Inscrie firma »

cursuri limba engleza pentru copii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri limba engleza pentru copii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limba engleza pentru copii

Cursuri limba engleza pentru copii


Esential English Courses ofera cursuri de limba engleza pentru copii..., pe perioada verii. Cursurile sunt extrem de interactive si antrenante si includ ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii


Inscrie-ti copilul la cursuri de limbi straine B.Smart! O atmosfera relaxata... si distractive ii asteapta pe copii la centrul nostru! Engleza, franceza, spaniola, germana... pentru copii: postere cu notiuni gramaticale, suport audio-video, jocuri si jucarii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii


Centrul de limbi straine B. SMART organizeza cursuri de limba engleza pentru... la scoala. Pentru elevii din clasele IV si VIII se pot organiza cursuri in vederea... Britanic, anual, pentru copii intre 8 si 14 ani. Elevii vor fi monitorizati cu grija ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cursuri limba englezã pentru

Cursuri limba englezã pentru copii


Organizãm cursuri limba englezã pentru copii. Programa cursului... englezã pentru copii se stabilește de comun acord î... un curs de limba englezã este 180 lei pentru un modul de 12 ore, grup ... »

Pret: 180 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza pentru

Cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti


Artistouch organizeaza cursuri de engleza pentru copii si adolescenti.... Cursurile se desfasoara de doua ori pe saptamana, cate 1,5 ore, pe niveluri... de cunoastere a limbii, de la elementar la avansat. Atmosfera destinsa si antrenanta. Metode ... »

Pret: 860 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri limba franceza prin limba engleza

Cursuri limba franceza prin limba engleza pentru copii


Organizam cursuri de limba franceza prin engleza pentru copii. Programa... de comunicare in limbile respective. Cursurile se desfasoara pe baza unui manual de limba..., sau un curs pe saptamana. Tarife Tariful pentru un curs de franceza prin engleza ... »

Pret: 228 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Limba engleza pentru copii

Limba engleza pentru copii


Cursuri pentru incepatori Nu stii inca limba engleza? Nici o problema,la noi... si rapid mod posibil. Pur si simplu vei iubi limba engleza. Module... activitati te vor transforma intr-un campion al limbii engleze. Ore de pregatire S ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Cursuri de limbi straine

CURSURI DE LIMBI STRAINE PENTRU COPII!!! ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA IN 2013


de limbi straine pentru copii. Cursurile sunt pe nivele: incepatori, mediu si avansati...Euro Personal SRL IASI organizeaza incepand din luna aprilie 2013 cursuri... rate lunare. Create de pedagogi cu o vasta experienta in domeniu, cursurile se ... »

Pret: 470 RON
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Curs de vara de limba engleza "discover the magic of

Curs de vara de limba engleza "Discover the Magic of English"


-un cadru de lucru dinamic si motivant, ideal pentru o asimilare rapida a limbii engleze...Curs engleza pentru elevi clasele IV-V - nivel incepator Ne face placere... sa oferim copiiilor dumneavoastra o aventura in taramul limbii engleze alaturi ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "welcome to storyland"

Curs de vara de limba engleza "Welcome to Storyland"


Curs engleza pentru elevii claselor II-III (Nivel incepator Storyland A... in fiecare zi fragmente de film, vei invata jocuri noi, vei conversa in limba engleza...-o lume a povestilor! Cum o sa ne distram la acest curs de limba engleza? Vom ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first english

Curs de vara de limba engleza "My First English Steps"


Curs engleza pentru copii 5-7 ani - nivel incepator Ii asteptam pe cei de...-o schioapa sa ni se alature intr-o prima aventura pe taramul limbii engleze impreuna... limba engleza in mod spontan. Cum se va desfasura cursul? Prin intermediul unei ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first english

Curs de vara de limba engleza "My First English Steps"


Curs engleza pentru copii 5-7 ani -nivel incepator Ii asteptam pe cei de...-o schioapa sa ni se alature intr-o prima aventura pe taramul limbii engleze impreuna... limba engleza in mod spontan. Cum se va desfasura cursul? Prin intermediul unei ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "my first steps in

Curs de vara de limba engleza "My First Steps in Storyland"


Curs de vara de limba engleza pentru copii 6-8 ani -nivel mediu "A fost... limba engleza prin intermediul personajelor de poveste care-i vor ajuta sa petreaca... invata limba engleza cu ajutorul Scufitei Rosii sau a celor 3 Ursuleti, manuind ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "how to become sherlock

Curs de vara de limba engleza "How to Become Sherlock Holmes' Assistant"


Curs engleza pentru elevi clasele IV-V - nivel intermediar Job openings... mistere in limba engleza? Esti curios din fire, plin de maginatie si dornic sa..., distractie, competitii si jocuri in limba engleza. Ne vom initia in arta investigatiei ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Curs de vara de limba engleza "a teenagers' guide to

Curs de vara de limba engleza "A Teenagers' Guide to DRAMA: 'How to fall


in care vom trage cortina timpului si vom invata limba engleza ca la Shakespeare acasa...Curs engleza clasele VI-VIII, nivel intemediar superior (iunie-iulie) Kind... telefonic la o testare GRATUITA pentru incadrarea intr-o grupa corespunzatoare. Te rugam ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Cursuri limba engleza copii gradinita

Cursuri Limba engleza copii gradinita


Cursuri Limba Engleza pentru copii gradinita (prescolari si scolari) . Grupele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de engleza pentru copii

Cursuri de engleza pentru copii


Cursuri intensive de limba engleza pentru copii si adolescenti pe toata ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza -

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - PRESCOLARI


cursurilor: invatarea limbii engleze prin joc Perioada de derulare a programului... engleze, special creat pentru copiii cu varstele cuprinse intre 4 si 7 ani. Este... pentru a stimula imbunatatirea abilitatilor de comunicare ale copiilor ... »
Buyer Member 17 ani
Satu Mare
 Cursuri de limba engleza - scolari

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - SCOLARI


SCOALA DE VARA "SUMMERFUN" este programul nostru de invatare a limbii engleze...: invatarea limbii engleze prin joc Perioada de derulare a programului: vacanta de vara..., special creat pentru copiii cu varstele cuprinse intre 7 si 14 ani, este locul unde ... »
Buyer Member 17 ani
Satu Mare
 Cursuri limba engleza pitesti

CURSURI LIMBA ENGLEZA PITESTI


OF COMMERCE AND INDUSTRY (LCCI) organizeaza in urmatoarele cursuri: - ENGLEZA PENTRU... - 350 RON - ENGLEZA PENTRU COPII (NIVELUL 1) - 10 sedinte a 2 ore - 250 RON... - ENGLEZA PENTRU COPII (NIVELUL 2) - 10 sedinte a 2 ore - 300 RON - ENGLEZA PENTRU ... »
Buyer Member 15 ani
Arges
 Cursuri engleza pentru copii

Cursuri engleza pentru copii


astazi o firma avand ca principal specific cursurile limba de engleza pentru copii... English Limba Engleza pentru examenele internationale Engleza pentru copii... de calitate maxima, cu acces la resurse educationale moderne. GRILA DE CURSURI LIMBA ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri si meditatii limba engleza

Cursuri si meditatii limba engleza si romana


cursuri/ meditatii-limba engleza tehnica –inginerie turism... studenti) vocabularul limbii engleze gramatica limbii engleze incepatori.../intermediari/avansati (curs general de citire, conversatie, ascultare si scriere) Cursuri de limba romana ... »

Pret: 40 RON
 Cursuri de engleza pentru copii si

Cursuri de engleza pentru copii si adolescenti


Atelierul de limbi straine Artistouch organizeaza cursuri de engleza pentru... copii si adolescenti. Metode atractive, intensive si rapide; mediu de lucru... 30 de ore. Oferim reduceri pentru grupuri sau membrii familiei. Va asteptam! ... »

Pret: 820 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cursuri intensive de

Cursuri intensive de engleza,spaniola sau franceza pentru copii


Cursuri intensive de limbi straine (franceza,engleza,spaniola) pentru copii... limba straine in parte. Cursurile sunt interactive bazandu-se in special... speciale pentru dictie, vorbire, citire, caligrafie. Cursurile intensive constau ... »

Pret: 120 RON
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Cursuri limba engleza admitere clase bilingve

cursuri limba engleza admitere clase bilingve


Cursuri de limba engleza pentru pregatire copii admitere in clasele bilingve... sau cu limba engleza in regim intensiv ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
90 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri limba engleza pentru copii" in Firme Hot - 24 Rezultat(e)
Folositi cautarea