Inscrie firma »

servicii prevenirea stingerea incendiilor psi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre servicii prevenirea stingerea incendiilor psi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii de prevenire si

Servicii de Prevenire si Stingere a Incendiilor P.S.I


servicii specializate privind apararea impotriva incendiilor stabilite de legea ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta psi prevenirea si stingerea

Consultanta PSI prevenirea si stingerea incendiilor


legislative din domeniul situatiilor de urgenta( prevenire si stingere incendii... impotriva incendiilor si legile in vigoare din acest domeniu. Serviciile noastre... de consultanta va ofera siguranta in fata asiguratorilor, a controalelor psi, a auditurilor ... »
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Servicii psi

Servicii PSI


Documentatie pe linie de prevenire si stingere a incendiilor stabilirea... pe linie de prevenire si stingere a incendiilor actualizarea instructiunilor... de aparare impotriva incendiilor; completarea fiselor specifice de prevenire si stingere ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Servicii in domeniu situatiilor de urgenta /

Servicii in domeniu Situatiilor de urgenta / Prevenirea si stingerea


proprii PSI ( Prevenirea si stingerea incendiilor); Verificarea periodica a insusirii... de Ordine Interioara cu privire la prevenirea si stingerea incendiilor; Fisa postului... prevenirea si stingerea incendiilor; Intocmirea necesarului de materiale; Echipamente ... »
Oferit de:SC INFO-IT SRL
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii

Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor


Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor COR... activitatii de aparare impotriva incendiilor - organizarea activitatii de aparare... impotriva incendiilor - monitorizarea activitatii de aparare impotriva incendiilor ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Oferta prestari servicii de psi si

Oferta Prestari servicii de PSI si SSM


legata de prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I.) 307/2006 si normele generale...OFERTA PRESTARI SERVICII DE SSM SI PSI Reliable Solutions Group ofera... societatii dumneavoastra totalitatea serviciilor de securitatea si sanatatea in munca ... »
Buyer Member 12 ani
Suceava
 Servicii ssm

Servicii ssm


tematicii, instructaj ssm) si servicii pe linie psi (instructiuni proprii psi, tematica... si a mijloacelor de stingere a incendiilor, intocmire fisa obiectiv, intocmire scenariu...Inginer constructor, autorizat serviciu extern ofer servicii pe linie de Ssm ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Protectai muncii - psi

PROTECTAI MUNCII - PSI


Planificarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor in unitate Organizarea... de prevenire si stingere a incendiilor Acordarea asistentei tehnice de specialitate... in situatii critice Monitorizarea activitatii de prevenire si stingere a incendiilor ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Protectia muncii psi iscir

Protectia muncii PSI ISCIR


incendiilor; Intocmirea instructiunilor pentru prevenirea si stingerea incendiilor... dotarea cu mijloace de stingere a incendiilor adecvate in functie de specificul..., Familiei Si Egalitatii de Sanse, ca serviciu extern de prevenire si protectie ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Protectia muncii ssm & su- psi

PROTECTIA MUNCII SSM & SU- PSI


Securitate si Sanatate in Munca ,Prevenirea si Stingerea Incendiilor & Situatii... 307/2006 privind Situatiile de Urgenta. Principalele servicii oferite: evaluare... riscuri, elaborare instructiuni proprii, plan de prevenire si protectie, instruire ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Protectia muncii psi su iscir

Protectia muncii PSI SU ISCIR


impotriva incendiilor; Intocmirea instructiunilor pentru prevenirea si stingerea... pentru dotarea cu mijloace de stingere a incendiilor adecvate in functie..., Familiei Si Egalitatii de Sanse, ca serviciu extern de prevenire si protectie ... »

Pret: 150 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Aparare impotriva incendiilor si interventie în

Aparare impotriva incendiilor si interventie în situatii de urgenta


principale : -asiguram prevenirea si stingerea inceputurilor de incendii 24 din 24... de respectare a masurilor de prevenire si stingere a incendiilor /lunar... de alarmare, detectare a fumului, de stingere a incendiilor si a tuturor mijloacelor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii administrare personal , sanatate si

Servicii Administrare Personal , Sanatate si Securitate in Munca


deciziile de prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I.) - Fisa postului (inclusiv... incendiilor (P.S.I.)) - Instructiuni specifice de prevenirea si stingerea incendiilor (P.S.I... - Asistenta lunara Prevenirea si Stingerea Incendiilor (PSI) o Participarea efectiva ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Verificare, reparare si incarcare stingatoare

Verificare, reparare si incarcare stingatoare


, interventie si stingere a incendiilor, efectuate de serviciul de pompieri privat... si/sau autorizatii psi, intocmire planuri de interventie. 2. Prevenire...Societatea noastra va pune la dispozitie servicii de: 1. Evaluarea riscului ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"servicii prevenirea stingerea incendiilor psi" in Firme Hot - 27 Rezultat(e)
Folositi cautarea