Inscrie firma »

model proiect de management - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre model proiect de management
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta in domeniul management-ului

Consultanta in domeniul management-ului


; - Management-ul de proiect....- Optimizarea modelului de afaceri; - Consultanta in materie de organizare ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Curs "project management"

Curs "Project Management"


Descriere generala: Managementul de proiect va fi va fi descris..., legislatia in vigoare privind derularile de proiecte conform modelului romanesc... Factorii de succes ai unui proiect Procese de management de proiect Grupul ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Management public in romania

Management public in Romania


expansiunii acestui sector, sint analizate modelul noului management public si problema... notiunile de public , privat , sector public si guvernare , dar si modelele traditionale... si reformele in managementul sectorului public, sint identificati factorii determinanti ai ... »

Pret: 27.95 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Management cu nlp

Management cu NLP


necesar decat astazi sa-i folosim extraordinara capacitate manageriala. Management... asupra modelelor clasice ale invatarii, dandu‑ti posibilitatea sa-ti dezvolti... sa le aplici pentru a crea scenarii sanatoase de management. David Molden este ... »

Pret: 25.5 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de it service management

Cursuri de IT Service Management


cu succes a unui proiect, trebuie mers pana la managementul intregului sistem... - Inteleaga rolurile, functiunile si modelele de service management - Aplice unui...ITSM Practic - Sumar de curs Prin intermediul IT Service Management se poate ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Proiectare asistata, consultanta si antreprenoriat in

PROIECTARE ASISTATA, CONSULTANTA si ANTREPRENORIAT in CONSTRUCTII


proiectare constructii): concepere, modelare, analiza si optimizare structurala...; project management (managementul proiectelor); construction management (managementul...L I L Structural Design ofera servicii profesionale de proiectare, consultanta ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Proiectare asistata, consultanta si antreprenoriat in

PROIECTARE ASISTATA, CONSULTANTA si ANTREPRENORIAT in CONSTRUCTII


in constructii (birou proiectare constructii): concepere, modelare, analiza si optimizare...; project management (managementul proiectelor); construction management (managementul...L I L Structural Design ofera servicii profesionale de proiectare constructii ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Kit documente sistem de management al calitatii pe cd

Kit documente Sistem de Management al Calitatii pe CD


costurilor totale pentru proiectarea si implementarea Sistemului de Management... de Management al Calitatii propriu, proiectat si documentat in proportie de 90... - model pentru evaluarea stadiului Sistemului de Management al Calitatii # Despre ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Kit documente sistem de management integrat

Kit documente Sistem de Management Integrat calitate-mediu


pentru proiectarea, implementarea si certificarea unui sistem de management". Care...Setul complet - Documentele de baza ale Sistemului de Management Integrat...: - Manualul Managementului Integrat si Anexele sale, - Procedurile de Sistem ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Consulting change management & erp implementation

Consulting Change management & ERP implementation


proiect: declinarea unei viziuni strategice, ameliorarea performantelor operationale... unui supply chain... Fara o schimbare a comportamentului, nici un proiect, oricat... comune si a declina un proiect de intreprindere cu planuri de actiune impartasite ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Imbunatatirea continua si managementul variatiilor

Imbunatatirea continua si managementul variatiilor pentru cresterea


si managementul variatiilor, ca strategie 8. Lansarea proiectelor, tipuri de proiecte... - Imbunatatirea continua si managementul variatiilor in strategia organizatiei - Model... putine au fost situatiile in care proiecte frumoase pe hartie au esuat in practica ... »
Oferit de:Editura Irecson
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Curs: "implementarea proiectelor finantate din

Curs: "Implementarea proiectelor finantate din fonduri europene"


"Implementarea proiectelor finantate din Fonduri Structurale". vezi site - Bucuresti... TEMATICA: implementarea (ce implica, principii cheie); crearea echipei de management... al proiectului; riscuri in implementare; roluri si responsabilitati; evitarea conflictelor ... »

Pret: 200 RON
 Modelarea uml in ingineria sistemelor de programe

Modelarea UML in ingineria sistemelor de programe


de viata ale programelor, metodologiile de dezvoltare, managementul proiectelor... sistematic toate aspectele implicate in industria software-ului: modelarea ciclurilor... dezvoltarea unor programe de calitate: modelarea orientata pe obiecte cu ajutorul unui ... »

Pret: 13.9 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Software design cad solidedge st3

Software design CAD SolidEdge ST3


de proiectare structuri metalice si trasee de tevi; Imbunatatirea modulului desenare 2D... ( actualizarea modelelor 3D direct din mediul 2D, optimizarea plotarii); Simulare avansata... pentru un numar din ce in ce mai mare de scenarii de proiectare; Imbunatatirera ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs expert accesare fonduri europene

Curs Expert Accesare Fonduri Europene


primi model de proiect fonduri europene; * veti beneficia de consultanta gratuita... unui proiect de succes. Tematica cursului va raspunde urmatoarelor intrebari... de finantare? Ce implica din partea institutiei gestionarea unui proiect finantat ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Trainining portofoliu pe dezvoltare organizationala

trainining portofoliu pe dezvoltare organizationala


, management, management logistic, strategic, management de proiecte; Dezvoltarea... reusesti! Portofoliu de instruire Modelarea organizationala Sectiuni cadru..., recrutare; Decision-maker: leadership; Logistica si managementul calitatii: marketing ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 X_erp (powered by adempiere)

X_ERP (powered by ADempiere)


integrata si usor de folosit pentru intreprinderile mici si mijlocii. - Proiectat... acopera una sau mai multe activitati economice. - Organizat sa modeleze.... - Organizat pe fluxuri de activitati : Managementul Relatiilor cu Clientii (CRM ... »
Buyer Member 16 ani
Bihor
 Consultanta fonduri europene

Consultanta fonduri europene


proiectelor si servicii de management de proiect. Abordarea noastra nu ofera doar... aptitudinilor personalului beneficiarului in managementul proiectelor. Suntem pregatiti... in identificarea proiectelor si a surselor de finantare, servicii de consultanta in elaborarea ... »
Oferit de:PFA Anca Bogdan
Buyer Member 14 ani
Dolj
 Ezee absolute

EZee Absolute


este proiectat sa intruneasca complet cerintele hoteliere actuale si de a satisface...Zee Absolute vine in spijinul acestor proprietati cu un nou model de folosire a licentei...Zee Absolute le pune la dispozitia Dumneavoastra spre folosinta : Management Tarifar ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 10 ani
Constanta
 Sisteme geoinformatice (gis) pentru electroenergetica

Sisteme geoinformatice (GIS) pentru electroenergetica


/retelelor sau managementul relatiilor cu consumatorii de energie electrica. Lucrarea prezinta aplicatiile.... Cuprins: Proiectarea si implementarea sistemelor geoinformatice - Integrarea bazelor... de date asociate reprezentarii grafice - Modelarea geoinformatica a (sub ... »

Pret: 34.95 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Practici in asistenta sociala. romania si germania

Practici in asistenta sociala. Romania si Germania


structurarea proiectelor si fezabilitatea acestora. Rezultat al unei colaborari romano...-germane, lucrarea ofera informatii actuale cu privire la formarea specialistilor si modelele... ameliorarea calitatii serviciilor de asistenta sociala.Cuprins: Managementul calitatii ... »

Pret: 39.95 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Access point ecb350

Access Point ECB350


acoperire nelimitata , management securizat si conexiune 802.3af PoE. Antenele externe... de 5dBi asigura o conexiune wireless extinsa si stabila.EAP350 a fost proiectat... un model de ultima generatie , potrivit solutiilor business din segmentul hospitality ... »

Pret: 950.25 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Fujitsu esprimo p700 g630 2.7g

Fujitsu Esprimo P700 G630 2.7G


Producator: Fujitsu ComputersModel: Esprimo P700 E90+ Mini Tower  Descriere... mica, setari superioare ale optiunii de power management. Este un produs de top... proiectat si realizat in Germania. ConfiguratieCarcasa: Mini TowerProcesor: Intel Dual ... »

Pret: 739 RON
Buyer Member 8 ani
Bihor
 Fujitsu esprimo p700 core i3 3.30g

Fujitsu Esprimo P700 Core i3 3.30G


Producator: Fujitsu ComputersModel: Esprimo P700 E90+ Mini Tower   Descriere... mica, setari superioare ale optiunii de power management. Este dotat cu un procesor... consumata mica, setari superioare ale optiunii de power management.Este un produs de top ... »

Pret: 1049 RON
Buyer Member 8 ani
Bihor
 Consultanta fonduri nerambursabile

Consultanta fonduri nerambursabile


integrate de finantare, modelare financiara, tehnologie, proiectare si management... a investitiilor in scopul realizarii unor proiecte finantabile prin: FONDUL EUROPEAN... de fezabilitate-SF (Conform specificatiilor din Proiectul Tehnic-PT) - Planuri de afaceri ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
121 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"model proiect de management" in Firme Hot - 20 Rezultat(e)
Folositi cautarea