Prezentare S*****************
Societatea si-a dorit sa intre pe piata in domeniul alimentar, ca unitate transare carne pasare si comert cu amanuntul al carnii si produselor din carne de pasare, intermedieri in comertul cu produse de pasare.
Activitatea companiei a fost tot timpul bazata pe un spirit inovator, imbunatatirea continua a activitatii si investitiile continue in tehnologii si activitati noi, fapt care a dus la o dezvoltare solida si intarind si mai mult pozitia noastra pe acest segment.
In decursul timpului, am folosit toate oportunitatile pentru a aduce compania la gradul de dezvoltare si calitate actual si suntem mandri de ceea ce am realizat. Astfel, in anul 2004 am demarat prima mare investitie, prin modernizarea si restructurarea spatiilor de lucru cat si reutilarea lor cu echipamente de lucru moderne.
Adoua mare investitie a fost inoirea flotei prin achizitionare de mijloace de transport atat pentru aprovizionare unitatii cat si pentru distributia si desfacrea produsului finit.
In anul 2005 am optat pentru introducerea in structura de lucru a organizatiei a unui astandard international , este vorba despre standardul SR EN ISO 9001: 2001 standard ce activeaza in zona in de management a calitatii. Doi ani mai tarziu ,mai precis in anul 2007 in urma procesului de modernizare, organizatia noastra demareaza procedurile de reautorizare a unitatii si obtine in luna Mai a aceluias an Autorizatie Sanitar Veterinara Pentru Schimburi Intracomunitare cu Produse Alimentare de Origine Animala,fiind singura unitate din Bucuresti autorizata asfel la acea data, ocazie cu care aderam la un Sistem Integrat de Standardizare SR EN ISO 22000: 2005 ,satandard care trateaza unitar Calitatea Produsului fabricat cat si Siguranta lui Alimentara.
Numele companiei PROVIT 2001 este de mult timp un garant al seriozitatii pentru clientii, furnizorii si colaboratorii nostri, dar in acelasi timp si pentru comunitatea din zona, precum si pentru administratia si institutiile locale ale statului.
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginS*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
ULTIMELE PRODUSE ALE SC PROVIT 2001 SRL
Spate pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea ...
Aripi de pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa ...
Spate de pui cu ariri
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
Pipote si inimi de pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a inimii si pipotei de pui. Sortimentul reprezinta inima si pipota de pasare in ...
Ficat pui
Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare curatat bine,se inlatura ...
Pulpe pui cu os
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului ...
Pulpe pui cu spate (jumatati posterioare)
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
Pulpe dezosate cu piele
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
Pulpe dezosate fara piele
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
Pulpe inferioare (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...
SC PROVIT 2001 SRL ESTE INSCRISA IN