Inscrie firma »

referat managementul organizational - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre referat managementul organizational
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs manager proiect

Curs Manager Proiect


de proiect. Grup tinta: profesionisti cu sarcini in managementul de proiect, personal... absolventi din domeniile management, administratie publica sau care doresc o specializare... competentele dobandite. Tematica : Ce este un proiect ? Ciclul managementului ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 17 ani
Bacau
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al securitatii


continua a unei culturi organizationale in domeniul muncii reprezinta singura... de managementul securitatii si sanatatii ocupationale. De asemenea se prevede ca "sistemul... de managementul al securitatii si sanatatii ocupationale este o parte componenta a sistemului ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Docplus resurse umane

DocPlus Resurse Umane


, referitoare la educatie, cat si profesionale si financiare pentru un management eficient... umane sau managementului organizatiei, care permite administrarea dosarelor... urmarite cu usurinta informatiile legate de structura organizationala si gradul ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Oferta de training

Oferta de Training


Emotionala - Training Comunicare - Training HR. Managementul resurselor umane.... - Team Building si Development - Managementul Timpului - Tehnici Motivationale... - Cultura organizationala Training este actiunea de a (se) instrui si rezultatul ... »
Light Member 16 ani
Cluj
 Cursuri de instruire in japonia

cursuri de instruire in Japonia


1. Program de Management al Calitatii 1 (PQM1 Tokyo) 10 - 30 Mai 2006..., Tokyo 2. Curs de instruire in vederea rezolvarii problemelor organizationale... directori executivi in domeniul managementului companiilor (EPCM) 19 - 30 ... »
Oferit de:AOTS ROMANIA
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Asistenta sociala a grupurilor de risc (cartonat)

Asistenta sociala a grupurilor de risc (cartonat)


referitoare la necesitatile actuale ale asistentei sociale din Romania, precum..., tehnicile de comunicare, drepturile omului, cultura organizationala, evolutia... serviciilor sociale, furnizorii de servicii, managementul institutiilor de asistenta ... »

Pret: 79.95 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Curs autorizat de manager resurse umane

CURS AUTORIZAT DE MANAGER RESURSE UMANE


strategic. Planificare strategica. 4. Management organizational... in Romania. Abordarea managementului resurselor umane din Romania este total diferita... si a organizatiei. Elementul de noutate al Cursului, il constituie abordarea managementului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Certificare iso 9001, iso 22000, iso 14001, ohsas, haccp, marca de

Certificare ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS, HACCP, MARCA DE CALITATE IN TURISM


Recomandam certificarea sistemelor de management implementate cu AJA REGISTRARS...:2008, un sistem de management al calitatii. Cu alte cuvinte exista, urmarind cerintele ISO... 14001 acopera o paleta de 5 directii de actiune: 1. Sisteme de management de mediu ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Asistenta sociala a grupurilor de risc

Asistenta sociala a grupurilor de risc


organizationala, evolutia serviciilor sociale, furnizorii de servicii, managementul... sint grupate capitole referitoare la necesitatile actuale ale asistentei sociale... de servicii sociale in Romania: organizatiile celui de-al treilea sector Managementul ... »

Pret: 79.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Manager financiar crm

Manager Financiar CRM


Manager Financiar CRM este un sistem integrat de management a relatiei... interdepartamentale si organizationale care afecteaza mai multe echipe, departamente sau divizii... - Elibereaza angajatii de toate activitatile de management ineficiente, obositoare ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 14 ani
Buzau
 Curs manager de proiect

Curs MANAGER DE PROIECT


MANAGER DE PROIECT Managementul de proiecte... specificatiile referitoare la necesitatile proiectului); - estimarea resurselor... pentru realizarea obiectivelor organizationale (aproba obiectivele si planurile ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Curs manager de proiect - 3-5 aprilie 2009

Curs MANAGER DE PROIECT - 3-5 aprilie 2009


MANAGER DE PROIECT Pachetul 2 Managementul de proiecte in atragerea... de implementare a proiectului, realizeaza si pune de acord specificatiile referitoare... pentru realizarea obiectivelor organizationale (aproba obiectivele si planurile ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"referat managementul organizational" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea