Inscrie firma »

cursuri calificare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri calificare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri in domeniul securitatii si sanatatii in munca

CURSURI IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA


Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti cursuri ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Curs calificare ospatar (chelner) vanzator in unitati

Curs calificare ospatar (chelner) vanzator in unitati de alimentatie


Curs de calificare pentru meseria de ospatar (chelner) vanzator in unitati ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri  agent paza si ordine

Cursuri agent paza si ordine


cursuri de calificare"agent paza si ordine" pentru personalul propriu, al altor... societati sau persoane fizice doritoare. Cursurile au o durata de 3 (trei) luni, iar... la absolvire cursantii obtin certificatul de calificare si atestatul profesional ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Training vanzari dvd 2 - sunt cel mai bun - sunt o forta! (atitudine)

Training vanzari DVD 2 - Sunt cel mai bun - sunt o forta! (Atitudine) din cursul video


Atitudinea pozitiva - un alt subiect interesant! Stiu ca traiesti langa o multime de oameni pesimisti si, din pacate, o parte dintre ei sunt exact aceia in care tu ai incredere. Nu vreau sa te ranesc sau sa te jignesc dar vreau sa-ti pun o intrebare... ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Cursuri pavator

Cursuri Pavator


Cursuri Pavator, Descrierea ocupatiei: 1) Contextul ocupatiei... programului de formare : Calificare Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim ... »

Pret: 1 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri vanzator

Cursuri vanzator


Cursuri Vanzator, Descrierea ocupatiei de vanzator: Practicantii ocupatiei... programului de formare : Calificare Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim ... »

Pret: 1 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Curs calificare maseur

Curs calificare maseur


Curs de calificare pentru meseria de Maseur ,avizat de Ministerul Muncii ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Curs formatori cu studii medi

CURS FORMATORI CU STUDII MEDI


-----NOU--- CURS DE FORMATORI CU STUDII MEDII DATA DE INCEPERE 16.06.2009 PROGRAM CURS MA+J 17.00--20.00, SAMBATA+DUMINICA 08.30-12.30 PRET CURS 350 RONI DURATA CURS 50 ORE 6 SAPTAMANI VA ASTEPTAM!!... ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Training vanzari dvd 4 -vreau o intalnire! (lucrul cu telefonul) din

Training vanzari DVD 4 -Vreau o intalnire! (Lucrul cu telefonul) din cursul video "Vanzatorul profesionist - o realitate (Metoda de vanzari 3D)"


urmat cursurile mele si le-au folosit, au generat o rata de succes de peste 80 ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Cursuri vopsitor industrial,

Cursuri Vopsitor Industrial,


Cursuri vopsitor industrial, Descrierea ocupatiei: Practicantii meseriei... de formare : Calificare Pregatire minima pt.inscriere : Invatamantul minim obligatoriu ... »

Pret: 1 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de ospatari (chelneri)

Cursuri de ospatari (chelneri)


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Ospatari... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se... de reduceri de pret. Atentie! Toate cursurile organizate de Centrul ... »

Pret: 350 RON
 Curs de bucatari

Curs de bucatari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de -Bucatari... cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic.... Atentie! Toate cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt ... »

Pret: 450 RON
 Training vanzari dvd 1 - viitorul firmei - viitorul meu! (valori

training vanzari DVD 1 - Viitorul firmei - viitorul meu! (Valori morale) din cursul video


Eu am curajul sa cred ca drumul spre profesionalismul in vanzari incepe cu principii, valori morale si norme etice. Stiu ca este un subiect delicat, chiar neplacut, pentru ca abordeaza propria-ti schimbare dar pana nu avem curajul sa ne privim in "o... ... »

Pret: 130 RON
Oferit de:SC POWERWAY SRL
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Cursuri de utilizare a calculatorului - operator

Cursuri de utilizare a calculatorului - operator introducere, validare


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de - operator... care doresc sa invete sa lucreze la calculator. La cursurile de calculator veti... si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem peste 10 ani ... »

Pret: 290 RON
 Cursuri contabilitate

CURSURI CONTABILITATE


Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti cursuri... de perfectionare si calificare in domeniul CONTABILITATE: 1) CONTABIL / curs de perfectionare... de calificare Durata curs: 6 luni; Pret: 900 RON. Plata se poate face si in rate! Va ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Curs agent de curatenie

Curs agent de curatenie


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent... normelor de igiena curatenia se poate face doar de catre personal calificat... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se ... »

Pret: 350 RON
 Curs de manichiura pedichiura unghii tehnice

Curs de Manichiura Pedichiura Unghii Tehnice


transmisibile" . Dupa terminarea cursului absolventii vor primi certificat de calificare ... »

Pret: 1600 RON
 Curs de calificare sudor organizat in baz alegii

Curs de calificare SUDOR organizat in baz alegii 129/200 republicata


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... (numai in cazul schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare ... »

Pret: 550 RON
 Curs director vanzari

Curs director vanzari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de acreditate... posibilitatea de a achita cursul atat integral la inscriere cat si in rate. - Cursurile se... de reduceri de pret. Atentie! Toate cursurile organizate de Centrul ... »

Pret: 455 RON
 Curs de calificare electrician de exploatare medie si

Curs de calificare Electrician de exploatare medie si joasa tensiune


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... schimbarii numelui) - dosar cu sina Certificatul De Calificare Profesionala Contine ... »

Pret: 550 RON
 Curs calificare vanzator

Curs calificare vanzator


calificata? Doresti sa te angajezi ca lucrator comercial si angajatorii considera cu nu... faci dovada absolvirii unor cursuri de formare profesionala in domeniu? Inscrie...-te la cursul de calificare in ocupatia de VANZATOR, autorizat de CNFPA (Ministerul Muncii ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 11 ani
Prahova
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 Cursuri  tehnician cadastru

CURSURI TEHNICIAN CADASTRU


Asociatia de Sprijin a Somerilor Dambovita organizeaza in Ploiesti cursuri... de calificare in domeniul "TEHNICIAN CADASTRU FUNCIAR TOPOGRAF". Durata curs: 6 luni; Pret... de calificare ( diplomele ) eliberate sunt emise de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale ... »
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Curs agent vanzari

Curs agent vanzari


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri pentru -Agent... la inscriere cat si in rate. - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem... cursurile organizate de Centrul de Formare Profesionala Eurodeal sunt acreditate ... »

Pret: 350 RON
 Curs de barman

Curs de barman


Centrul de Formare Profesionala Eurodeal organieaza cursuri de - Barmani.... - Cursurile se desfasoara teoretic dar si practic. - Avem peste 10 ani de experienta... a beneficia de reduceri de pret. Atentie! Toate cursurile ... »

Pret: 290 RON
164 produse / 7 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri calificare" in Firme Hot - 93 Rezultat(e)
Folositi cautarea