Inscrie firma »
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE

PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE

Tip produs: piept dezosat refrigerat | carne pasare | distributie carne
Producator: PROVIT 2001
 

Prezentare PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE

Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa musculara de pe osul sternal ,indepartandu-se sternul, clavicula coastele,partile cartilaginoase ale sternului si pielea.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.Pentru produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0 garde celsius pana maxim + 4 grade celsius determinata inprofunzime, timp de 5 zile de la data fabricatiei, iar pentru produs in stare congelata temperatura de pastrare este de minim -12 grade celsius determinata in profunzime timp de 12 luni de data fabricatiei.Produsul poate fi ambalat in gramaje cuprinse intre 1kg si 1.3 kg pentru casoleta si 1kg si 2.5 kg pentru punga.La cererea clientului dar numai pentru unitatile de procesare a carnii de pasare (restaurante ,shaormerii,chatering-uri, fabrici de preparate, etc) ,ambalarea poate fi facuta si in unitati de ambalate ce depasesc cantitatile mai sus mentionate.
Pieptul de Pui Dezosat fara piele este un produs de top al gamei de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I corect dezosat si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Pieptul dezosat fara piele este un produs bio obtinut din pui in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti ajuvanti. Fata de alte produse din piata Pieptul de Pui Dezosat fara piele Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 700 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carne pasare - distributie carne pasare - vanzare carne pui

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE

PIEPT DEZOSAT CU PIELEPIEPT DEZOSAT CU PIELE
PIEPT DEZOSAT CU PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzandu-se masa ...
PULPE DEZOSATE FARA PIELEPULPE DEZOSATE FARA PIELE
PULPE DEZOSATE FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PULPE DEZOSATE CU PIELEPULPE DEZOSATE CU PIELE
PULPE DEZOSATE CU PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PIEPT PUI CU OSPIEPT PUI CU OS
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat ...
SPATE DE PUI CU ARIRISPATE DE PUI CU ARIRI
SPATE DE PUI CU ARIRI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
FICAT PUIFICAT PUI
FICAT PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a ficatului de pui.Sortimentul reprezinta ficatul de pasare curatat bine,se inlatura ...
PULPE PUI SUPERIOAREPULPE PUI SUPERIOARE
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu ...
PULPE INFERIOARE (ciocanele)PULPE INFERIOARE (ciocanele)
PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...

PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE ESTE LISTAT IN: