Inscrie firma »

Catalog produse / servicii, Bihor

CAUTARE AVANSATA
Localitate:
Alfabetic
01. sare de baie din marea moarta (mandarine + mango) - 430gr01. sare de baie din marea moarta (mandarine + mango) - 430gr
01. Sare de baie din Marea Moarta (mandarine + mango) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii - nail art Sare naturala detoxifianta care combina uleiul de argan din Maroc si anti-oxidanti, pregateste mana si piciorul pentru manichiura si pedichiura. Pielea devine curata si intens hidratata.Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ingrijirea personala a mainilor, picioarelor si chiar a ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
01. sare de baie din marea moarta (roinita+ ceai verde) - 430gr01. sare de baie din marea moarta (roinita+ ceai verde) - 430gr
01. Sare de baie din Marea Moarta (roinita+ ceai verde) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii false - manichiura Sare naturala detoxifianta care combina uleiul de argan din Maroc si anti-oxidanti, pregateste mana si piciorul pentru manichiura si pedichiura. Pielea devine curata si intens hidratata.Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ingrijirea personala a mainilor, picioarelor si chiar a ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
02. exfoliant cu zahar (mandarine + mango) - 220gr02. exfoliant cu zahar (mandarine + mango) - 220gr
02. Exfoliant cu zahar (mandarine + mango) - 220gr
Tip produs: nailshop - unghii cu gel - nail art Acest exfoliant de lux are in compozitie uleiul de argan din Maroc, precum si alii uleiuri esentiale si extracte naturale pentru o exfoliere blanda, care lasa pielea hidratata si catifelata. Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ingrijirea personala a mainilor, picioarelor si chiar a ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
02. exfoliant cu zahar (mandarine + mango) - 430gr02. exfoliant cu zahar (mandarine + mango) - 430gr
02. Exfoliant cu zahar (mandarine + mango) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii false - manichiura Acest exfoliant de lux are in compozitie uleiul de argan din Maroc, precum si alii uleiuri esentiale si extracte naturale pentru o exfoliere blanda, care lasa pielea hidratata si catifelata. Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ingrijirea personala a mainilor, picioarelor si chiar a ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
02. exfoliant cu zahar (roinita+ ceai verde) - 220gr02. exfoliant cu zahar (roinita+ ceai verde) - 220gr
02. Exfoliant cu zahar (roinita+ ceai verde) - 220gr
Tip produs: nailshop - unghii false - lac de unghii Acest exfoliant de lux are in compozitie uleiul de argan din Maroc, precum si alii uleiuri esentiale si extracte naturale pentru o exfoliere blanda, care lasa pielea hidratata si catifelata.Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ingrijirea personala a mainilor, picioarelor si chiar a ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
02. exfoliant cu zahar (roinita+ ceai verde) - 430gr02. exfoliant cu zahar (roinita+ ceai verde) - 430gr
02. Exfoliant cu zahar (roinita+ ceai verde) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii - nail art Acest exfoliant de lux are in compozitie uleiul de argan din Maroc, precum si alii uleiuri esentiale si extracte naturale pentru o exfoliere blanda, care lasa pielea hidratata si catifelata. Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ingrijirea personala a mainilor, picioarelor si chiar a ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
03. masca hidratanta (mandarine + mango) - 430gr03. masca hidratanta (mandarine + mango) - 430gr
03. Masca hidratanta (mandarine + mango) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii false - nail art Inbogatit cu ulei organic de argan din Maroc, aceasta masca hidratanta si regeneratoare hraneste in profunzime pielea. Produsul este conceput sa refaca nutritia naturala a pielii, vindeca si protejeaza, lasand pielea matasoasa si catifelata. Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
03. masca hidratanta (roinita+ ceai verde) - 430gr03. masca hidratanta (roinita+ ceai verde) - 430gr
03. Masca hidratanta (roinita+ ceai verde) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii false - lac de unghii Inbogatit cu ulei organic de argan din Maroc, aceasta masca hidratanta si regeneratoare hraneste in profunzime pielea. Produsul este conceput sa refaca nutritia naturala a pielii, vindeca si protejeaza, lasand pielea matasoasa si catifelata. Alegerea perfecta atat pentru saloane cat si pentru ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
04. crema pentru masaj (mandarine + mango) - 220gr04. crema pentru masaj (mandarine + mango) - 220gr
04. Crema pentru masaj (mandarine + mango) - 220gr
Tip produs: nailshop - unghii - nail art Uleiurile organice esentiale faciliteaza alunecarea pielii si usurinta de a lucra pe zona aplicata. Asigura relaxarea si invigoararea pielii. Vindeca, regenereaza si conditioneaza pielea, lasand-o matasoasa si hidratata. Acest produs e recomandta in saloane de infrumusetare si spa-uri si ca ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
04. crema pentru masaj (mandarine + mango) - 430gr04. crema pentru masaj (mandarine + mango) - 430gr
04. Crema pentru masaj (mandarine + mango) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii false - nail art Uleiurile organice esentiale faciliteaza alunecarea pielii si usurinta de a lucra pe zona aplicata. Asigura relaxarea si invigoararea pielii. Vindeca, regenereaza si conditioneaza pielea, lasand-o matasoasa si hidratata. Acest produs e recomandta in saloane de infrumusetare si spa-uri si ca ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
04. crema pentru masaj (roinita+ ceai verde) - 220gr04. crema pentru masaj (roinita+ ceai verde) - 220gr
04. Crema pentru masaj (roinita+ ceai verde) - 220gr
Tip produs: nailshop - unghii - manichiura Uleiurile organice esentiale faciliteaza alunecarea pielii si usurinta de a lucra pe zona aplicata. Asigura relaxarea si invigoararea pielii. Vindeca, regenereaza si conditioneaza pielea, lasand-o matasoasa si hidratata. Acest produs e recomandta in saloane de infrumusetare si spa-uri si ca lotiune ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
04. crema pentru masaj (roinita+ ceai verde) - 430gr04. crema pentru masaj (roinita+ ceai verde) - 430gr
04. Crema pentru masaj (roinita+ ceai verde) - 430gr
Tip produs: nailshop - unghii cu gel - lac de unghii Uleiurile organice esentiale faciliteaza alunecarea pielii si usurinta de a lucra pe zona aplicata. Asigura relaxarea si invigoararea pielii. Vindeca, regenereaza si conditioneaza pielea, lasand-o matasoasa si hidratata. Acest produs e recomandta in saloane de infrumusetare si spa-uri si ca ... »
Buyer Member 3 ani
Bihor
 Contacteaza acum
28785 elemente / 1152 pagini