Inscrie firma »

Oferta produse S*****************

 
PUI GRILLER
PUI GRILLER Carcasa eviscerat si deplumata de calitatea a-I-a, fara organe , cap gat si picioare.Ambalat la »
Tip produs : pui grill - carne pasare
 
SPATE PUI
SPATE PUI Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa »
Tip produs : spate pui - carne pui
 
ARIPI DE PUI
ARIPI DE PUI Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul claviculei si »
Tip produs : aripi pui - carne pui
 
SPATE DE PUI CU ARIRI
SPATE DE PUI CU ARIRI Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa »
 
PIPOTE SI INIMI DE PUI
PIPOTE SI INIMI DE PUI Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si »
Tip produs : pipote - carne pui
 
FICAT PUI
FICAT PUI Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare »
Tip produs : ficat pui - carne pui
 
PULPE PUI CU OS
PULPE PUI CU OS Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul »
Tip produs : pulpe intregi - carne pui
 
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare) Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, sectionata sus la nivelul ultimei vertebre »
Tip produs : pulpe cu spate - carne pui
 
PULPE DEZOSATE CU PIELE
PULPE DEZOSATE CU PIELE Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale »
 
PULPE DEZOSATE FARA PIELE
PULPE DEZOSATE FARA PIELE Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale »
 
PULPE INFERIOARE (ciocanele)
PULPE INFERIOARE (ciocanele) Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand »
 
PULPE PUI SUPERIOARE
PULPE PUI SUPERIOARE Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand »
 
PIEPT DEZOSAT CU PIELE
PIEPT DEZOSAT CU PIELE Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati , fara os »
 
PIEPT PUI CU OS
PIEPT PUI CU OS Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, prin sectionare circulara in jurul regiunii »
Tip produs : piept de pui cu os - carne pui
 
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati , fara os »
 
15 produse / 1 pagini