Inscrie firma »

Catalog produse / servicii, Ilfov

CAUTARE AVANSATA
Localitate:
Alfabetic
Servomotor jaluzele cu resort resideo-centra, 0-10v+flotant, 10nmServomotor jaluzele cu resort resideo-centra, 0-10v+flotant, 10nm
Servomotor jaluzele cu resort Resideo-Centra, 0-10V+flotant, 10Nm

Servomotor jaluzele cu resort, 0-10V+flotant, 10Nm ü Servomotoare cu resort inchidere la caderea tensiunii si cuplare directa pe axul jaluzelelor si adaptor de auto-centrare. ü Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri. ... »
Servomotor jaluzele cu resort resideo-centra, 0-10v+flotant, 20nmServomotor jaluzele cu resort resideo-centra, 0-10v+flotant, 20nm
Servomotor jaluzele cu resort Resideo-Centra, 0-10V+flotant, 20Nm

Servomotor jaluzele cu resort, 0-10V+flotant, 20Nm ü Servomotoare cu resort inchidere la caderea tensiunii si cuplare directa pe axul jaluzelelor si adaptor de auto-centrare. ü Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri. ... »
Servomotor jaluzele cu resort resideo-centra, on off, 10nm, 24vcaServomotor jaluzele cu resort resideo-centra, on off, 10nm, 24vca
Servomotor jaluzele cu resort Resideo-Centra, on off, 10Nm, 24Vca

Servomotor jaluzele cu resort, on off, 10Nm, 24 Vca ü Servomotoare cu resort inchidere la caderea tensiunii si cuplare directa pe axul jaluzelelor si adaptor de auto-centrare. ü Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri. ... »
Servomotor jaluzele cu resort resideo-centra, on off, 20nm, 230vcaServomotor jaluzele cu resort resideo-centra, on off, 20nm, 230vca
Servomotor jaluzele cu resort Resideo-Centra, on off, 20Nm, 230Vca

Servomotor jaluzele cu resort, on off, 20Nm, 230Vca ü Servomotoare cu resort inchidere la caderea tensiunii si cuplare directa pe axul jaluzelelor si adaptor de auto-centrare. ü Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri. ... »
Servomotor jaluzele cu resort resideo-centra, on off, 20nm, 24vcaServomotor jaluzele cu resort resideo-centra, on off, 20nm, 24vca
Servomotor jaluzele cu resort Resideo-Centra, on off, 20Nm, 24Vca

Servomotor jaluzele cu resort, on off, 20Nm, 24Vca ü Servomotoare cu resort inchidere la caderea tensiunii si cuplare directa pe axul jaluzelelor si adaptor de auto-centrare. ü Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri. ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, 24v 0-10vServomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, 24v 0-10v
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 18Nm, 24V 0-10V

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 18Nm 24V 010V Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, 24vca modbus rtuServomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, 24vca modbus rtu
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 18Nm, 24Vca Modbus RTU

, ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 18Nm 24Vca Modbus RTU Servomotoare cu comunicatie Modbus si resort arc pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de climatizare cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ventilatie. Cu resort de inchidere, la caderea tensiunii ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 230vcaServomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 230vca
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 18Nm, on off 230Vca

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 7Nm 24V 010V Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 230vca, cu contactServomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 230vca, cu contact
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 18Nm, on off 230Vca, cu contact auxiliar

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 18Nm on off 230Vca cu contact auxiliar Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 24vcaServomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 24vca
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 18Nm, on off 24Vca

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 18Nm on off 24Vca Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 24vca, cu contactServomotor jaluzele regin, cu resort, 18nm, on off 24vca, cu contact
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 18Nm, on off 24Vca, cu contact auxiliar

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 18Nm on off 24Vca cu contact auxiliar Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, 24vca cc 0-10vServomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, 24vca cc 0-10v
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 4Nm, 24Vca cc 0-10V

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 4Nm 24Vca cc 010V Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 230vcaServomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 230vca
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 4Nm, on off 230Vca

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 4Nm on off 230Vca Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 230vca, cu contactServomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 230vca, cu contact
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 4Nm, on off 230Vca, cu contact auxiliar

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 4Nm on off 230Vca cu contact auxiliar Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 24vcaServomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 24vca
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 4Nm, on off 24Vca

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 4Nm on off 24Vca Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 24vca, cu contactServomotor jaluzele regin, cu resort, 4nm, on off 24vca, cu contact
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 4Nm, on off 24Vca, cu contact auxiliar

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 4Nm on off 24Vca cu contact auxiliar Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, 24v 0-10vServomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, 24v 0-10v
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 7Nm, 24V 0-10V

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 7Nm 24V 010V Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, 24vca modbus rtuServomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, 24vca modbus rtu
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 7Nm, 24Vca Modbus RTU

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 7Nm 24Vca Modbus RTU , Servomotoare cu comunicatie Modbus si resort arc pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de climatizare cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ventilatie. Cu resort de inchidere, la caderea tensiunii ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 230vcaServomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 230vca
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 7Nm, on off 230Vca

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 7Nm on off 230Vca Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S , Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 230vca, cu contactServomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 230vca, cu contact
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 7Nm, on off 230Vca, cu contact auxiliar

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 7Nm on off 230Vca cu contact auxiliar Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 24vcaServomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 24vca
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 7Nm, on off 24Vca

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 7Nm on off 24Vca Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ... »
Servomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 24vca, cu contactServomotor jaluzele regin, cu resort, 7nm, on off 24vca, cu contact
Servomotor jaluzele Regin, cu resort, 7Nm, on off 24Vca, cu contact auxiliar

ServoMotor jaluzele Regin, cu resort 7Nm on off 24Vca cu contact auxiliar Servomotoare pentru clapete jaluzele cu resort arc, seria RDAS-S Servomotoare cu cuplare directa pe axul jaluzelelor. Pentru actionarea electrica a clapetelor de jaluzele din instalatiile de ventilatie cu aer proaspat, ... »
Servomotor jaluzele regin, fara resort, 10nm, 230v flotant si on offServomotor jaluzele regin, fara resort, 10nm, 230v flotant si on off
Servomotor jaluzele Regin, fara resort, 10Nm, 230V flotant si on off

ServoMotor jaluzele Regin, fara resort 10Nm 230V flotant si on off Servomotoare pentru clapete jaluzele, seria RDAS , Pentru actionarea electrica on off, flotant sau modulant a clapetelor de jaluzele din instalatiile de climatizare cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ventilatie. Fara resort ... »
Servomotor jaluzele regin, fara resort, 10nm, 230v flotant si on off,Servomotor jaluzele regin, fara resort, 10nm, 230v flotant si on off,
Servomotor jaluzele Regin, fara resort, 10Nm, 230V flotant si on off, cu contact auxiliar

ServoMotor jaluzele Regin, fara resort 10Nm 230V flotant si on off cu contact auxiliar Servomotoare pentru clapete jaluzele, seria RDAS , Pentru actionarea electrica on off, flotant sau modulant a clapetelor de jaluzele din instalatiile de climatizare cu aer proaspat, VAV-uri sau clapete de ... »