Inscrie firma »
APT360

APT360

Tip produs: 360 feedback | evaluare 360 | evaluare angajati
Producator: APT IT SRL
 

Prezentare APT360

APT360 este o platforma online de evaluare 360 de grade dezvoltata de Grupul APT, unul dintre principalii furnizori de servicii de resurse umane din Romania. APT360 ofera sprijin companiilor pentru proiectele de organizare de evaluare si dezvoltare a personalului, si anume:
- Evaluarea periodica a performantei angajatilor
- Evaluarea diferentelor de competente esentiale
- Evaluarea angajatilor in vederea restructurarii si reducerii personalului
- Evaluarea abilitatilor de conducere
- Evaluarea inter-functionala
- Evaluarea echipelor
- Verificarea antecedentelor angajatilor
- Evaluarea nivelului de satisfactie a angajatilor cu privire la initiativele interne
- Evaluarea managementului

Etapele procesului
1. Definirea unui set de competente si traducerea fiecarui tip de job in competente relevante (in cazul evaluarii angajatilor) sau stabilirea unor standarde de performanta reprezentative (in cazul evaluarii proceselor, produselor/serviciilor, departamentelor)
2. Construirea de chestionare eficiente prin includerea competentelor/ standardelor de performanta identificate anterior, cu descrierile comportamentale corespunzatoare
3. Selectarea unor categorii relevante de respondenti pentru fiecare tip de evaluare si de colectarea datelor de contact ale acestora
4. Colectarea propriu-zisa de feedback – definirea parametrilor de evaluare, a limitei de timp, trimiterea de invitatii personalizate, colectarea feedbackului, transmiterea de remindere
5. Generarea de rapoarte in timp real, compararea si consolidarea rezultatelor
6. Construirea unui plan de actiune/dezvoltare si sprijinirea procesul decizional la nivel de organizatie

Caracteristici si beneficii
- Viteza si eficienta. APT360 este o platforma extrem de flexibila, intuitiva si usor de utilizat, care necesita eforturi minime de administrare. Configurarea modelului de feedback, gestionarea procesului de colectare a datelor si generarea rapoartelor se efectueaza in cateva zile.
- Chestionare personalizate. Clientii pot folosi biblioteca de competente APT sau propriile lor modele. APT360 foloseste o combinatie de intrebari scalate si intrebari deschise, care le permit evaluatorilor sa comenteze asupra punctelor forte ale persoanei evaluate, precum si asupra zonelor de dezvoltare.
- Acoperire maxima. Prin APT360 este posibila colectarea de feedback de la toate categoriile de parti interesate (manageri, colegi, subalterni, furnizori, clienti), indiferent de locatia acestora. Sistemul de evaluare 360 de grade garanteaza anonimatul respondentilor si confidentialitatea totala a informatiilor obtinute.
- Rapoarte relevante cu impact maxim. Avand o rata de standardizare de peste 75%, APT360 ofera un set de rapoarte exacte, complete si relevante care facilitateaza procesul decizional.
- Sprijin in elaborarea unor planuri specifice de actiune, de imbunatatire a performantelor organizationale si de sustinere a avantajului competitional.

APT360 este un sistem de evaluare 360 de grade de tip Software-as-a-Service (SaaS), putand fi insa instalat si pe serverele proprii ale clientilor.
PREZENTARE A********
MEMBRU
GRATUIT
A********
1 867 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: servicii resurse umane - recrutare - aplicatii resurse umane

PRODUSE ASEMANATOARE CU APT360

APTitude - Software Gestiune Resurse UmaneAPTitude - Software Gestiune Resurse Umane
APTitude - Software Gestiune Resurse Uma...
PLATFORME SOFTWARE PENRU RESURSE UMANE Preocupati de cresterea eficientei serviciilor noastre, pe baza experientei ...

APT360 ESTE LISTAT IN: