Inscrie firma »

tabara limba engleza londra 2009 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tabara limba engleza londra 2009
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tabara internationala de limba

Tabara internationala de limba engleza University College of London vara 2009


.embassyces.com organizeaza tabere de limba engleza, cu un program complex de activitati si vizite si cu o... (Covent Garden, Trafalgar Square, etc) Programul pentru tabara de vara de limba..., vorbitor de limba engleza, pentru grup de min 15 participanti Pret: 1540 EUR ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de limba

Tabara internationala de limba engleza Cambridge Sir Cristopher vara 2009


organizeaza tabere de limba engleza cu participare internationala, cu un program sustinut... al Universitatii Cambridge este de neuitat. * Programul pentru tabara de vara de limba... de la incepator la avansat * Saptamanal 15 ore de limba engleza, in clase internationale ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara internationala de limba

Tabara internationala de limba engleza la Oxford Brookes University - vara 2009


international. Programul de vara pentru tabara de limba engleza include: * test... si pentru studiul limbii engleze. Cu un grad ridicat de securitate datorita... de limba engleza recomandabile adolescentilor care doresc sa experimenteze libertatea ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la harrow house cu

Tabara de engleza la Harrow House cu Shakespeare School (9-14 ani)


), aerobic, studio yoga, cinema, etc. Programul de vara pentru tabara de limba engleza... Londra  Insotitor de grup din Romania, vorbitor de limba engleza, pentru... a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani). Din ianuarie 2009 ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Tabara de engleza la clifton college

Tabara de engleza la Clifton College cu Shakespeare School(13-15 ani)


tabara de limba engleza include: - Saptamanal 12 lectii de limba engleza in clase... a organiza cursuri de limba engleza pentru ADULTI (peste 16 ani). Din ianuarie 2009... de limba engleza - Acces monitorizat la e-mail si internet - Program de activitati ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea