Inscrie firma »

Catalog produse / servicii, Ilfov

CAUTARE AVANSATA
Localitate:
Alfabetic
Servieta din piele, negru, esselte cambridgeServieta din piele, negru, esselte cambridge
Servieta din piele, negru, Esselte Cambridge

-Servieta eleganta, din piele, este potrivita pentru documentele zilnice, laptop si telefon mobil. Caracteristici: -Impartita in doua compartimente mari si doua mici -Dotata cu un buzunar exterior si interior cu fermoar -Se inchide cu cheie -Curea de umar reglabila si detasabila -Dimensiuni: ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din piele, negru, esselte milanoServieta din piele, negru, esselte milano
Servieta din piele, negru, Esselte Milano

-Servieta eleganta, din piele, este potrivita pentru documentele zilnice, laptop si telefon mobil. Caracteristici: -Doua compartimente mari pentru documente si laptop -Compartiment pentru carti de vizita si instrumente de scris -Are un buzunar frontal cu posibilitate de deschidere completa -Se ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din piele, negru, esselte tokyoServieta din piele, negru, esselte tokyo
Servieta din piele, negru, Esselte Tokyo

-Servieta din piele, tip pilot ce poate fi transportata in avion ca bagaj de mana. Caracteristici: -Sistem de inchidere cu cifru -Asigura mult spatiu de depozitare -Buzunare pe ambele laterale -Curea de umar reglabila si detasabila -Dimensiuni: 230x387x485 mm-Culoare: negru ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din piele, negru, esselte windsorServieta din piele, negru, esselte windsor
Servieta din piele, negru, Esselte Windsor

-Diplomat clasic din piele cu cifru. Caracteristici: -Sistem de inchidere cu cifru -Compartiment pentru carti de vizita si instrumente de scris -Compartiment pentru calculator -Curea de umar reglabila si detasabila-Culoare: negru ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din plastic a4, 1 compartiment, ls megapolisServieta din plastic a4, 1 compartiment, ls megapolis
Servieta din plastic A4, 1 compartiment, LS Megapolis

-Servieta cu un compartiment, confectionata din material plastic, cu margini intarite cu material textil.-Dimensiuni: 38x26cm. ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din plastic a4, 2 compartimente, ls megapolisServieta din plastic a4, 2 compartimente, ls megapolis
Servieta din plastic A4, 2 compartimente, LS Megapolis

-Servieta cu 2 compartimente confectionata din material plastic, cu o finisare deosebita. -Partea laterala este din material textil rezistent. -Dimensiuni: 39x27 cm. ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din plastic a4, 3 compartimente, ls megapolisServieta din plastic a4, 3 compartimente, ls megapolis
Servieta din plastic A4, 3 compartimente, LS Megapolis

-Servieta cu 3 compartimente confectionata din material plastic, cu o finisare deosebita. -Partea laterala este din material textil rezistent. -Dimensiuni: 39x27 cm. ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din plastic a4, extensibila, 12 compartimente, albastru,Servieta din plastic a4, extensibila, 12 compartimente, albastru,
Servieta din plastic A4, extensibila, 12 compartimente, albastru, Esselte Intense

-Servieta din plastic, deosebit de rezistenta prevazuta cu 12 compartimente cu suport pentru eticheta, utila pentru transportarea eficienta a documentelor. Dispune de un maner din plastic intarit si incuietoare din plastic pentru siguranta transportului. Caracteristici: -Format: A4-Culoare: albastru ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din plastic a4, extensibila, 12 compartimente, negru, esselteServieta din plastic a4, extensibila, 12 compartimente, negru, esselte
Servieta din plastic A4, extensibila, 12 compartimente, negru, Esselte Intense

Servieta din plastic, deosebit de rezistenta prevazuta cu 12 compartimente cu suport pentru eticheta, utila pentru transportarea eficienta a documentelor. Dispune de un maner din plastic intarit si incuietoare din plastic pentru siguranta transportului. Caracteristici: -Format: A4-Culoare: negru ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din plastic a4, grosime 30 mm, eagleServieta din plastic a4, grosime 30 mm, eagle
Servieta din plastic A4, grosime 30 mm, Eagle

-Prevazuta cu maner si sistem de inchidere cu clema-2 compartimente exterioare de culoarea albastra pentru stocarea instrumentelor de scris sau accesoriilor.-Grosime 30mm ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta din plastic cu burduf expandabil, 12 separatoareServieta din plastic cu burduf expandabil, 12 separatoare
Servieta din plastic cu burduf expandabil, 12 separatoare

- Servieta din plastic cu burduf expandabil - 12 separatoare prevazute cu index - Inchidere cu capsa - Dimensiuni 24x3x33cm ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta neagra cu un compartimentServieta neagra cu un compartiment
Servieta neagra cu un compartiment
Tip produs: servieta neagra - servieta neagra cu compartiment - servieta Servieta cu un compartiment , disponibila in multiple culori, buzunare frontal cu fermoar . Dimensiuni 355X290X60mm , material poliester 600D. Va punem la dispozitie posibilitatea de a va crea propriile modele de promotionale textile si de marochinarie, pe care vi le putem executa, fara costuri ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta pilot, imitatie piele, 46x33x20cm, ls rondoServieta pilot, imitatie piele, 46x33x20cm, ls rondo
Servieta pilot, imitatie piele, 46x33x20cm, LS Rondo

-Servieta pilot din piele artificiala, ideala pentru munca de teren si calatorii de afaceri.-Are doua compartimente de mare capacitate, buzunare pentru carti de vizita si suport pentru instrumente de scris.-Inchidere cu cifru.-Dimensiuni: 46x33x20cm. ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta regele gratarului  - 18 pieseServieta regele gratarului  - 18 piese
Servieta Regele gratarului - 18 piese

O servieta profesionala completa si practica ce include toate cele necesare pentru a va bucura de gratare minunate in familie. Ustensile din otel inoxidabil cu manere din lemn Servieta rezistenta din PE (dimensiuni aprox.: 40 x 27 x 6 cm) Include: Spatula Furculita Cleste Cutit Perie ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta rosie cu un compartimentServieta rosie cu un compartiment
Servieta rosie cu un compartiment
Tip produs: servieta rosie - servieta cu un compartiment - servieta rosie cu compartiment Servieta cu un compartiment , disponibila in multiple culori, buzunare frontal cu fermoar . Dimensiuni 355X290X60mm , material poliester 600D. Va punem la dispozitie posibilitatea de a va crea propriile modele de promotionale textile si de marochinarie, pe care vi le putem executa, fara costuri ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta textila a4, 6 compartimente, cu clip, neagra, snopakeServieta textila a4, 6 compartimente, cu clip, neagra, snopake
Servieta textila A4, 6 compartimente, cu clip, neagra, Snopake Stellite

-Servieta textila A4 cu 6 compartimente-Inchidere cu clip-Culoare: negru ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta, 1 compartiment, neagra, pantaplastServieta, 1 compartiment, neagra, pantaplast
Servieta, 1 compartiment, neagra, Pantaplast

-Servieta cu 1 compartiment, realizata din polipropilena, cotor de 40 mm, prevazuta cu maner si sistem de inchidere din plastic.-Format: A4.-Culoare: negru ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servieta, extensibila, 13 compartimente, diferite culori, pantaplastServieta, extensibila, 13 compartimente, diferite culori, pantaplast
Servieta, extensibila, 13 compartimente, diferite culori, Pantaplast

-Fabricata din polipropilena transparenta, inchidere cu capac colorat si mecanism din plastic.-Prevazuta cu 13 separatoare cu index colorat.-Format: A4-Culori: rosu, galben, verde, albastru ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
ServieteServiete
Serviete
Tip produs: servieta - geanta - portofele barbati Serviete din piele naturala marca BOND si SANTANA - captuseala textil sau piele intoarsa - curea de umar - mai multe compartimente Disponibile in 3 culori (negru, maro, maro inchis) ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servodriver omron junma pulseServodriver omron junma pulse
Servodriver Omron Junma Pulse
Tip produs: servomotoare omron - servodrivere omron - servo actionare omron - puteri intre 0, 1KW si 0.75KW; - pentru servomotoare Junma; - comanda de pozitie: tren de impulsuri. ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servodriver omron sigma iiServodriver omron sigma ii
Servodriver Omron SIGMA II
Tip produs: servo actionare - servodrivere - servomotoare liniare - puteri intre 0, 03KW si 55KW; - pentru servomotoare liniare si servomotoare Sigma-II; - comanda de pozitie: in tren de impulsuri sau un modul optional; - comanda de viteza: analogica +/-10V sau modul optional; - comanda de cuplu: analogica +/-10V sau modul optional. ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servodriver omron smartstepServodriver omron smartstep
Servodriver Omron SmartStep
Tip produs: servomotoare omron - servodrivere omron - servo actionare - puteri intre 0, 03KW si 0.8KW; - pentru servomotoare SmartStep; - comanda de pozitie: in tren de impulsuri. ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servodriver omron xtradriveServodriver omron xtradrive
Servodriver Omron XTRADRIVE
Tip produs: servomotoare - servodrivere - servo actionare Totul in unul singur: servodriver si controller de miscare integrat. - puteri intre 0, 03KW si 5KW; - pentru toate tipurile de servomotoare: servomotoare liniare, servomotoare Sigma-II si servomotoare SMART-STEP; - comanda de pozitie: interna pe baza unui program predefinit, in tren de impulsuri sau ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servodrivere digitax stServodrivere digitax st
Servodrivere Digitax ST
Tip produs: servodriver - drivere servomotor - servomotor Sunt destinate comenzii servomotoarelor cu un cuplu intre 0.72 si 136 Nm. Sunt disponibile in patru variante functionale pentru a raspunde perfect necesitatilor fiecarei aplicatii: Digitax ST-Base dedicat aplicatiilor de impachetat, pick&place, urmarire contur; DIgitax-ST- Indexer dedicat ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum
Servomotoare si robinete cu servomotorServomotoare si robinete cu servomotor
Servomotoare si robinete cu servomotor
Tip produs: servomotor - robinet - servomotoare Servomotoare standard sau cu arc de revenire pentru o gama larga de aplicatii in HVAC, servomotoare avand cuplu intre 2 si 40 Nm, pentru clapete de aer pana la 8 m, VAV sau CAV. Sevomotoare pentru motorizarea damperelor de fum/foc, pentru controlul la evacuarea fumului, echipamente de control si ... »
Buyer Member 3 ani
Ilfov
 Contacteaza acum