Inscrie firma »

curs prevenirea si stingerea incendiilor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre curs prevenirea si stingerea incendiilor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Psi cursuri prevenirea si stingerea

PSI CURSURI PREVENIREA SI STINGEREA INCENDIILOR


CURS FORMARE PROFESIONALA ACREDITAT MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI P.S.I---PREVENIREA... SI STINGEREA INCEDIILOR DURATA CURS 50 ORE COST CURS 350 RON DATA DE INCEPERE 13....06.2009 PROGRAM CURS S+D 08.30-12.30 MAI SUNT LOCURI VA ASTEPTAM ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii

Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor


Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor COR... 315104 Programul de pregatire aferent cursului este avizat de Inspectoratul General... certificat de casatorie (unde este cazul) TIPUL SI DURATA: curs de perfectionare/120 ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs sudor

Curs sudor


sudate - Respectarea normelor de securitate si de prevenire si stingere... a incendiilor specifice operatiilor de sudare Documente necesare la inscriere... to FACE" cu prezenta in sala de curs. - sesiune de studiu - studiu individual ... »

Pret: 550 RON
 Serviciu privat de pompieri

Serviciu privat de pompieri


)indeplinirea criteriilor specifice prevazute in normele de prevenire si stingere a incendiilor... Civila . Activitatile de prevenire a incendiilor desfasurate... de prevenire a secretului informttiilor si care sunt obtinute in cursul desfasurarii ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"curs prevenirea si stingerea incendiilor" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea