Inscrie firma »
PULPE DEZOSATE FARA PIELE

PULPE DEZOSATE FARA PIELE

Tip produs: pulpe dezosate fara piele | carne pui | distributie carne
Producator: PROVIT 2001
 

Prezentare PULPE DEZOSATE FARA PIELE

Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara a pulpe pe langa oasele femur si tibie ,terminandu-se in partea inferioara cu sectionare tendoanelor,cu grasimea aferenta dar fara piele.Pulpele pot fi dezosate intregi sau dezosate numai partea superioara a pulpei cu os .Acest produs poate fi ambalat la casoleta sau la punga.Temperatura de pastrare se realizeaza in functie de tipul produsului.Pentru produs in stare refrigerata temperatura de pastrare este de la 0 oC pana maxim + 4oC determinata inprofunzime, timp de 5 zile de la data fabricatiei, iar pentru produs in stare congelata temperatura de pastrare este de minim -18 oC determinata in profunzime timp de 12 luni de data fabricatiei.Produsul poate fi ambalat in gramaje cuprinse intre 1kg si 1.3 kg pentru casoleta si 1kg si 2.5 kg pentru punga.La cererea clientului dar numai pentru unitatile de procesare a carnii de pasare (restaurante ,shaormerii,chatering-uri, fabrici de preparate, etc) ,ambalarea poate fi facuta si in unitati de ambalate ce depasesc cantitatile mai sus mentionate.
Pulpele de Dezosate fara Piele sunt un produs de top al gamei de produse Provit. Provine din materie prima de calitatea I corect transate si dezosate, si se preteaza atat pentru consum familial, cat si in zona Horeca. Pulpele Dezosate fara Piele sunt un produs bio obtinut din Pui in urma hranirii acestora numai cu furaje naturale fara hormoni de crestere si alti adjuvanti. Fata de alte produse din piata Pulpele de Dezosate fara Piele Provit se deosebeste prin gustul deosebit, textura carnii si timpul scurt de preparare. Produsul se gaseste in reteaua de desfacere a partenerilor nostri.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
8 632 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: carne pasare - distributie carne pasare - vanzare carne pui

PRODUSE ASEMANATOARE CU PULPE DEZOSATE FARA PIELE

PULPE DEZOSATE CU PIELEPULPE DEZOSATE CU PIELE
PULPE DEZOSATE CU PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpelor cu os de pui, in urma sectionarii longitudinale dinspre partea superioara ...
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELEPIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
PIEPT PUI DEZOSAT FARA PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzanduse masa ...
PIEPT DEZOSAT CU PIELEPIEPT DEZOSAT CU PIELE
PIEPT DEZOSAT CU PIELE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pieptului cu os, intreg sau portionat in jumatati ,fara os desprinzandu-se masa ...
PULPE PUI SUPERIOAREPULPE PUI SUPERIOARE
PULPE PUI SUPERIOARE
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand femurul impreuna cu ...
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare)
PULPE PUI CU SPATE (jumatati posterioare...
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,sectionata sus la nivelul ultimei vertebre lombare,jos la nivelul ...
PULPE INFERIOARE (ciocanele)PULPE INFERIOARE (ciocanele)
PULPE INFERIOARE (ciocanele)
Se obtine prin prelucrarea manuala a pulpei cu os, sectionata la nivelul articulatiei rezultand tibia si fibula impreuna ...
PIEPT PUI CU OSPIEPT PUI CU OS
PIEPT PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,prin sectionare circulara in jurul regiunii pectorale asfel incat ...
PULPE PUI CU OSPULPE PUI CU OS
PULPE PUI CU OS
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui, in urma sectionarii pulpei intregi la nivelul ligamentului ...
SPATE DE PUI CU ARIRISPATE DE PUI CU ARIRI
SPATE DE PUI CU ARIRI
Se obtine prin prelucrarea manuala a carcasei de pui,Reprezinta portiunea anatomica rezultata dupa detasarea jumatatilor ...

PULPE DEZOSATE FARA PIELE ESTE LISTAT IN: