PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Tip produs: pulpe pui inferioare | carne pui bucuresti | distributie carneProducator: PROVIT 2001
Prezentare PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Pulpele de Pui Inferioare ( ciocanele ) sunt un produs de top al gamei de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I corect transate din carcasa si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Pulpele de Pui Inferioare sunt un produs bio obtinut din pui in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti adjuvanti. Fata de alte produse din piata Pulpele de Pui Inferioare Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
LoginS*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
PRODUSE ASEMANATOARE CU PULPE INFERIOARE (CIOCANELE)
PULPE PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu ...
PULPE DEZOSATE FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PULPE DEZOSATE CU PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
SPATE DE PUI CU ARIRI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
ARIPI DE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul claviculei si humerus.Reprezinta aripa ...
SPATE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea ...
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat ...