Inscrie firma »
APTitude - Software Gestiune Resurse Umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane

Tip produs: software resurse umane | resurse umane | hrms
Producator: APT IT SRL
 

Prezentare APTitude - Software Gestiune Resurse Umane

PLATFORME SOFTWARE PENRU RESURSE UMANE
Preocupati de cresterea eficientei serviciilor noastre, pe baza experientei acumulate de-a lungul anilor, am dezvoltat doua platforme online pentru uzul specialistilor in resurse umane.

APTITUDE HR este o platforma integrata de gestiune a capitalului uman (HRMS - Human Resources Management System) care raspunde cerintelor de flexibilitate specifice modelelor moderne de management al resurselor umane. Platforma are o structura modulara bazata pe procesele specifice domeniului. Raspunzand necesitatilor reale ale oricarei organizatii, APTITUDE HR sustine urmatoarele activitati:
- Managementul structurii organizatorice
- Managementul activitatii de recrutare si selectie
- Evaluarea competentelor prin chestionare, teste grila si assessment center
- Angajarea si administrarea personalului
- Managementul pontajului si planificarea concediilor
- Managementul recompenselor
- Managementul performantei
- Planificarea si desfasurarea programelor de dezvoltare
- Managementul deplasarilor
- Managementul financiar al contractelor de servicii
- Auditul si controlul intern
- Raportarea parametrilor operationali si ai indicatorilor de performanta.

Modulele aplicatiei permit eficientizarea operationala a tuturor activitatilor majore de gestiune a resurselor umane, si sustin practic monitorizarea si automatizarea tuturor fazelor specifice ciclului de viata al contractelor angajatilor unei companii, de la recrutare pana la parasirea companiei. Platforma este 100% web based, informatiile sunt centralizate, iar functionalitatile sunt de tip self-service pentru angajati si manageri. APTITUDE HR foloseste un sistem de securitate avansat bazat pe roluri de acces si parole, putand fi gazduita pe serverele proprii ale utilizatorilor, sau utilizata in sistem SAAS (software as a service). Platforma permite gestiunea in paralel a angajatilor din mai multe companii (in cazul holding-urilor) si este flexibila in administrarea diferitelor modele de colaborare cu angajatii. De asemenea, permite integrarea cu alte aplicatii prin functionalitati de import/export. APTITUDE HR detine facilitati avansate de personalizare prin parametrizarea proceselor de lucru, ceea ce asigura respectarea procedurilor interne ale organizatiei care o utilizeaza. Aplicatia este disponibila in limba romana si engleza, la cerere putand fi adaptata pentru majoritatea limbilor de circulatie europeana.
APTITUDE HR se pliaza usor pe cerintele de business ale clientului datorita gradului ridicat de adaptabilitate si usurintei de implementare. Platforma are o larga aplicabilitate indiferent de industrie sau de volumul de business, dinamica dezvoltarii aplicatiei urmarind continuu evolutia pietei si a domeniului managementului resurselor umane.

Va invitam sa descoperiti mult mai multe lucruri interesante despre calitatile acestui produs la adresa www.aptitude.ro, iar pentru orice intrebare va stam la dispozitie cu placere (datele de contact fiind incarcate in pagina de web).
PREZENTARE A********
MEMBRU
GRATUIT
A********
1 870 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A********
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: servicii resurse umane - recrutare - aplicatii resurse umane

PRODUSE ASEMANATOARE CU APTITUDE - SOFTWARE GESTIUNE RESURSE UMANE

APT360APT360
APT360
APT360 este o platforma online de evaluare 360 de grade dezvoltata de Grupul APT, unul dintre principalii furnizori de ...

APTITUDE - SOFTWARE GESTIUNE RESURSE UMANE ESTE LISTAT IN: