Inscrie firma »

model situatii lucrari - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre model situatii lucrari
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme de siguranta pentru lucrari la inaltime in

Sisteme de siguranta pentru lucrari la inaltime in instalatii de foraj/extractie


. Ele pot fi utilizate in majoritatea situatiilor in care este necesara combinarea..., montaj de subansamble, lucrari de intretinere, etc...). Specificatii (pot varia... in functie de model) - greutate sarcina:40-140kg(185kg anumite modele) - lungime activa ... »
Buyer Member 8 ani
Prahova
 Model de contract de renta viagera

Model de contract de renta viagera


, CREDIRENTIER SI UZUFRUCTUAR, [1]Prezentul model exemplifica o situatie complexa, î...MODEL DE CONTRACT DE RENTA VIAGERA[1] Î... lui .......... (debirentierul), nuda proprietate asupra imobilului situat î ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de contract de întretinere

Model de contract de întretinere


Model de contract de întretinere Î... proprietate asupra imobilului situat în .............., cu nr..........., conform grilei de expertiza......... . Lucrarile de publicitate ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Jardiniera tuf calcaros-model "design"

Jardiniera Tuf Calcaros-model "design"


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Fiecare jardiniera are un design... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice ... »
 Model de contract de constituire a dreptului de

Model de contract de constituire a dreptului de superficie


Model de contract de constituire a dreptului de superficie.................,în calitate de proprietar al terenului situat în ........... înscris î... obiectul superficiei)[1] proprietatea mea situat în ............. î ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de actiune în rezolutiune

Model de actiune în rezolutiune


MODEL DE CERERE DE CHEMARE ÎN JUDECATA DOMNULE PRESEDINTE..., (se enunta situatia de fapt, obiectul actiunii si probele care dovedesc ca se... pe dispozitiile art. 1352 si 1355-1356 (pentru prima situatie) si art. 1298 C. civ. (pentru ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Platforme autoridicatoare pe coloana

PLATFORME AUTORIDICATOARE PE COLOANA


recomanda in multiple situatii: - lucrari de fatada - constructii din caramida...Platforme autoridicatoare pe coloana model SCANCLIMBER SC5000 monocoloana... - izolatii exterioare si vopsire - lucrari asupra teraselor si balcoanelor - instalari ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Lego architecture louvre

LEGO Architecture Louvre


LEGO Architecture Louvre Construieste un model din caramizi LEGO® al Luvrului..., cel mai mare muzeu de arta din lume. Situat in inima Parisului pe malul râului... 35.000 de lucrari de arta, inclusiv Mona Lisa lui Leonardo da Vinci. Luvrul ... »

Pret: 289.59 RON
Buyer Member 6 ani
Cluj
 Teste grila. limba engleza, limba franceza, limba germana

Teste grila. Limba engleza, limba franceza, limba germana


insistenta a unor beneficiari ai acestei lucrari, care ne-au cerut sa gasim solutii... ca si la limbi straine, dupa modelul existent de mai mult timp la gramatica limbii romane, sa... nu este prea complicata. Candidatii sunt pusi in situatia de a se afla in fata ... »

Pret: 22 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Filosofia umanului, autor viorel cernica

Filosofia umanului, autor Viorel Cernica


, reeditarile lucrarilor sale si studiile critice ? dupa o "tehnica" dominanta... astazi, fireasca data fiind situatia noastra culturala: interpretarea reconstructiei... modelelor filosofice de reconstructie a umanului.... ... »

Pret: 35.1 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Cutie de jonctiune orizontala (enclosure), 4 intrari

Cutie de jonctiune orizontala (enclosure), 4 intrari


multe aplicatii si lucrari pe tronsoanele de fibra optica; Multiple moduri... (2 intrari / 2 iesiri) pentru fibre expers in situatii in care nu este necesara... intrari / 2 iesiri) pentru fibre expres in situatii in care nu este necesara taierea ... »

Pret: 368.07 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Promotie speciala apartament nou 3 camere muncii

Promotie Speciala Apartament nou 3 camere Muncii


Va propun spre Vanzare, apartament cu 3 camere , situat in zona Matei Basarab... compact , fara holuri inutile,Apartamentul nu este finalizat 100 %. Lucrarile care au... pe etaj.Modelul C este la 105000 euro.Modelul A este la 111000 euro.Modelul B este ... »

Pret: 105000 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Montaj puffere centrale termice

MONTAJ PUFFERE CENTRALE TERMICE


Sc Instal Ionescu srl. Livreaza si executa lucrari de montare instalare pufere... de caldura la centrale termice, panouri solare de orice model, executam instalatii... acumulata in timpul zilei si o livreaza atunci cand situatia o cere, sunt foarte utile ... »

Pret: 1 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Jardiniera tuf calcaros-model cu o cuva

Jardiniera Tuf Calcaros-model cu o cuva


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Jardinierele sunt realizate... larga varietate de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri ... »
 Jardiniera tuf calcaros-model cu doua cuve

Jardiniera Tuf Calcaros-model cu doua cuve


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Fiecare jardiniera este unicat... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice ... »
 Jardiniera tuf calcaros-model cu trei cuve

Jardiniera Tuf Calcaros-model cu trei cuve


si achizitionat din Magazinul situat in Complexul One Time. Fiecare piesa este unicat, fiind... de lucrari: placari verticale pentru fatade, socluri, garduri; amenajari peisagistice ... »
 Model de conventie privind constituirea unui drept de

Model de conventie privind constituirea unui drept de trecere


Model de conventie privind constituirea unui drept de trecere.................,în calitate de proprietar al terenului situat în ........... înscris î... mea, situat în............înscris în Cartea Funciara nr ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de act de lichidare între fosti soti

Model de act de lichidare între fosti soti (dupa divort)


Model de act de lichidare între fosti soti (dupa divort) ACT..., am dobândit : a) Imobilul situat la adresa din.................. (...........)lei reprezentând drepturi de autor cuvenite ca urmare a publicarii lucrarii ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de contract de vânzare a unui imobil cu

Model de contract de vânzare a unui imobil cu rezerva dreptului


Model de contract de vânzare a unui imobil cu rezerva dreptului..., proprietatea mea, situat în ………. înscris î...;n conditiile Codului fiscal. Lucrarile de publicitate imobiliara se vor î ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de întâmpinare la cererea de

MODEL DE ÎNTÂMPINARE LA CEREREA DE CHEMARE ÎN JUDECATA


si depunerea întâmpinarii. în situatia în care instanta acorda... actiunii sau admiterea în parte a acesteia. în situatia în care... în cadrul acestei lucrari. 8.1. Comunicarea întâmpinarii. Desi ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pachet aparat de sudura proweld mma 180 ei model 2016

PACHET Aparat de sudura Proweld MMA 180 EI model 2016 + Polizor unghiular BOSCH


utilizate cu electrozi bazici si supertit. Proweld MMA 180 EI MODEL 2016... greu de atins sau de depasit in situatii normale de exploatare. Domeniu... pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii ... »

Pret: 1050 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Model de cerere de chemare în judecata -

Model de cerere de chemare în judecata - actiune în raspunderea


MODEL DE CERERE DE CHEMARE ÎN JUDECATA Prezentam un singur model...-o de a-mi tencui casa, iar în caz de refuz sa fiu autorizat ca lucrarile sa le... si cheltuieli de judecata; 2) sa-si execute lucrarile de pictura stabilite, iar ca mijloc ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Model de contract de vânzare a unui imobil cu

Model de contract de vânzare a unui imobil cu optiune de rascumparare


Model de contract de vânzare a unui imobil cu optiune de rascumparare...;#8230;…… vând lui (C) imobilul, proprietatea mea, situat... de vânzator în conditiile Codului fiscal. Lucrarile ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pachet aparat de sudura proweld mma 200 ei model 2016

PACHET Aparat de sudura Proweld MMA 200 EI model 2016 + Polizor unghiular


greu de atins sau de depasit in situatii normale de exploatare. Domeniu... pentru lucrari de intretinere si reparatie, in santierele de constructii ... »

Pret: 1113.99 RON
Buyer Member 11 ani
Dolj
 Documentatiile tehnico-economice privind investitiile publice

DOCUMENTATIILE TEHNICO-ECONOMICE PRIVIND INVESTITIILE PUBLICE


, Formularele tip, Model contract. 2 Sectiunea III - Caietul de sarcini pt. Lucrari... de constructii - situatiile de lucrari, rapoartele intermediare, devizele pe categorii... de lucrari aferente situatiilor de lucrari, atasamentele, probele tehnologice aferente ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
67 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"model situatii lucrari" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea