Inscrie firma »

software manager financiar - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre software manager financiar
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Manager financiar smart

Manager Financiar Smart


Manager Financiar Smart este o aplicatie care este rulata de PDA-ul client... extensie a ERP Manager Financiar. ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 14 ani
Buzau
 Erp manager financiar

ERP Manager Financiar


Manager Financiar este o aplicatie ce se adreseaza organizatiilor medii si mari... rezolvarii problemelor specifice mediului economic romanesc. Manager Financiar este... un produs performant care pune la dispozitia utilizatorilor cele mai noi concepte economico-financiare ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 14 ani
Buzau
 Manager financiar crm

Manager Financiar CRM


Manager Financiar CRM este un sistem integrat de management a relatiei... cu clientii. Manager Financiar CRM se poate instala independent sau ca o extensie a ERP... Manager Financiar Principalele avantaje ale utilizarii unui CRM sunt ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 14 ani
Buzau
 Assistant manager

Assistant manager


Assistant manager este un software de sinteza manageriala extrem de flexibil... prin intermediul careia sunt furnizate, atat vizual cat si vocal, informatii financiar... de aplicatii software de tip web sau desktop au la baza tehnologia TTS pentru limba romana ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 16 ani
Valcea
 Curs management financiar si controlling

Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING


si decizie pentru CFO / Finance Manager / Director Financiar. - Studii de caz «...Curs MANAGEMENT FINANCIAR si CONTROLLING Durata: 2 zile Locatia: Bucuresti... special! O licenta monopost software cash flow! Tariful include: accesul la curs ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Xtracargo fleet manager - furnizat ca serviciu

XtraCargo Fleet Manager - furnizat ca serviciu


SaaS (Software as a Service) este un sistem modern prin care utilizatorii nu... mai platesc licenta software clasica si echipamentele necesare, ci doar serviciul... la luna. Pe langa avantajele financiare evidente, acest sistem mai ofera o serie ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Unity pos - software gestiune si vanzare restaurant

Unity POS - Software gestiune si vanzare restaurant


catre buctarie/bar/alte unitati, marcare rebut cu controlul managerului, gestiunea... stocurilor, a personalului, retetarul produselor, informatii financiare si administrative... fiecarui utilizator in parte, fie el administrator, manager, ospatar, bucatar ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Aptitude - software gestiune resurse umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


PLATFORME SOFTWARE PENRU RESURSE UMANE Preocupati de cresterea eficientei... - Managementul deplasarilor - Managementul financiar al contractelor de servicii - Auditul... angajati si manageri. APTITUDE HR foloseste un sistem de securitate avansat bazat ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Unity booking - software gestiune receptie /

Unity Booking - Software gestiune receptie / rezervari hotel si pensiune


/in functie de anumite defecte. Supraveghere a receptionerilor, informatii financiare... a oferi managerilor de Hotel, proprietarilor de Pensiuni si personalului acestora ... »

Pret: 600 RON
Buyer Member 8 ani
Arges
 Credit system

Credit System


de campuri de date), care ofera rapoarte despre piata afacerilor, rezultatele financiare..., actionari, manageri, parteneri de afaceri, date de contact si informatii despre... a campurilor de interes sunt combinate cu tehnologiile software de inalta calitate ... »
Oferit de:FASMA SRL
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Inovatia ca solutie in afaceri

Inovatia ca solutie in afaceri


? Surprinzator, nu e din cauza lipsei de idei bune sau de manageri capabili. Si nici... pe manageri sa ia decizii inoportune tocmai in procesul de inchegare a noilor idei... de afaceri. Apoi, autorii pun la dispozitia managerilor un nou cadru de lucru, destinat ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Ezee absolute

EZee Absolute


. furnizor de software hotelier), si vine ca o completare in sprijinul celor ce sunt... a fost dezvoltat pe baza SaaS (Software as a Service), pentru moteluri, Bed... and Breakfast, hoteluri executiv, sau proprietati premium de cinci stele, acest software ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 10 ani
Constanta
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"software manager financiar" in Firme Hot - 10 Rezultat(e)
Folositi cautarea