Inscrie firma »

cursuri limba engleza copii gradinita - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cursuri limba engleza copii gradinita
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri limba engleza copii gradinita

Cursuri Limba engleza copii gradinita


Cursuri Limba Engleza pentru copii gradinita (prescolari si scolari) . Grupele ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Cursuri de limba engleza -

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA - PRESCOLARI


cursurilor: invatarea limbii engleze prin joc Perioada de derulare a programului...GRADINITA DE VARA "KIDS KLUB" este programul nostru de invatare a limbii... engleze, special creat pentru copiii cu varstele cuprinse intre 4 si 7 ani. Este ... »
Buyer Member 17 ani
Satu Mare
 Curs limba engleza prescolari

Curs limba engleza prescolari


Curs limba engleza copii prescolari, 1 ora/zi, 2 sedinte/saptamana (in cursul... saptamanii) sau intensiv, zilnic, luni-vineri. Cursurile se pot organiza si in regim... individual sau semi-individual (2 copii), in functie de cereri. Programul se stabileste ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Tilly and fogg. manual de limba engleza pentru

TILLY AND FOGG. MANUAL DE LIMBA ENGLEZA PENTRU CLASELE I-II


si elevilor din clasele I - II care urmeaza cursuri optionale de limba engleza. Se inscrie...Manualul se adreseaza copiilor din grupa pregatitoare din gradinita, dar... in aria abordarii comunicative a limbii engleze. Activitatile au in vedere formarea ... »

Pret: 24.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Tilly and fogg. manual de limba engleza pentru

Tilly and fogg. Manual de limba engleza pentru clasele I - II


din clasele I - II care urmeaza cursuri optionale de limba engleza. Se inscrie in aria... Se adreseaza copiilor din grupa pregatitoare din gradinita, dar si elevilor... abordarii comunicative a limbii engleze. Activitatile au in vedere formarea ... »

Pret: 19.9 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Tilly and fogg. manual de limba engleza pentru

Tilly and Fogg. Manual de limba engleza pentru clasele I-II


urmeaza cursuri optionale de limba engleza. Se inscrie in aria abordarii comunicative... copiilor din grupa pregatitoare din gradinita, dar si elevilor din clasele I - II care... a limbii engleze. Activitatile au in vedere formarea deprinderilor de ascultare ... »

Pret: 19.92 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Curs copii prescolari (5-7 ani)

Curs copii prescolari (5-7 ani)


Europei Cum se realizeaza cursurile de limba engleza la SHAKESPEARE SCHOOL... transforma cursurile de limba engleza intr-o adevarata experienta multimedia Va... asteptam cu drag la cursurile de limba engleza organizate de Shakespeare School! ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de invatare a limbii

TABARA INTERNATIONALA DE INVATARE A LIMBII ENGLEZE/GERMANE AUSTRIA &#8211


intensive de predare a limbii germane/engleze. In afara orelor de limbi straine va veti... pensiuni complete ; - 16 ore de predare intensiva a limbii germane/engleze... de pensiune completa pe toata perioada sejurului. Locatia dispune de o mica gradina ... »
Light Member 22 ani
Bucuresti
 Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba

Ofera-i copilului tau experienta unei tabere de limba engleza Duke of York (9


, 30 ore de limba engleza, in clase internationale de maxim 15 copii si certificat... internationala de vara de limba engleza (9 - 13 ani) ce se va desfasura la Duke of York... in limba engleza. Unde sa aprofundeze engleza mai bine decat in Marea Britanie ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Cursuri optionale after school bucuresti sector 4

Cursuri optionale after school Bucuresti sector 4


afla o gradina special amenajata pentru copii si ofera posibilitatea practicarii...: limbi straine (engleza, germana) , pictura, fotografie, dans popular romanesc... la activitati otionale precum: dans, karate, limba engleza si germana, informatica, etc ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Carti, manuale, caiete

Carti, manuale, caiete


, enciclopedii ilustrate, cursuri limbi straine, programare si specializare, povesti, carti... sau liceu. Toate materiile: limba romana, engleza, franceza, germana, spaniola... colorat, carti ilustrate, carti pentru copii, carti de Craciun, rebusuri didactice ... »
Buyer Member 18 ani
Cluj
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cursuri limba engleza copii gradinita" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea