Inscrie firma »

cursuri calificare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri calificare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de masaj si reflexoterapie

Cursuri de masaj si reflexoterapie


Naturist Med este scoala de masaj si organizeaza cursuri de calificare... in masaj somatic (intretinere si relaxare), cursuri de masaj reflexoterapeutic... de masaj medical, cursuri tehnician maseur, acreditate de Ministerul Muncii ... »
Oferit de:Naturist Med
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri limba germana

Cursuri limba germana


Predam cursuri de limba germana pentru adulti la sediul nostru..., de la incepatori la avansati, grupe mici sau predare one to one. Profesorii nostri calificati ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Cursuri coafor

CURSURI COAFOR


, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice sau diploma de calificare ... »

Pret: 1600 RON
 Infoprob srl -  cursuri proiecte europene

Infoprob Srl - Cursuri proiecte europene


Cursuri Proiect PHARE 2006 1 Curs de initiere in ocupatia "Operator... de calificare in ocupatia Operator masini cu comanda numerica 5 Curs de calificare... in ocupatia Operator confectioner industral 6 Curs de calificare in ocupatia Lucrator ... »
Oferit de:SC INFOPROB SRL
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Cursuri sudor,

Cursuri Sudor,


Cursuri Sudor, Descrierea ocupatiei de sudor: Practicantii unei astfel... cu specificatiile tehnice. Tipul programului de formare : Calificare Pregatire minima pt ... »

Pret: 1 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Curs calificare coafor frizerie manechiura

Curs Calificare COAFOR FRIZERIE MANECHIURA PEDICHIURA, organizat in baza legii


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine ... »

Pret: 550 RON
 Cursuri mecanic vulcanizator,

Cursuri Mecanic Vulcanizator,


Cursuri Mecanic Vulcanizator, Descrierea ocupatiei: Mecanicul... si comunicarea eficienta cu echipa si clientii. Tipul programului de formare: Calificare ... »

Pret: 1 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri limbi straine pentru companii

Cursuri limbi straine pentru companii


si alegerea profesorilor potriviti. Predam atat cursuri de limba straina generala, cat... si de specialitate.Profesorii nostri sunt toti calificati si pregatiti continuu in invatamantul ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri formare profesionala

CURSURI FORMARE PROFESIONALA


Oferte Preturile sunt valabile pentru cursurile organizate la sediul ICS, daca... doriti sa desfasurati cursurile la sediul dumneavoastra, aceste preturi se modifica.... Preturile includ suporturile de curs pentru cursurile de "Operator calculator ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de dans pentru copii  stop and dance studio

Cursuri de dans pentru copii Stop and Dance Studio


ritmul si muzica, isi va rafina "urechea muzicala". Cursurile de dans ii vor ajuta... adecvate nivelului de varsta, avand la baza programe specifice si profesori calificati.... Scopul cursurilor de dans reprezinta insusirea miscarilor de baza a dansurilor ... »

Pret: 75 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza si germana pentru copii si

Cursuri de engleza si germana pentru copii si adolescenti


si adolescentilor. Aceste cursuri au fost create pentru a veni in ajutorul copiilor care incep... vorbeasca limba invatata . Cursurile se vor adresa unor categorii de varsta alese... engleze sau germane. Forma de organizare a cursurilor: Pentru a respecta programul ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor

Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor


Cursuri pentru adulti Shakespeare School" are placerea sa va informeze... asupra posibilitatii organizarii de cursuri de limba engleza generala sau de limba... engleza pentru afaceri si de cursuri de limba romana pentru straini la sediul ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii

Cursuri tehnice pe meserii organizate in baza legii 129/2000 republicata


Certificatul De Calificare Profesionala Contine Timbru Sec, Antetul Ministerului Educatiei... inscrierea la curs, pot fi transmise si on-line, pe adresa de e-mail: cursuri[email protected] ... »

Pret: 550 RON
 Scoala de coafor, cosmetica, manichiura-pedichiura esthetique beauty

Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER


Esthetique Beauty Center organizeaza cursuri de calificare acreditate de Ministerul ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Certificat de competente profesionale in meseria de sudor

Certificat de Competente Profesionale in meseria de sudor


de Calificare recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului. In programul... recunoscut atat in tara, cat si in strainatate; -certificatul suplineste cursurile ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Inspector resurse umane

Inspector resurse umane


Glia Center organizeaza cursuri de calificare Inspector resurse umane.... Cursurile sunt autorizate de CNFPA. Lectorii cursului sunt specialisti de la ITM. Durata ... »

Pret: 1400 RON
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Cursuri de trainer of trainers in sibiu recunoscute

Cursuri de Trainer of Trainers in Sibiu recunoscute national si international


si nivelurile de calificare la care lucreaza formatorul! - Certificat recunoscut...: The University of Holistic Studies of USA Cursurile vor fi sustinute de lectori autorizati... si organizarea si sustinerea examenului final. Cursurile se adreseaza tuturor categoriilor ... »
 Curs inspector (referent)resurse umane organizat in baza legii 129/200

Curs INSPECTOR (REFERENT)RESURSE UMANE organizat in baza legii 129/200 republicata


/200 republicata Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine Timbru Sec, Antetul ... »

Pret: 550 RON
 Cursul de instalator instalatii tehnico sanitare si de gaze, cod cor

Cursul de INSTALATOR INSTALATII TEHNICO SANITARE SI DE GAZE, COD COR 7136.2.2


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... in cazul schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala ... »

Pret: 550 RON
 Cursul de formator - cod cor 241205, curs organizat in baza legii og

CURSUL DE FORMATOR - COD COR 241205, curs organizat in baza legii OG 129/2000 republicata.


Curs de calificare organizat in baza legii OG 129/2000 republicata... schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine ... »

Pret: 550 RON
 Curs inspector resurse umane

curs inspector resurse umane


. Programul de calificare profesionala oferit de LEADER garanteaza dobandirea tuturor... legislatiei actuale a muncii. Programul de calificare profesionala inspector resurse... a adultilor. Certificatele de calificare eliberate, insotite de suplimentul descriptiv ... »
Buyer Member 13 ani
Calarasi
 Curs de comerciant-vanzator marfuri alimentare

Curs de comerciant-vanzator marfuri alimentare


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de comerciant... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se... de reduceri de pret. Atentie! Toate cursurile organizate de Centrul ... »

Pret: 350 RON
 Curs agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie

Curs agent dezinfectie, deratizare, dezinsectie


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent..., deratizare, dezinsectie numai de catre personal calificat. De ce sa urmati acest curs... la inscriere cat si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem ... »

Pret: 350 RON
 Curs ccna discovery

Curs CCNA Discovery


confrunta cu un deficit de forta de munca calificata in domeniul IT&C, in special... in the Enterprise * Designing and Supporting Computer Networks. Cursurile se desfasoara ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
164 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri calificare" in Firme Hot - 93 Rezultat(e)
Folositi cautarea