Inscrie firma »

sistemul organizational in management - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sistemul organizational in management
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs de management

Curs de management


de management existent? Raspunsul nostru este ca revederea sistemului, pe baza unor legitati..., problemele care apar zi de zi au cauzele generale: - in asa numitul sistem... de management existent (care stabileste modul de organizare si functionare a organizatiei ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 13 ani
Timis
 Training ledership personal si organizational-modul

Training Ledership personal si organizational-modul III-Programul lederul


fractalilor, care iti va da noi posibilitati de abordare organizationala! - piramida... si organizational; - personalului din top si middle; - persoanelor interesate sa dezvolte... de inceperea trainingului). Profita de avantajele oferite de sistemul de discount ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Sistem de managementul documentelor

Sistem de managementul documentelor


Sistemul informatic de management al documentelor reprezinta un mediu... sistem sunt: indexarea, securitatea, vizualizarea, arhivarea, cautarea, controlul... un document si care este starea lui. Aplicatia de managementul documentelor este ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 16 ani
Valcea
 Organizatia publica. teorie si management

Organizatia publica. Teorie si management


si conflict Structura organizationala Managementul resurselor umane Managementul...Lucrarea e un suport pentru cursurile de management ce au ca obiect formarea... si discuta componentele si specificitatea acestui tip de management prin comparatie ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Organizatia publica. teorie si management

Organizatia publica. Teorie si management


si conflict - Structura organizationala - Managementul resurselor umane - Managementul...Lucrarea e un suport pentru cursurile de management ce au ca obiect formarea... si discuta componentele si specificitatea acestui tip de management prin comparatie ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sistem de management mediu sr en iso

Sistem de management mediu SR EN ISO 14001:2015


. Avantajele certificarii sistemului de management de mediu: * castigarea...Elaboram documentatii, implementam si efectuam audituri in sistemul... de management de mediu SR EN ISO 14001:2015. Compania format din consultanti ... »

Pret: 100 EUR
Oferit de:SC ISOTRANS SRL
Buyer Member 13 ani
Valcea
 Managementul public, autor doina muresan

Managementul public, autor Doina Muresan


si cetateni. Sunt oferite modele si experiente, construite pe teoria noului management... public, cunoscand dimensiuni diferite: reforma structurilor organizationale..., descentralizarea, finantele publice, reformarea sistemului contabil in tarile anglo ... »

Pret: 16.2 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pachet training management

Pachet Training Management


- Sistemul Decizional si Schimbarea - Cultura Organizationala Scopul modulului II... - Managementul, definitie, curente si descriere - Mangerul: rolurile managerului, tipologia... managerului - Time Management - gestionarea timpului, delegarea sarcinilor si stabilirea ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Managementul resurselor umane

Managementul resurselor umane


a contractului inregistrarea la Inspectoratul Teritorial de Munca prin sistemul... imbunatatirea eficientei organizationale conceperea planului de training al angajatilor ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Practici de management strategic. metode si studii de

Practici de management strategic. Metode si studii de caz - Bogdan Bacanu-973-46-0279-9


Volumul ofera, alaturi de fundamentele teoretice ale managementului strategic... sistemului Coca-Cola in Romania.Editura: PoliromAn de aparitie: 2006Numar de pagini: 352... management strategic • Declararea misiunii organizatiei • Analiza mediului inconjurator ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al securitatii


de managementul securitatii si sanatatii ocupationale. De asemenea se prevede ca "sistemul... de managementul al securitatii si sanatatii ocupationale este o parte componenta a sistemului... cerintele pentru un sistem de management al sanatatii si securitatii ocupationale (SMSSO ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Logistica investitori in moldova, ucraina, csi.

Logistica investitori in Moldova, Ucraina, CSI.


organizationala , marketing si vanzari,managementul riscurilor , ISO 9001. Sistem... si management. Asa incat poate asigura servicii de calitate si profesionalism in urmatoarele... de Management al Calitatii , solutii IT , evaluarea independenta ,servicii de Asistenta ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs motivarea non-financiara a angajatilor

CURS MOTIVAREA NON-FINANCIARA A ANGAJATILOR


experienta in managementul proiectelor, managementul organizational CURS AUTORIZAT A.... Management participativ vs. Micromanagement; Instrumente ale motivatiei non...-financiare; 6. Metode manageriale de stimulare a motivatiei; 7. Elaborarea unui sistem ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cursuri formare profesionala

Cursuri formare profesionala


, manager sistem de mediu, managementul riscului de creditare, asistent manager...Orema Management SRL organizeaza cursuri de specializare pentru : inspector... resurse umane, inspector protectia muncii, comunicare organizationala, formator ... »
Light Member 16 ani
Hunedoara
 Logistica investitori in moldova

Logistica investitori in Moldova


) , dezvoltarea organizationala , marketing si vanzari,managementul riscurilor , ISO 9001.... Sistem de Management al Calitatii , solutii IT , evaluarea independenta ,servicii... si management. Asa incat poate asigura servicii de calitate si profesionalism ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Logistica investitori  ucraina, csi

Logistica investitori Ucraina, CSI


) , dezvoltarea organizationala , marketing si vanzari,managementul riscurilor , ISO 9001.... Sistem de Management al Calitatii , solutii IT , evaluarea independenta ,servicii... si management. Asa incat poate asigura servicii de calitate si profesionalism ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Psihodinamica organizatiilor. de la intelegere la conducere

Psihodinamica organizatiilor. De la intelegere la conducere


sistem de munca? Cum se poate ajunge la o colaborare eficienta cu alte companii... interventiilor lor, cat si tuturor celor interesati de psihologia organizationala. Leopold... Vansina este profesor de psihologie organizationala, comportament organizational ... »

Pret: 52 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Comunicare limbi straine adaptate domeniului de activitate

comunicare limbi straine adaptate domeniului de activitate


afacerilor cu: un sistem bine pus la punct de analiza a nevoilor de training sistem... permanent de monitorizare a evolutiei si nevoilor cursantilor sistem de evaluare... De ce sa alegeti cursurile de limbi straine/ dezvoltare organizationala ale Sinergic ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Integrare centru de date  si aplicatii critice

Integrare centru de date si aplicatii critice


de integrare centru de date si aplicatii critice aduce impreuna managementul, talentul... tehnic si organizational necesare livrarii de echipamente si alte componente... valoarea investitiei Dvs. Prin capabilitatile de inginerie si management al datelor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Acreditarea clinicilor/spitalelor cf standarde anmcs/conas in 2017 -

Acreditarea clinicilor/spitalelor cf standarde ANMCS/CONAS in 2017 - provocari si oportunitati


, putand astfel imbunatati decisiv sistemul tau actual de management, optimiza... Consultanta / Asistență de management organizational strategic, Analize diagnostic... sau private este cu adevarat o provocare pentru managementul medical si administrativ ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


strategic. Planificare strategica. 4. Management organizational... resurse umane in contextul sistemului de valori care guverneaza relatiile de munca... in Romania. Abordarea managementului resurselor umane din Romania este total diferita ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Certificare iso 9001, iso 22000, iso 14001, ohsas, haccp, marca de

Certificare ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS, HACCP, MARCA DE CALITATE IN TURISM


:2008, un sistem de management al calitatii. Cu alte cuvinte exista, urmarind cerintele ISO... unui sistem de managementul mediului propus de specialistii forului international...Recomandam certificarea sistemelor de management implementate cu AJA REGISTRARS ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Certificare iso 27001

Certificare ISO 27001


pentru Sisteme de Management (ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 22000, OHSAS 18001, ISO... independent, ca riscurile organizationale legate de securitatea informatiei sunt... identificate, masurate si administrate in mod corect - Pune la dispozitia managementului ... »

Pret: 2000 RON
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Manager financiar crm

Manager Financiar CRM


Manager Financiar CRM este un sistem integrat de management a relatiei... interdepartamentale si organizationale care afecteaza mai multe echipe, departamente sau divizii... - Elibereaza angajatii de toate activitatile de management ineficiente, obositoare ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 14 ani
Buzau
 Apt360

APT360


- Evaluarea managementului Etapele procesului 1. Definirea unui set de competente...), indiferent de locatia acestora. Sistemul de evaluare 360 de grade garanteaza anonimatul... a performantelor organizationale si de sustinere a avantajului competitional. APT360 este ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
30 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"sistemul organizational in management" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea