Inscrie firma »

tabara limba engleza cambridge - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tabara limba engleza cambridge
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tabara internationala de limba engleza

Tabara internationala de limba engleza Cambridge Sir Cristopher vara 2009


al Universitatii Cambridge este de neuitat. * Programul pentru tabara de vara de limba... organizeaza tabere de limba engleza cu participare internationala, cu un program sustinut... de la incepator la avansat * Saptamanal 15 ore de limba engleza, in clase internationale ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara de limba engleza in anglia

Tabara de Limba Engleza in Anglia


Qdays Educational ofera cursuri de limba engleza intr-un mediu academic...-ti perfectionezi limba engleza intr-unul din multele campusuri EF din Anglia. EF Education... mese pe saptamana si 20 de ore de curs de limba engleza. Continuarea studiilor ... »

Pret: 914 USD
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Tabara internationala de limba

Tabara internationala de limba engleza la Oxford Brookes University - vara 2009


international. Programul de vara pentru tabara de limba engleza include: * test... si pentru studiul limbii engleze. Cu un grad ridicat de securitate datorita... de limba engleza recomandabile adolescentilor care doresc sa experimenteze libertatea ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la harrow house cu

Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)


), aerobic, studio yoga, cinema, etc. Programul de vara pentru tabara de limba engleza...Shakespeare School a lansat oferta scolii de vara de limba engleza la Harrow... de limba engleza  Cursuri de limba engleza: 15 lectii/ saptamana (1 lectie ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de engleza la

Tabara internationala de engleza la University College London


unui adult* -Profesori specializati in predarea limbii engleze pentru adolescentii... straini Tabara de vara de la Londra, pe scurt: -Tabara de vara de engleza se... adreseaza tinerilor intre 14 si 20 de ani. -Vei face cursuri de limba engleza ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la clifton college

Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)


tabara de limba engleza include: - Saptamanal 12 lectii de limba engleza in clase... de limba engleza - Acces monitorizat la e-mail si internet - Program de activitati... - Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru grup de min ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Shakespeare school lanseaza concursul national de creatie in

Shakespeare School lanseaza concursul national de creatie in limba engleza


;nvãþare a limbii engleze Shakespeare School lanseazã cea de-a 4-a edi...þie a concursului naþional de creaþie în limba englezã &#8222...âºtigãtori constau în 4 tabere internaþionale de limba englezã de 2 s ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Competitie si incredere, o poveste de succes

Competitie si incredere, o poveste de succes


in limba engleza Shakespeare School Essay Competition. Un tanar creativ, dar usor timid..., castigator al editiei din 2012 a concursului national de creatie in limba engleza... Haret din Bucuresti si este pasionat de limba engleza si de jocuri video, iar anul ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tabara limba engleza cambridge" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea