Inscrie firma »
XtraCargo Fleet Manager - furnizat ca serviciu

XtraCargo Fleet Manager - furnizat ca serviciu

Tip produs: managementul flotei auto | gestiune parc auto | Software Management Parc Auto
Producator: Ardeal Soft SRL
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare XtraCargo Fleet Manager - furnizat ca serviciu

SaaS (Software as a Service) este un sistem modern prin care utilizatorii nu mai platesc licenta software clasica si echipamentele necesare, ci doar serviciul pe care-l folosesc pentru a satisface o cerinta.

In cazul furnizarii ca serviciu, aplicatia XtraCargo va rula pe serverele furnizorului si va fi accesata remote de catre utilizator. Clientul se va conecta la aplicatie printr-o conexiune securizata VPN (Virtual Private Network), ca si la un calculator din reteaua locala.

Clientul nu va achizitiona licente pentru utilizarea aplicatiei si nici nu o va instala pe calculatorul local, va plati doar un abonament lunar, fara a fi obligat sa semneze contracte pe mai multi ani. Utilizatorul va putea renunta oricand la serviciu. De asemenea, numarul de licente alocate unui client vor fi strict cele necesare in momentul utilizarii, existand posibilitatea ca acestea sa fie majorate sau reduse, de la luna la luna.

Pe langa avantajele financiare evidente, acest sistem mai ofera o serie de avantaje suplimentare, cum ar fi:

- Conexiune securizata VPN
Reteaua virtuala privata asigura un nivel ridicat de securitate a informatiilor transmise prin utilizarea unor protocoale avansate de autentificare si criptare. Reteaua virtuala privata poate fi imediat realizata peste conexiunea deja existenta la Internet, nefiind necesara o infrastructura separata.

- Mediu de lucru pe un server protejat cu Firewall si Antivirus
Serverele noastre sunt echipate cu sisteme de firewall, respectiv soluttii antivirus si antispam pentru a oferi securitate si confidentialitate datelor dumneavoastra. Administratori de server monitorizeaza in permanenta serverele si reteaua pentru a preintampina orice tentativa de acces neautorizat.

- Backup-uri zilnice a bazei de date
Backup-ul informatiilor gazduite pe serverele noastre se realizeaza zilnic pe servere speciale de backup. Toate serverele folosesc tehnologie RAID 1, acest sistem oferind protectie completa in cazul in care unul dintre HDD se strica.

- All inclusive - un singur abonament lunar asigura actualizari regulate ale aplicatiei, suportul tehnic al operatorilor nostri calificati, rularea aplicatiei pe un server stabil, backup-uri zilnice a bazei de date, posibilitatea lucrului in retea, chiar daca punctele de lucru sunt in locatii diferite sau mobile.

- Economii substantiale - argumentul suprem pentru utilizarea XtraCargo ca serviciu este pretul achitat lunar, cu posibilitatea de a renunta in orice moment.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
655 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: software - programare - servicii web