Inscrie firma »

sistem management de mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre sistem management de mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta sistem de management de

Consultanta Sistem de Management de Mediu


Sistem de Management al Mediului ce va permite sa acordati o atentie deosedita... necesar pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu, indeplinirea ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 20 ani
Constanta
 Sistem de management de

SISTEM DE MANAGEMENT DE MEDIU


de management conform standardului de referinta SR EN ISO 14001:2005.Elaboram intreaga... documentatie necesara:manual,proceduri,analixe de mediu,plan gestionare deseuri ... »

Pret: 1200 RON
Oferit de:SC In-Cert SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Auditori externi pentru sistemul de

Auditori externi pentru sistemul de management de mediu


Continutul cursului: * De ce un sistem de management de mediu... de management de mediu * Standardele sistemului de management de mediu * Cerintele... standardului SR EN ISO 14001:2005 * Documentele sistemului de management de mediu ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Auditori interni pentru sistemul de

Auditori interni pentru sistemul de management de mediu


* Seria de standarde ISO 14000 * Cerintele sistemului de management de mediu &...;#8211; ISO 14001 * Implementarea sistemului de management de mediu...Continutul cursului: * Introducere * Legislatia de mediu nationala ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Kit documente sistem de management

Kit documente Sistem de Management Integrat calitate-mediu


Setul complet - Documentele de baza ale Sistemului de Management Integrat...: - Manualul Managementului Integrat si Anexele sale, - Procedurile de Sistem... evaluarea stadiului Sistemului de Management al Calitatii), articol despre Obiectivele ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 20 ani
Constanta
 Sistem de management mediu sr en iso

Sistem de management mediu SR EN ISO 14001:2015


. Avantajele certificarii sistemului de management de mediu: * castigarea... de management de mediu SR EN ISO 14001:2015. Compania format din consultanti... interesate, printr-un management tehnic si economic al problemelor de mediu ... »

Pret: 100 EUR
Oferit de:SC ISOTRANS SRL
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Sr en iso 14001:2005 sistemul de
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Implementarea sistemului de

Implementarea Sistemului de Management de Mediu SR EN ISO 14001


in coordonarea tuturor activitatile de implementare a unui sistem de management de mediu... cerintele referitoare la un sistem de management de mediu care permite oricarei..., sa mentina si sa imbunatateasca un sistem de management de mediu; -sa se asigure ... »
Oferit de:Q.CERT.ISO
Buyer Member 18 ani
Timis
 Consultanta pentru sistem de

Consultanta pentru Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-SSM


Un Sistem de Management Integrat (SMI) este un sistem de management care... rezultatelor afacerii, ar trebui integrat in sistemul de management. Prin urmare, un SMI... integreaza toate componentele unei afaceri intr-un sistem coerent, astfel incat sa ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 20 ani
Constanta
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO


/inregistrarea sistemului sau de management de mediu de catre un organism independent/exterior Pretul.... Sisteme de management de mediu; 2. Audit de mediu; 3. Evaluarea protectiei... cerintele cu privire la integrarea managementului de mediu in structura generala ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Sisteme de management de mediu (smm)

Sisteme de Management de Mediu (SMM) in conformitate cu SR EN ISO 14001:2005


. In vederea crearii unui sistem de management global eficient, consultantul va pune...) de management de mediu pentru care Consultantul lucreaza in comun cu echipa de implementare...In cadrul construirii SMM, realizarea Analizei Initiale de Mediu (AIM) va fi ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Iso 14001:2005

ISO 14001:2005


Beneficiile implementarii Sistemului de Management al Mediului ISO 14001 sunt... de buna credinta intr-un climat pro-mediu; - imbunatatirea mediului inconjurator ... »
Light Member 15 ani
Satu Mare
 Sisteme de management (calitate  /

SISTEME DE MANAGEMENT (CALITATE / MEDIU )


a rezultatelor organizatiei (certificarea sistemului de management). Procesul de consultanta... proiectarea si implementarea sistemelor de management, in conformitate cu cerintele... unui astfel de sistem sunt: - Imbunatatirea continua a calitatii produsului ... »
Oferit de:Sienna Advice
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Sisteme de management integrat

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


si elaborarea programelor de management de mediu. Obiectivele generale ale Sistemului...Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea... combinarii si interactiunii acestora. Obiectivul general al Sistemului de Management ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Calitate 9001

calitate 9001


de consultanta, implementare a sistemului de management ISO ... »
Light Member 15 ani
Maramures
 Consultanta sistem de management al

Consultanta Sistem de Management al Calitatii


Sistem de Management al Calitatii, eficient si flexibil, un instrument util...., sa obtinem un Sistem de Management certificat, functionabil si util... managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 20 ani
Constanta
 Managementul mediului

Managementul mediului


* Seria de standarde ISO 14000 * Cerintele sistemului de management de mediu... * Implementarea sistemului de management de mediu * Documentatia sistemului de management...Continutul cursului: * Introducere * Legislatia de mediu nationala ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Implementarea sistemelor de management de

Implementarea sistemelor de management de mediu ISO 14001


de management de mediu ISO 14001 avand ca referinte standardele internationale ISO...Consultanta la implementare in vederea obtinerii certificarii sistemului... in actiunea de proiectare, documentare si implementare a propriului lor sistem ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Servicii de mediu

SERVICII DE MEDIU


programelor de management de mediu, -proiectarea sistemului de management de mediu... auditului de mediu, -implementarea sistemului de management, -monitorizarea...SC MIRA INVEST SRL ,ASIGURA IN REGIM DE COLABORARE: MANAGEMENTUL ACTIVITATII ... »
Buyer Member 16 ani
Prahova
 Manager de mediu

MANAGER DE MEDIU


si responsabilitatile care le implementeaza; in sistemul de management de mediu (SMM) prin mijloace... programelor de management de mediu 5 Proiectarea sistemului de management de mediu 6... auditului de mediu 8 Implementarea sistemului de management de mediu 9 Monitorizarea ... »
Buyer Member 17 ani
Hunedoara
 Implementare sisteme de management

Implementare sisteme de management


1) Implementare sisteme de management de mediu - ISO 14001 2) Implementare... sisteme de management sanatate-securitate ocupationala - OHSAS 18001 3) Implementare... sisteme de management integrate - ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 18001 ... »
Buyer Member 15 ani
Constanta
 Sistem de managementul documentelor

Sistem de managementul documentelor


Sistemul informatic de management al documentelor reprezinta un mediu... sistem sunt: indexarea, securitatea, vizualizarea, arhivarea, cautarea, controlul... un document si care este starea lui. Aplicatia de managementul documentelor este ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 17 ani
Valcea
 Consultanta iso 14001 - mediu

Consultanta iso 14001 - mediu


Implementarea unui sistem de management de mediu permite organizatiei nu doar... competitive pe piata. Un sistem de management de mediu permite organizatiilor sa... sa corespunda asteptarilor privind performanta sa de mediu, ci si sa isi ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Audituri interne ale sistemelor de management

Audituri interne ale sistemelor de management


(impreuna cu angajatii dumneavoastra) a performantelor sistemului de management existent... structurarea si dezvoltarea sistemului intern de audit al organizatiei solicitante ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta managementul calitatii

consultanta managementul calitatii


- consultanta in vederea certificarii sistemului de management al calitatii... de management al calitatii si de mediu, conform SR EN ISO 9001:2001, respectiv SR EN ISO..., conform SR EN ISO 9001:2001; - consultanta in vederea certificarii sistemului ... »
Buyer Member 17 ani
Gorj
547 produse / 22 pagini
25 produse pe pagina.

"sistem management de mediu" in Firme Hot - 72 Rezultat(e)
Folositi cautarea