Inscrie firma »

servicii de prevenire a incendiilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii de prevenire a incendiilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii de prevenire si stingere a

Servicii de Prevenire si Stingere a Incendiilor P.S.I


servicii specializate privind apararea impotriva incendiilor stabilite de legea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta psi prevenirea si stingerea

Consultanta PSI prevenirea si stingerea incendiilor


legislative din domeniul situatiilor de urgenta( prevenire si stingere incendii... impotriva incendiilor si legile in vigoare din acest domeniu. Serviciile noastre ... »
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Servicii in domeniu situatiilor de urgenta /

Servicii in domeniu Situatiilor de urgenta / Prevenirea si stingerea


de Ordine Interioara cu privire la prevenirea si stingerea incendiilor; Fisa postului... proprii PSI ( Prevenirea si stingerea incendiilor); Verificarea periodica a insusirii... prevenirea si stingerea incendiilor; Intocmirea necesarului de materiale; Echipamente ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Oferta prestari servicii de psi - aparare impotriva

Oferta Prestari servicii de PSI - Aparare Impotriva Incendiilor


Aparare impotriva incendiilor: Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor... si actualizarea planului de prevenire si protectie; Elaborarea de instructiuni proprii ... »
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Servicii psi

Servicii PSI


Documentatie pe linie de prevenire si stingere a incendiilor stabilirea... pe linie de prevenire si stingere a incendiilor actualizarea instructiunilor... de aparare impotriva incendiilor; completarea fiselor specifice de prevenire si stingere ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii

Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor


Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor COR... activitatii de aparare impotriva incendiilor - organizarea activitatii de aparare... impotriva incendiilor - monitorizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Servicii ssm

Servicii ssm


Inginer constructor, autorizat serviciu extern ofer servicii pe linie de Ssm... ( plan de prevenire si protectie, tematica Ssm, instructiuni proprii Ssm, audit... tematicii, instructaj ssm) si servicii pe linie psi (instructiuni proprii psi, tematica ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Aparare impotriva incendiilor si interventie în

Aparare impotriva incendiilor si interventie în situatii de urgenta


principale : -asiguram prevenirea si stingerea inceputurilor de incendii 24 din 24... de aparare impotriva incendiilor ; -Planificarea activitatii de prevenire... de respectare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor /lunar ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Oferta prestari servicii de psi si ssm

Oferta Prestari servicii de PSI si SSM


legata de prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I.) 307/2006 si normele generale...OFERTA PRESTARI SERVICII DE SSM SI PSI Reliable Solutions Group ofera... societatii dumneavoastra totalitatea serviciilor de securitatea si sanatatea in munca ... »
Buyer Member 11 ani
Suceava
 Servicii de consultanta in domeniul securitatii si

SERVICII DE CONSULTANTA IN DOMENIUL SECURITATII SI SANATATII IN MUNCA


I. In domeniul S.S.M. asiguram urmatoarele servicii de consultanta: 1... Planului de Prevenire si Protectie. 3). Intocmirea documentatiei cu caracter tehnic... urmatoarele servicii de consultanta: 1). Elaborarea Planului de Evacuare. 2 ... »
Buyer Member 12 ani
Galati
 Servicii profesionale de la importator din u.e.!

Servicii profesionale de la importator din U.E.!


S.C. COM ELECTRO SERVICE SRL 330098 DEVA Aleea Crizantemelor Bl.M 1..., S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL DEVA proiecteaza si implementeaza sisteme... sai, S.C.COM ELECTRO SERVICE SRL analizeaza riscurile la care sunt expuse ... »
Light Member 15 ani
Hunedoara
 Servicii administrare personal , sanatate si

Servicii Administrare Personal , Sanatate si Securitate in Munca


deciziile de prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I.) - Fisa postului (inclusiv... incendiilor (P.S.I.)) - Instructiuni specifice de prevenirea si stingerea incendiilor (P... - Asistenta lunara Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI) o Participarea efectiva ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Verificare, reparare si incarcare stingatoare

Verificare, reparare si incarcare stingatoare


, interventie si stingere a incendiilor, efectuate de serviciul de pompieri privat...Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de: 1. Evaluarea riscului... si/sau autorizatii psi, intocmire planuri de interventie. 2. Prevenire ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Paza

Paza


Serviciul de paza; cu efective umane presupune: Prevenirea intrarilor nepermise..., a vandalismului, abuzurilor, incendiilor . Prevenirea, observarea sau detectarea oricaror... personal; Prevenirea spargerilor, furturilor, tâlhariilor, sustragerilor ... »
Oferit de:NEI GUARD
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Protectia muncii ssm & su- psi

PROTECTIA MUNCII SSM & SU- PSI


Securitate si Sanatate in Munca ,Prevenirea si Stingerea Incendiilor & Situatii... 307/2006 privind Situatiile de Urgenta. Principalele servicii oferite: evaluare... riscuri, elaborare instructiuni proprii, plan de prevenire si protectie, instruire ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Paza umana

Paza umana


, sunt: - Prevenire spargeri, abuzuri, vandalism, incendii sau incalcarea...Serviciile de paza persoane pentru protectie cladiri locuinte, bunuri si valori ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Generator anvelope tyresaver 3.0

generator anvelope TyreSaver 3.0


, aerospatial, petrochimic, prevenirea incendiilor si wellness. Datorita acestei... de servicii suplimentare Costuri minime de investie Recuperare rapida a investitiei..., service-uri si comercianti de echipamente auto Va rugam sa ne contactati pentru ... »
Buyer Member 16 ani
Arges
 Diagnosticare si solutii de remediere pentru fatada si acoperis

Diagnosticare si Solutii de remediere pentru Fatada si Acoperis


,localizare surse de umiditate si mucegai,neetanseitati, pierderi de caldura,prevenire incendii...ERMETIK (www.ermetik.ro) servicii de investigatii tehnice ale anvelopantei ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Spatiu birouri de inchiriat victoriei

SPATIU BIROURI DE INCHIRIAT VICTORIEI


" Retea data voice " Instalatie de prevenire si stingere a incendiului... de constructie si servicii ce pun accent pe confortul chiriasului. Regim inaltime: S+P+6E ... »

Pret: 1800 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Apartament - 2 camere nord glx01111

Apartament - 2 camere Nord GLX01111


pe scara Richter,instalatie de prevenire a incendiilor,supraveghere video 24/24h... deosebita prin multitudinea si calitatea serviciilor oferite, prin standardele riguroase... sunt mobilate, utilate, restul camerelor pot fi mobilate sau nu.Servicii oferite ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Vanzare apartamente nord bucuresti glx01111

vanzare Apartamente Nord Bucuresti GLX01111


Richter,instalatie de prevenire a incendiilor,supraveghere video 24/24h... prin multitudinea si calitatea serviciilor oferite, prin standardele riguroase de construire... sunt mobilate, utilate, restul camerelor pot fi mobilate sau nu.Servicii oferite ... »

Pret: 135000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Inchiriere spatii comerciale floreasca bucuresti glx361243

inchiriere Spatii comerciale Floreasca Bucuresti GLX361243


prin ventiloconvectore, plafon fals cu lampi incastrate, instalatie de detectare si prevenire... a incendiului, sistem de alarma si supraveghere video. Cele 2 ascensoare OTIS, cu acces... euro/mpService charge:- 3,5 eur/mp open book.Locurile de parcare:- 80 eur ... »

Pret: 3500 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta

consultanta


. o prevenirea incendiilor, prin luarea in evidenta a materialelor si dotarilor... masurilor specifice de prevenire a incendiilor; o organizarea interventiei de stingere... de competente emis de un organism abilitat. In calitate de furnizor de servicii ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Protectai muncii - psi

PROTECTAI MUNCII - PSI


masurilor de prevenire si protectie; colaborarea cu lucratorii desemnati/serviciile... Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor in unitate Organizarea... de prevenire si stingere a incendiilor Acordarea asistentei tehnice de specialitate ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 12 ani
Satu Mare
 Securitatea muncii - situatii de urgenta

SECURITATEA MUNCII - SITUATII DE URGENTA


/sau reprezentantii lucratorilor, serviciile externe de prevenire si protectie, medicul... Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor in unitate... de respectare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor Acordarea asistentei ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
59 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii de prevenire incendiilor" in Firme Hot - 41 Rezultat(e)
Folositi cautarea