Inscrie firma »

cursuri comunicare si relatii publice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri comunicare si relatii publice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Curs comunicare si relatii publice

Curs Comunicare si Relatii Publice


Noile reguli in PR : Curs de comunicare si relatii publice Regulile... de comunicare si relatii publice este organizat in mai multe module care includ: Crearea... creezi o strategie de comunicare eficienta pentru publicul tau. Pe parcursul a doua ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Cursuri de perfectionare

Cursuri de perfectionare


SI COMUNICARE RELATII CU PUBLICUL PATRIMONIU PUBLIC SI PRIVAT GESTIONAREA PATRIMONIULUI... ARHIVAREA DOCUMENTELOR ACCESAREA FONDURILOR STRUCTURALE EUROPENE RELATII PUBLICE...MANAGEMENTUL RESURSELOR UMANE CONTENCIOS ADMINISTRATIV MANAGEMENT PUBLIC ... »
 Cursuri formare profesionala

Cursuri formare profesionala


robot "al lucratorului in relatiile cu publicul COMUNICAREA CU PRESA Tematica...COMUNICAREA CU PUBLICUL Tematica abordata - Procesul de comunicare... - Vor dezvolta abilitatile de utilizare a mijloacelor de comunicare publica - Vor ... »

Pret: 850 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine pentru companii

Cursuri de limbi straine pentru companii


Lektor ofera cursuri de limbi straine concepute special pentru companii... lingvistic de calitate. Dezvoltarea relatiilor comerciale internationale, urmarea unor... intr-o limba de circulatie internationala. Va punem la dispozitie cursuri de limba ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Servicii de training si pregatire profesionala

SERVICII DE TRAINING SI PREGATIRE PROFESIONALA


de prezentare. - Comunicare si relatii publice. - Inteligenta emotionala.... - Managementul proiectelor. - imbunatatirea abilitatilor de comunicare. - Tehnici ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Dezvoltarea competentelor de lider

Dezvoltarea competentelor de lider


Comunicarea si relatiile publice Comunicarea externa Formarea si conducerea echipelor... vei perfectiona aptitudinile de comunicare si negociere si vei intelege cum poti... deveni mai eficient in relatiile interpersonale cu ajutorul analizei tranzactionale ... »
 Curs de vara arta si tehnica vorbirii

Curs de vara Arta si tehnica vorbirii


, radio), comunicare, relatii publice si doresc o imbunatatire a exprimarii fizice ... »

Pret: 270 RON
 Curs / training personalizat asistent director / asistent manager

Curs / Training personalizat Asistent Director / Asistent Manager


( cursuri de PowerPoint) sau de Relatii Publice si Comunicare sunt realizate... programe de training personalizate (cursuri adaptate cerintelor si nevoilor... a nivelului lor de pregatire. Cursurile de Asistent Manager, de perfectionare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Programe de training \

Programe de training \


Pe langa cursurile de limbi straine, programele de training pe care le oferim... de comunicare in diferite contexte de afaceri. Programul ia forma unor seminarii..., Financiar si Bancar, Negocieri, Vanzari, Managementul International si cel al Relatiilor ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Instruire manageriala si antreprenoriala

Instruire manageriala si antreprenoriala


deseurilor" 8/ Alte Cursuri la comanda : - comunicare si relatii publice... nevoilor reale de instruire ale cursantilor si adaptarea cursurilor; - Metode.../ BENEFICII atractiv pentru clienti/ cursanti; Principalele cursuri furnizate de C ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 15 ani
Bacau
 Liderul poti fi tu

Liderul poti fi tu


puteti deveni echilibrati intr-o lume nesigura. E timpul sa comunicam. E timpul sa... asezam in centrul preocuparilor noastre relatiile cu oamenii. Sa ne afirmam si sa ne... angajat de Young Men Christian Association sa predea cursuri serale pentru adulti ... »

Pret: 21.25 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Secretele succesului in era digitala

Secretele succesului in era digitala


. Chiar daca, in prezent, comunicam utilizand instrumente diferite si cu o viteza mult... ca a dobandit curajul de a vorbi in public datorita lui Carnegie. Iar Scott Adams, creatorul... sa comunicati cu diplomatie si tact, sa descoperiti subtilitatile si valoarea ... »

Pret: 23.8 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna

El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna


trupului. Sfaturile sale pe tema imaginii publice sunt apreciate de oameni din cele mai... in numeroase cursuri de pregatire pentru afaceri. Allan Pease este, de asemenea, recunoscut... uita in oglinda (2001), Abilitati de comunicare (2007), Cat de compatibili sunteti ... »

Pret: 25.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs autorizat inspector resurse umane cod cor: 333304

CURS autorizat INSPECTOR RESURSE UMANE Cod COR: 333304


in format electronic (Revisal) precum si mentinerea relatiei cu autoritatile publice...: dobandite in urma cursului: 1.Planificarea activitatii proprii; 2.Comunicarea... activitatii proprii; 2.Comunicarea cu angajatii; 3.Aplicarea prevederilor legale ... »

Pret: 300 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Clientul care m-a schimbat

Clientul care m-a schimbat


poate aduce o implicare prea mare in relatia cu clientii lor. Dar oricat.... Cu fiecare comunicare, suntem siliti sa examinam teme pe care poate ca le-am ignorat, sa... si tuturor celor interesati de aspectele esentiale ale relatiei terapeutice. Jeffrey A ... »

Pret: 31.2 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


, publicitate, marketing, consultanta, banci, asigurari, resurse umane, distributie gaze... ♦ exemple de servicii in relatia B2B &.... ♦ exemple de servicii in relatia B2C & ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri comunicare si relatii publice" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea