Inscrie firma »

S******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S******************************

Esthetique Beauty Center este un salon de infrumusetare care inca de la deschiderea sa a reusit sa depaseasca asteptarile celor care i-au trecut pragul. Situat la intrarea in Parcul Cancicov, intr-o zona verde si linistita a orasului Bacau, Esthetique a devenit rapid un reper pentru persoanele in cautarea unui refugiu relaxant din trepidantul ritm cotidian.
O data intrate in salonul nostru, acestea devin o parte din lumea Esthetique, o lume simpla, eleganta si in acelasi timp avangardista. Filosofia noastra este una bazata exclusiv pe intelegerea importantei emotiei estetice si nu si nu da nici o sansa compromisului privind standardele serviciilor oferite.
Vizitati-ne si veti fi convinsi de atuurile noastre: locatia inspirata,profesionalismul echipei, standardele serviciilor si calitatea produselor. De asemenea veti descoperi ca singurul nostru "defect" este acela ca suntem PERFECTIONISTI.Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER

Esthetique Beauty Center organizeaza cursuri de calificare acreditate de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse.

COSMETICA- nivelul de pregatire 3, durata cursului -9 luni, pret 2.500 ron;
COAFOR -nivelul de pregatire 2, durata cursului 5 luni, pret 2.000 ron;
MANICHIURA- nivelul de pregatire 1, durata cursului 3 luni, pret 1.000 ron.

Acest curs imbina intr-un mod armonios teoria si practica, cursantii avand posibilitatea de a aplica ceea ce invata in mod teoretic, ceea ce ii ajuta la sedimentarea cunostintelor. Suportul de curs si materialele necesare sunt incluse in taxa de scolarizare.

Esthetique Beauty Center

Servicii COAFOR:Tuns,Tratamente L’Oreal Professionnel,Tratamente KERASTASE, Coafat, Vopsit, Schimbare Culoare, Extensii PAR NATURAL,Permanent.

Servicii COSMETICA: Tratamente faciale GUINOT;Tratamente faciale ACADEMIE; Tratamente faciale HOLYLAND;Epilare;Vopsit sprancene;Make-up.

Servicii MANICHIURA PEDICHIURA: Manichiura;Pedichiura;FRENCH;Unghii False cu GEL sau acril; Tratament cu parafina maini/picioare; Manichiura/Pedichiura SPA; Unghii false cu french permanent;Intretinere Unghii False;Aplicat Acril pe Unghii Naturale.
PREZENTARE S******************************
MEMBRU
GRATUIT
S******************************
7 342 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: coafura cosmetica - salon de infrumusetare - cursuri acreditate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ESTHETIQUE BEAUTY CENTER SRL

Tratamente Faciale GUINOTTratamente Faciale GUINOT
Tratamente faciale guinot
Servicii COSMETICA: Tratamente faciale GUINOT;Tratamente faciale ACADEMIE; Tratamente faciale HOLYLAND;Epilare;Vopsit ...
COAFOR- Tratamente/produse KERASTASECOAFOR- Tratamente/produse KERASTASE
Coafor- tratamente/produse kerastase
Servicii COAFOR:Tuns,Tratamente L'Oreal Professionnel,Tratamente KERASTASE, Coafat, Vopsit, Schimbare Culoare, Extensii ...
Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTERScoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER
Scoala de coafor, cosmetica, manichiura-pedichiura...
Scoala de Coafor, Cosmetica, Manichiura-Pedichiura ESTHETIQUE BEAUTY CENTER Esthetique Beauty Center organizeaza ...