Inscrie firma »

cursuri de engleza pentru copii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri de engleza pentru copii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri de engleza pentru copii

Cursuri de engleza pentru copii


Cursuri intensive de limba engleza pentru copii si adolescenti pe toata ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru copii si

Cursuri de engleza pentru copii si adolescenti


Atelierul de limbi straine Artistouch organizeaza cursuri de engleza pentru... copii si adolescenti. Metode atractive, intensive si rapide; mediu de lucru... 30 de ore. Oferim reduceri pentru grupuri sau membrii familiei. Va asteptam! ... »

Pret: 820 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza pentru copii

Cursuri limba engleza pentru copii


Esential English Courses ofera cursuri de limba engleza pentru copii..., pe perioada verii. Cursurile sunt extrem de interactive si antrenante si includ ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza pentru copii

Cursuri engleza pentru copii


astazi o firma avand ca principal specific cursurile limba de engleza pentru copii... English Limba Engleza pentru examenele internationale Engleza pentru copii... in toate orasele tarii si care organizeaza cursuri de engleza pe intreg teritoriul ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii


si distractive ii asteapta pe copii la centrul nostru! Engleza, franceza, spaniola, germana... pentru copii: postere cu notiuni gramaticale, suport audio-video, jocuri si jucarii...Inscrie-ti copilul la cursuri de limbi straine B.Smart! O atmosfera relaxata ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii


Centrul de limbi straine B. SMART organizeza cursuri de limba engleza pentru... la scoala. Pentru elevii din clasele IV si VIII se pot organiza cursuri in vederea... Britanic, anual, pentru copii intre 8 si 14 ani. Elevii vor fi monitorizati cu grija ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri limba englezã

Cursuri limba englezã pentru copii


Organizãm cursuri limba englezã pentru copii. Programa cursului... englezã pentru copii se stabilește de comun acord î... un curs de limba englezã este 180 lei pentru un modul de 12 ore, grup ... »

Pret: 180 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti


Artistouch organizeaza cursuri de engleza pentru copii si adolescenti.... Cursurile se desfasoara de doua ori pe saptamana, cate 1,5 ore, pe niveluri... de ore de curs. Oferim reduceri pentru grupuri sau membrii familiei. Va asteptam! ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza si franceza

Cursuri de engleza si franceza pentru copii si adolescenti


Atelierul de Limbi Straine ARTISTOUCH va ofera cursuri de engleza sau.../si franceza pentru copii si adolescenti, intr-o locatie ultra-centrala (Piata Rosseti...). Cursurile se bazeaza pe proiecte simpatice care pregatesc cursantii pentru viitoarele ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza si germana

Cursuri de engleza si germana pentru copii si adolescenti


si adolescentilor. Aceste cursuri au fost create pentru a veni in ajutorul copiilor care incep... engleze sau germane. Forma de organizare a cursurilor: Pentru a respecta programul... scolare. Avantajele cursurilor pentru copii si adolescenti: - mediu diferit decat ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Cursuri limba franceza prin limba engleza

Cursuri limba franceza prin limba engleza pentru copii


Organizam cursuri de limba franceza prin engleza pentru copii. Programa..., sau un curs pe saptamana. Tarife Tariful pentru un curs de franceza prin engleza... este 228 lei pentru un modul de 12 ore, grupa formata din 6 copii. ... »

Pret: 228 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri extensive de

Cursuri extensive de engleza,spaniola sau franceza pentru copii


Cursuri extensive de limbi straine (franceza,engleza,spaniola) pentru copii... speciale pentru dictie, vorbire, citire, caligrafie. Cursurile extensive constau... cu varsta cuprinsa intre 7-13 ani organizate cu traineri specializati pentru fiecare ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cursuri normale de engleza,spaniola

Cursuri normale de engleza,spaniola sau franceza pentru copii


Cursuri normale de limbi straine (franceza,engleza,spaniola) pentru copii... speciale pentru dictie, vorbire, citire, caligrafie. Cursurile normale constau... cu varsta cuprinsa intre 7-13 ani organizate cu traineri specializati pentru fiecare ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cursuri intensive de

Cursuri intensive de engleza,spaniola sau franceza pentru copii


Cursuri intensive de limbi straine (franceza,engleza,spaniola) pentru copii... speciale pentru dictie, vorbire, citire, caligrafie. Cursurile intensive constau... cu varsta cuprinsa intre 7-13 ani organizate cu traineri specializati pentru fiecare ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cursuri de limbi straine pentru

CURSURI DE LIMBI STRAINE PENTRU COPII!!! ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA IN 2013


de limbi straine pentru copii. Cursurile sunt pe nivele: incepatori, mediu si avansati...Euro Personal SRL IASI organizeaza incepand din luna aprilie 2013 cursuri... rate lunare. Create de pedagogi cu o vasta experienta in domeniu, cursurile se ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Limba engleza pentru copii

Limba engleza pentru copii


Cursuri pentru incepatori Nu stii inca limba engleza? Nici o problema,la noi... vei gasi tot ajutorul de care ai nevoie pentru a o invata in cel mai placut... si rapid mod posibil. Pur si simplu vei iubi limba engleza. Module ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Curs de vara de limba engleza "discover the magic of

Curs de vara de limba engleza "Discover the Magic of English"


Curs engleza pentru elevi clasele IV-V - nivel incepator Ne face placere...-un cadru de lucru dinamic si motivant, ideal pentru o asimilare rapida a limbii engleze... sa oferim copiiilor dumneavoastra o aventura in taramul limbii engleze alaturi ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "welcome to storyland"

Curs de vara de limba engleza "Welcome to Storyland"


Curs engleza pentru elevii claselor II-III (Nivel incepator Storyland A... Regele Arthur isi alege cavaleri pentru a-i fi alaturi la masa rotunda! Vei viziona... in fiecare zi fragmente de film, vei invata jocuri noi, vei conversa in limba engleza ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first english

Curs de vara de limba engleza "My First English Steps"


Curs engleza pentru copii 5-7 ani -nivel incepator Ii asteptam pe cei de...-o schioapa sa ni se alature intr-o prima aventura pe taramul limbii engleze impreuna... limba engleza in mod spontan. Cum se va desfasura cursul? Prin intermediul unei ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first steps in

Curs de vara de limba engleza "My First Steps in Storyland"


Curs de vara de limba engleza pentru copii 6-8 ani -nivel mediu "A fost... pe care fiecare dintre dumneavoastra o spune copiilor inainte de culcare. Lumea... limba engleza prin intermediul personajelor de poveste care-i vor ajuta sa petreaca ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "how to become sherlock

Curs de vara de limba engleza "How to Become Sherlock Holmes' Assistant"


Curs engleza pentru elevi clasele IV-V - nivel intermediar Job openings... mistere in limba engleza? Esti curios din fire, plin de maginatie si dornic sa... cercetezi pentru aflarea adevarului? Crezi ca ai fler de detectiv si ai vrea sa inveti ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "a teenagers' guide to

Curs de vara de limba engleza "A Teenagers' Guide to DRAMA: 'How to fall


Curs engleza clasele VI-VIII, nivel intemediar superior (iunie-iulie) Kind... in care vom trage cortina timpului si vom invata limba engleza ca la Shakespeare acasa... telefonic la o testare GRATUITA pentru incadrarea intr-o grupa corespunzatoare. Te rugam ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first english

Curs de vara de limba engleza "My First English Steps"


Curs engleza pentru copii 5-7 ani - nivel incepator Ii asteptam pe cei de...-o schioapa sa ni se alature intr-o prima aventura pe taramul limbii engleze impreuna... limba engleza in mod spontan. Cum se va desfasura cursul? Prin intermediul unei ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza copii

Cursuri Limba engleza copii gradinita


Cursuri Limba Engleza pentru copii gradinita (prescolari si scolari) . Grupele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza -

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - PRESCOLARI


engleze, special creat pentru copiii cu varstele cuprinse intre 4 si 7 ani. Este... pentru a stimula imbunatatirea abilitatilor de comunicare ale copiilor... cursurilor: invatarea limbii engleze prin joc Perioada de derulare a programului ... »
Buyer Member 17 ani
Satu Mare
95 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri de engleza pentru copii" in Firme Hot - 28 Rezultat(e)
Folositi cautarea