Inscrie firma »
PIEPT DEZOSAT CU PIELE

PIEPT DEZOSAT CU PIELE

Tip produs: piept dezosat cu piele | carne pui bucuresti | distributie carne
Producator: PROVIT 2001
 

Prezentare PIEPT DEZOSAT CU PIELE

Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzandu-se masa musculara de pe osul sternal ,indepartandu-se sternul, clavicula coastele,partile cartilaginoase ale sternului.Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.Pentru produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0 oC pana maxim + 4 oC determinata in profunzime, timp de 5 zile de la data fabricatiei, iar pentru produs in stare congelata temperatura de pastrare este de minim -18 oC determinata in profunzime timp de 12 luni de data fabricatiei. Produsul poate fi ambalat in gramaje cuprinse intre 1kg si 1.3 kg pentru casoleta si 1kg si 2.5 kg pentru punga. La cererea clientului dar numai pentru unitatile de procesare a carnii de pasare (restaurante ,shaormerii,chatering-uri, fabrici de preparate, etc) ,ambalarea poate fi facuta si in unitati de ambalate ce depasesc cantitatile mai sus mentionate.
Pieptul de Pui Dezosat cu piele este un produs de top al gamei de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I corect dezosat si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Pieptul dezosat cu piele este un produs bio obtinut din pui, in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti ajuvanti. Fata de alte produse din piata Pieptul de Pui dezosat cu piele Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 696 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carne pasare - distributie carne pasare - vanzare carne pui

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIEPT DEZOSAT CU PIELE

PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELEPIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa ...
PULPE DEZOSATE FARA PIELEPULPE DEZOSATE FARA PIELE
PULPE DEZOSATE FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PULPE DEZOSATE CU PIELEPULPE DEZOSATE CU PIELE
PULPE DEZOSATE CU PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PIEPT PUI CU OSPIEPT PUI CU OS
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat ...
SPATE DE PUI CU ARIRISPATE DE PUI CU ARIRI
SPATE DE PUI CU ARIRI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...
SPATE PUISPATE PUI
SPATE PUI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea ...
PULPE PUI SUPERIOAREPULPE PUI SUPERIOARE
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu ...
PULPE INFERIOARE (ciocanele)PULPE INFERIOARE (ciocanele)
PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...

PIEPT DEZOSAT CU PIELE ESTE LISTAT IN:

PIEPT DEZOSAT CU PIELE - PRODUSE SIMILARE