Inscrie firma »

training managementul schimbarii organizationale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre training managementul schimbarii organizationale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Training managementul schimbarii organizationale

Training MANAGEMENTUL SCHIMBARII ORGANIZATIONALE


Training MANAGEMENTUL SCHIMBARII ORGANIZATIONALE Schimbarea organizationala... efectele ei devin ireversibile. Schimbarile nu sunt prin definitie bune sau rele, dar... sunt necesare in termeni de adaptare, iar modul in care sunt conduse schimbarile ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Simulare change management

Simulare Change Management


initiativa de schimbare. Pentru mai multe detalii viziteaza: http://valiant.ro/curs-managementul-schimbarii/...Simularea de Managementul Schimbãrii oferã posibilitatea... de a experimenta ºi pune în practicã cunoºtinþele in management ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Pachet training management

Pachet Training Management


- Managementul, definitie, curente si descriere - Mangerul: rolurile managerului, tipologia... managerului - Time Management - gestionarea timpului, delegarea sarcinilor si stabilirea... si imbunatatirea lor continuua - Procesul Motivational - Managementul Conflictelor ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Proiectarea si livrarea programelor de training

Proiectarea si livrarea programelor de Training


manageriala; - managementul invatarii si cunostintelor organizationale; - managementul...Proiectarea si livrarea programelor de training pune la dispozitia... programe ale CIPD sau care vor sa obtina calificarea Certificate in Training Practice ... »

Pret: 55 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Managementul si valorile

Managementul si valorile


sau tensiunile - din sinea lor sau dintre ei. Iar pe deasupra, schimbarile - fie ele... a deciziilor. Creeaza un model de cultura organizationala care sa aduca echilibru intr... University si doctoratul in Administratie si Management la Cornell. Este membru ... »

Pret: 16.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Managementul si valorile

Managementul si valorile


si Management la Cornell. Este membru al National Training Laboratories (NTL). Este un autor... pe deasupra, schimbarile - fie ele tehnologice, sociale, economice sau personale - cu care... organizationala care sa aduca echilibru intr-o lume care - incet, dar sigur - incepe sa-si dea ... »

Pret: 11.9 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


strategic. Planificare strategica. 4. Management organizational... dupa o experienta remarcabila in consultanta si training in domeniul resurselor... in Romania. Abordarea managementului resurselor umane din Romania este total diferita ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"training managementul schimbarii organizationale" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea