Inscrie firma »

cursuri calificare coafura - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri calificare coafura
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri calificare coafura-frizerie

Cursuri calificare coafura-frizerie


Curs de calificare pentru meseria de Coafor , Frizer , certificatele obtinute... deCoafura ,Frizerie este una dintre cele mai frumoase meserii ,insasi natura ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri de calificare in meseria de

Cursuri de calificare in meseria de cosmetician,coafor,manichiura-pedichiura


S.C.DUOTECH SCHOOL S.R.L. organizeaza cursuri de calificare acreditate... de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in meseriile de cosmetician, coafura ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Cursuri coafor

CURSURI COAFOR


), structura firului de par, aranjat din perie, tuns, tratamente, Coloristica, Coafuri..., Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice sau diploma de calificare ... »

Pret: 1600 RON
 Curs calificare coafor frizerie manechiura

Curs Calificare COAFOR FRIZERIE MANECHIURA PEDICHIURA, organizat in baza legii


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... in echipa 8.Organizarea salonului de frizerie coafura manechiura pedichiura 9 ... »

Pret: 550 RON
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 1- incepatori

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 1- Incepatori


. -cursantii care au absolvit cursurile cu cele mai bune calificative vor avea...MODULUL 1 - BASIC Cursul dezvolta cunostintele de baza in domeniul coafurii... oferindu-va posibilitatea ca dupa terminarea cu succes a cursurilor sa beneficiati ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 2- avansati

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 2- Avansati


si Cercetarii , cu calificare in meseria de coafor. Absolvirea cu succes a acestor cursuri... coafurii asigurand cursantului cunostintele necesare si abilitatile practice cerute... cu succes a cursurilor beneficiati de diploma eliberata de Ministerul Educatiei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 3- specialist

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 3- Specialist


care vor absolvi cursurile cu cele mai bune calificative vor avea acces la 2...-uri in domeniu Dupa finalizarea cu succes a cursurilor beneficiati de diploma eliberata... de Ministerul Educatiei si Cercetarii , cu calificare in meseria de coafor/stilist Acest ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri calificare coafura" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Folositi cautarea