Inscrie firma »

cursuri engleza copii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri engleza copii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri engleza pentru copii

Cursuri engleza pentru copii


astazi o firma avand ca principal specific cursurile limba de engleza pentru copii... English Limba Engleza pentru examenele internationale Engleza pentru copii... in toate orasele tarii si care organizeaza cursuri de engleza pe intreg teritoriul ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri engleza adulti, copii si

Cursuri engleza adulti, copii si firme


Cursuri de limba engleza Cursurile de limba engleza au ca obiectiv dezvoltarea.... Oferind solutii personalizate pentru fiecare dintre aceste categorii: engleza... generala engleza pentru limbaje specializate (engleza pentru afaceri, engleza ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Cursuri de engleza pentru

Cursuri de engleza pentru copii


Cursuri intensive de limba engleza pentru copii si adolescenti pe toata ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza copii

Cursuri Limba engleza copii gradinita


Cursuri Limba Engleza pentru copii gradinita (prescolari si scolari) . Grupele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru

Cursuri de engleza pentru copii si adolescenti


Atelierul de limbi straine Artistouch organizeaza cursuri de engleza pentru... copii si adolescenti. Metode atractive, intensive si rapide; mediu de lucru ... »

Pret: 820 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza pentru

Cursuri limba engleza pentru copii


Esential English Courses ofera cursuri de limba engleza pentru copii..., pe perioada verii. Cursurile sunt extrem de interactive si antrenante si includ ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii


si distractive ii asteapta pe copii la centrul nostru! Engleza, franceza, spaniola, germana...Inscrie-ti copilul la cursuri de limbi straine B.Smart! O atmosfera relaxata... pentru copii: postere cu notiuni gramaticale, suport audio-video, jocuri si jucarii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii


Centrul de limbi straine B. SMART organizeza cursuri de limba engleza pentru... copii: juniori (prescolari si cursul primar) si seniori (clasele V-VIII) METODA... se pot organiza cursuri individuale sau in grupe mai mici. DURATA ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri limba englezã pentru

Cursuri limba englezã pentru copii


Organizãm cursuri limba englezã pentru copii. Programa cursului... englezã pentru copii se stabilește de comun acord î... englezã este introdusã prin jocuri, povești, dialoguri, rime ... »

Pret: 180 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti


Artistouch organizeaza cursuri de engleza pentru copii si adolescenti.... Cursurile se desfasoara de doua ori pe saptamana, cate 1,5 ore, pe niveluri ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza si franceza

Cursuri de engleza si franceza pentru copii si adolescenti


Atelierul de Limbi Straine ARTISTOUCH va ofera cursuri de engleza sau.../si franceza pentru copii si adolescenti, intr-o locatie ultra-centrala (Piata Rosseti...). Cursurile se bazeaza pe proiecte simpatice care pregatesc cursantii pentru viitoarele ... »

Pret: 800 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza si germana pentru

Cursuri de engleza si germana pentru copii si adolescenti


noua de programe de limba engleza si germana adresate in special copiilor... si adolescentilor. Aceste cursuri au fost create pentru a veni in ajutorul copiilor care incep... engleze sau germane. Forma de organizare a cursurilor: Pentru a respecta programul ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 Cursuri limba franceza prin limba

Cursuri limba franceza prin limba engleza pentru copii


Organizam cursuri de limba franceza prin engleza pentru copii. Programa... engleza si franceza, iar profesorii favorizeaza interactiunea si dialogurile dintre... copii cu scopul asimilarii treptate si naturale a conceptelor si strategiilor ... »

Pret: 228 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri limbi straine

Cursuri Limbi straine


Compania Arseni Education ofera cursuri de Limba Engleza si Germana copiilor... gratuit, pentru a vedea daca iti place. Cursurile se pot face individual sau in grup...(maxim 5 cursanti). Lucram cu copii mai mari de 4 ani, pentru a invata o Limba straina ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de vara copii

Cursuri de vara copii


succesul la examene sau la testari nationale La aceste cursuri copii vor invata poezii...Cursurile se pot face individual sau in grup(maxim 5 cursanti). Lucram... cu copii mai mari de 4 ani, pentru a invata o Limba straina, sau pentru a-si asigura ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cursuri de limbi straine pentru

CURSURI DE LIMBI STRAINE PENTRU COPII!!! ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA IN 2013


de limbi straine pentru copii. Cursurile sunt pe nivele: incepatori, mediu si avansati...Euro Personal SRL IASI organizeaza incepand din luna aprilie 2013 cursuri... rate lunare. Create de pedagogi cu o vasta experienta in domeniu, cursurile se ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Cursuri limba engleza admitere clase

cursuri limba engleza admitere clase bilingve


Cursuri de limba engleza pentru pregatire copii admitere in clasele bilingve... sau cu limba engleza in regim intensiv ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri normale de engleza,spaniola

Cursuri normale de engleza,spaniola sau franceza pentru copii


Cursuri normale de limbi straine (franceza,engleza,spaniola) pentru copii... limba straine in parte. Cursurile sunt interactive bazandu-se in special... speciale pentru dictie, vorbire, citire, caligrafie. Cursurile normale constau ... »

Pret: 60 RON
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Limba engleza pentru copii

Limba engleza pentru copii


Cursuri pentru incepatori Nu stii inca limba engleza? Nici o problema,la noi... si rapid mod posibil. Pur si simplu vei iubi limba engleza. Module... de perfectionare Vrei sa fii cel mai bun la engleza? Noi te ajutam sa iti imbogatesti ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Cursuri extensive de

Cursuri extensive de engleza,spaniola sau franceza pentru copii


Cursuri extensive de limbi straine (franceza,engleza,spaniola) pentru copii... limba straine in parte. Cursurile sunt interactive bazandu-se in special... speciale pentru dictie, vorbire, citire, caligrafie. Cursurile extensive constau ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cursuri de limba engleza -

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - PRESCOLARI


cursurilor: invatarea limbii engleze prin joc Perioada de derulare a programului... engleze, special creat pentru copiii cu varstele cuprinse intre 4 si 7 ani. Este... pentru a stimula imbunatatirea abilitatilor de comunicare ale copiilor ... »
Buyer Member 17 ani
Satu Mare
 Cursuri de limba engleza - scolari

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - SCOLARI


SCOALA DE VARA "SUMMERFUN" este programul nostru de invatare a limbii engleze... a stimula imbunatatirea abilitatilor de comunicare ale copiilor si dezvoltarea... intelectuala a acestora. Elemente de baza la programului Obiectivul cursurilor ... »
Buyer Member 17 ani
Satu Mare
 Cursuri limba engleza pitesti

CURSURI LIMBA ENGLEZA PITESTI


OF COMMERCE AND INDUSTRY (LCCI) organizeaza in urmatoarele cursuri: - ENGLEZA PENTRU... - 350 RON - ENGLEZA PENTRU COPII (NIVELUL 1) - 10 sedinte a 2 ore - 250 RON... - ENGLEZA PENTRU COPII (NIVELUL 2) - 10 sedinte a 2 ore - 300 RON - ENGLEZA PENTRU ... »
Buyer Member 15 ani
Arges
 Meditatii su cursuri limba engleza

Meditatii su cursuri limba engleza


cu noi Engleza bacalaureat Engleza copii prescolari Cursuri limba engleza...Cursuri de limba engleza Sibiu 2013 Cursuri limba engleza companii 2013 Audit... lingvistic 2013 Cursuri Cambridge Sibiu 2013 Meditatii engleza Sibiu 2013 Cursuri ... »

Pret: 40 RON
 Cursuri engleza avansat

CURSURI ENGLEZA AVANSAT


avand ca principal specific cursurile de limba engleza pentru copii, persoane...IES CENTER INTERNATIONAL ENGLISH SCHOOL Cursuri intensive de engleza NIVEL... maxima, cu acces la resurse educationale moderne. GRILA DE CURSURI LIMBA ENGLEZA ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
100 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri engleza copii" in Firme Hot - 29 Rezultat(e)
Folositi cautarea