Inscrie firma »
S********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Tabara de Limba Engleza in Anglia

Tabara de Limba Engleza in Anglia

Tip produs: Tabara | Limba Straina | Limba Engleza
Producator: EF Education First
2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Tabara de Limba Engleza in Anglia

Qdays Educational ofera cursuri de limba engleza intr-un mediu academic, in care limba este vorbita la nivel nativ.

Alege sa studiezi, sau sa-ti perfectionezi limba engleza intr-unul din multele campusuri EF din Anglia. EF Education First este cel mai mare operator de scoli de limbi straine din lume. Infiintata in 1965, EF Education First reuseste sa se foloseasca pe deplin de experienta acumulata in aplicarea unor standarde inalte de siguranta si calitate – atat in predare cat si in serviciile turistice oferite (cazare, masa, activitati)

Cursurile sunt complet personalizabile, elevii alegand intre:

Destinatii variate: Oxford, Cambridge, Londra, Manchester, Bristol, Bournemouth, Brighton

Numar de ore: 20 de ore de engleza pe saptamana, 26 de ore de engleza pe saptamana, sau 32 de ore de engleza pe saptamana.

Cursuri de interes special: in functie de hobby-urile si pasiunile fiecarui elev, cursurile includ de la 4 la 10 ore de interes special, in care limba engleza este combinata cu lectii de arta, de business, de cultura si nu numai.

Cazarea: se poate face in familii gazda (inclus in pretul pachetului) sau in caminele sau campusurile EF. Un exemplu de campus este cel din poza - EF Oxford.

Activitati la destinatie: activitati diferite si variate in fiecare zi! Echipa din fiecare scoala EF se ocupa de gasirea celor mai interesante activitati, astfel incat elevii sa ajunga sa se cunoasca cat mai repede, si sa interactioneze cat mai mult, reusind totodata sa-si exerseze limba.

Scolile EF functioneaza pe toata perioada anului ca scoli de limbi straine, acest lucru dand oportunitatea angajarii profesorilor full time ceea ce inseamna timp si bani investiti in pregatirea acestora pentru cerintele elevilor ne-vorbitori nativi de limba.

Preturile pentru o vacanta la una dintre scolile EF din Anglia incep de la 914 USD, si includ cazarea, un pachet de 16 mese pe saptamana si 20 de ore de curs de limba engleza.

Continuarea studiilor:
Studiile se pot continua dupa intoarcerea acasa, elevii beneficiind de acces post-curs la platforma online de invatare dupa cum urmeaza:

Curs general (26 ore/saptamana) - 3 luni acces post curs
Curs intensiv (32 ore/saptamana) - 6 luni acces post curs

Contactati-ne acum, si veti beneficia gratuit de consultanta din partea unui membru al echipei Qdays Educational pentru a gasi varianta potrivita pentru Dvs sau pentru copii Dvs.
Cursurile incep in fiecare zi de luni, in functie de curs si destinatie. Disponibilitatea trebuie verificata inaintea rezervarii. Qdays Educational este agent oficial EF Education First. Qdays Educational nu practica comisioane ascunse sau administrative.
PREZENTARE S**********************
MEMBRU
GRATUIT
S**********************
1 979 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: curs engleza - tabere strainatate - educatie

PRODUSE ASEMANATOARE CU TABARA DE LIMBA ENGLEZA IN ANGLIA

Tabara de Limba Franceza in FrantaTabara de Limba Franceza in Franta
Tabara de Limba Franceza in Franta
Qdays Educational ofera cursuri de limba franceza intr-un mediu academic, in care limba este vorbita la nivel nativ. ...
USD 1430
Tabara de Limba Spaniola in SpaniaTabara de Limba Spaniola in Spania
Tabara de Limba Spaniola in Spania
Qdays Educational ofera cursuri de limba spaniola intr-un mediu academic, in care limba este vorbita la nivel nativ. ...
USD 1258
Tabara de Limba Chineza in ChinaTabara de Limba Chineza in China
Tabara de Limba Chineza in China
Introduceti descrierea produsului aici...Qdays Educational ofera cursuri de limba chineza intr-un mediu academic, in ...
USD 1108