Inscrie firma »

comunicare ei relati cu publicul - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre comunicare ei relati cu publicul
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Bani si succes prin relatii

Bani si succes prin relatii


, comunicarea si o latura de-a ei, negocierea, chestia cu marketigul si publicitatea, fara ... »

Pret: 18.6 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Publicitate prin e-mail, facebook si twitter

Publicitate prin E-mail, Facebook si Twitter


Publicitate prin E-mail o solutie de succes ! E-mail marketing este o forma... de comunicare a mesajelor comerciale sau de colectare de fonduri pentru o audienta..., clientilor potentiali la un cost relativ scazut.   In comparatie cu alte investitii ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 9 ani
Calarasi
 Dementa alzheimer

Dementa Alzheimer


profesionala, de familie care se stabileste cu acestia, comunicarea cu ei sa se situeze..., ce traiesc in familie sau in camine de batrani, acest ghid aduce speranta ca relatia... de azi.Adresabilitate: Medici psihiatri, psihologi, medici de familie, publicul larg. ... »

Pret: 18.53 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Sociologia comunicarii

Sociologia Comunicarii


, de cele prezentate de practicienii domeniilor media, publicitatii sau relatiilor... publice, sau de volumele subsumate abordarilor "traditionaliste" filosofice... academica a "gandirii despre" comunicare la dublu nivel: teoretic si metodologic. Apelul ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Pledoarie pentru o anumita anormalitate

Pledoarie pentru o anumita anormalitate


mari elaborate in carte pe baza a numeroase cazuri sunt: relatia analitica... si pericolele ei, "actele-simptome", cum sunt numite comportamentele simptomatice prin care... se exprima problemele caracteriale, perversiunea sexuala. Referitor la relatia ... »

Pret: 27.12 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Basic english for communication and political science

Basic english for communication and political science


de comunicare, stiinte politice, administratie publica, relatii internationale, jurnalism... facultatilor de comunicare si relatii publice, stiinte politice, administratie publica... la comunicare, administratie publica, relatii internationale, stiinte politice, sociologie ... »

Pret: 20.7 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Marketing online

Marketing online


unice: INTERACTIVITATEA. Pe Internet, comunicarea are loc in doua directii si nu... cantitati insemnate de informatie utila fac regula. Publicitatea online este mai... apropiata de vanzarea personala decat orice altceva. Construieste relatiile una cate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Ce psihoterapie sa alegem. psihanalize, psihoterapii: cele mai

Ce psihoterapie sa alegem. Psihanalize, psihoterapii: cele mai importante abordari


ei orientari (Serge Tisseron) Psihanaliza si psihoterapie Psihanalistul... dimensiunii prezente Un contract terapeutic clar O durata limita a tratamentului O relatie... Gestaltterapiei Indicatii principale O vinieta clinica Cercetari si publicatii Formarea Locul ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Clientul care m-a schimbat

Clientul care m-a schimbat


poate aduce o implicare prea mare in relatia cu clientii lor. Dar oricat.... Cu fiecare comunicare, suntem siliti sa examinam teme pe care poate ca le-am ignorat, sa... si tuturor celor interesati de aspectele esentiale ale relatiei terapeutice. Jeffrey A ... »

Pret: 31.2 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Model de actiune pauliana (revocatorie)

Model de actiune pauliana (revocatorie)


_, de Notarul public, facut în dauna intereselor mele de creditor al pârâtului(ei...: în fapt, sunt creditorul pâratului(ei) _, care îmi datoreaza suma...ârâtul(a)_a înstrainat copârâtului(ei)_bunul (bunurile) prevazute î ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Model de motive de recurs depuse prin cerere separata

MODEL DE MOTIVE DE RECURS DEPUSE PRIN CERERE SEPARATA


din proces, spre a le fi comunicate, plus unul pentru instanta, conform art. 308 alin. (1...) C. proc. civ., iar daca Ministerul Public a participat la proces si un exemplar... sau recuzabili ori instanta nu a fost constituita cu reprezentantul Ministerului Public, desi ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"comunicare ei relati cu publicul" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea