte mare de succes la toate aceste examene si teste - aproximativ 97% dintre cursantii Shakespeare School obtin rezultatele dorite.

Pasiunea si implicarea

La Shakespeare School, profesorii sunt excelenti cunoscatori de limba engleza, dar nu doar atat.

Ei sunt oameni pasionati de profesorat, pedagogi si psihologi foarte buni, care stiu cum sa se apropie de fiecare dintre cursantii nostri si sa il motiveze pentru a obtine performanta.

Profesorii nostri isi fac meseria cu daruire, cu bucurie, reusind sa creeze o atmosfera calda si prietenoasa. Astfel, fiecare lectie este o experienta unica in care copilul, cursantul, tanarul simte ca este cel mai important.

Creativitatea

Stim ca vrei sa stii mai multe, sa fii mai mult si sa faci mai multe. Intr-un cuvant, vrei sa fii mare. Si mai stim ca ai vise foarte frumoase si mari.
De aceea, noi nu ne propunem doar sa predam engleza, ci vrem sa te ajutam sa deprinzi si multe alte lucruri frumoase si utile. Ele te vor ajuta in foarte multe situatii atunci cand vei fi mare, in drumul spre implinirea visurilor tale.

Printre cele mai importante astfel de lucruri sunt imaginatia si gandirea creativa. Activitatile de la cursurile Shakespeare School te indeamna sa iti folosesti la maximum imaginatia, sa faci asocieri de cuvinte, idei si concepte, sa gasesti solutii la probleme, sa propui idei noi, sa inventezi povesti, sa interpretezi roluri si multe altele.

In felul acesta, folosesti limba engleza in situatii reale de comunicare si in acelasi timp inveti sa improvizezi, sa fii spontan si sa faci asocieri creative.

Caldura

La Shakespeare School reusim sa cream o atmosfera de familie, asa incat tu sa te simti bine la noi inca din prima zi. De multe ori, cand se incheie o sesiune, ne trezim cu \"reclamatii\" din partea cursantilor nostri mai mici: \"S-a terminaaaat? Dejaaaaa?\"

La scurt timp dupa ce ne calci pragul, ajungi sa-ti vezi profesorul cu care lucrezi nu doar ca pe un indrumator si un mentor. Relatia dintre voi devine mai apropiata si creste prin incredere si prietenie.

La fel de importanta pentru noi este si relatia cu parintii tai. Ca si pe tine, ii tinem mereu la curent cu progresul tau. Si vorbim des, cu toata lumea, despre ce putem face mai bine sau despre noutatile pe care sa le aducem in centrele noastre.

Engleza cu caracter

Am ales Engleza cu caracter sa fie sloganul nostru!

De ce?

Daca devii cursantul nostru nu ajungi sa deprinzi doar limba engleza. In timp, vei vedea ca ti-e mai usor sa comunici, sa lucrezi si sa te distrezi alaturi de cei din jur, iar aceasta iti va oferi mai multa incredere in tine.

Castigul tau la Shakespeare School combina invatarea englezei cu formarea caracterului, sub indrumarea unor profesori care isi fac meseria cu pasiune si iubire pentru copii. Metoda si oamenii nostri te ajuta sa cresti frumos, sa devii puternic si pregatit sa pasesti cu dreptul in viata.

Afla mai multe despre cursurile noastre de limba engleza folosind meniul din partea de sus a paginii! Iar daca nu esti complet hotarat sau vrei sa vezi exact de la ce nivel poti incepe sa-ti perfectionezi limba engleza, programeaza-te la o testare gratuita telefonic sau online.

Te asteptam sa ne cunoastem mai bine!
PREZENTARE S**************************
MEMBRU
GRATUIT
S**************************
109 338 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cursuri limba engleza - cursuri engleza copii - curs examene Cambridge

ULTIMELE PRODUSE ALE SHAKESPEARE EDUCATIONAL SRL

Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza la Merchiston Castle din Edinburgh, Scotia!
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de li...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum" Alege aventura unei tabere ...
EUR 1650.00
Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)Alege pentru vacanta de vara tabara internationala de limba engleza London Experience (14 - 20 de ani)
Alege pentru vacanta de vara tabara internationala...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Dar viata de student intr-una dintre cele mai prestigioase ...
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9 - 13 ani)
Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de li...
Iti doresti pentru vacanta de vara a copilului tau o experienta cum n-a mai avut pana acum? Alege aventura unei tabere ...
Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)Inca nu ai descoperit America?  Alege pentru vacanta de vara experienta inedita intr-un campus american – New York - Manhattan (14 - 18 ani)
Inca nu ai descoperit america? alege pentru vacan...
Ti-ai dori sa experimentezi viata de student, atmosfera si oamenii, intr-o experienta de vara de neuitat si sa ...
USD 2750.00
Dezvoltare personala in doar doua saptamani pentru adolescentiDezvoltare personala in doar doua saptamani pentru adolescenti
Dezvoltare personala in doar doua saptamani pentru...
Multi parinti se tem de plecarea de acasa a copiilor lor, mai ales pentru a studia intr-o tara straina, la mii de ...
O sansa la un viitor mai bun pentru tinerii romani - Conferinta BORN2SUCCEEDO sansa la un viitor mai bun pentru tinerii romani - Conferinta BORN2SUCCEED
O sansa la un viitor mai bun pentru tinerii romani...
Irina Alionte este o tanara antreprenoare de 25 de ani care are propria afacere in Londra si a beneficiat de sistemul ...
Tabara internationala de engleza la Clifton College 2014Tabara internationala de engleza la Clifton College 2014
Tabara internationala de engleza la clifton colleg...
De ce sa alegeti tabara internationala de engleza de la Clifton College? - 150 de ani de experienta - situat in ...
Tabara internationala de limba engleza la Ascot, AngliaTabara internationala de limba engleza la Ascot, Anglia
Tabara internationala de limba engleza la ascot, a...
Va doriti un altfel de program pentru vacanta copilului Dvs. care sa includa distractie, vizite la cele mai faimoase ...
Tabara internationala de engleza la University College LondonTabara internationala de engleza la University College London
Tabara internationala de engleza la university col...
Ti-ar placea sa experimentezi viata cosmopolita din Londra? Sa locuiesti chiar in centrul uneia dintre cele mai mari ...
Tabara internationala de engleza la Clifton College, AngliaTabara internationala de engleza la Clifton College, Anglia
Tabara internationala de engleza la clifton colleg...
Ti-ar placea sa experimentezi cultura britanica in Bristol? Sa locuiesti intr-unul dintre din cele mai dinamice, ...