Inscrie firma »

planul de conturi general - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre planul de conturi general
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Planul de conturi general 2012

Planul de conturi general 2012


Planul de conturi general 2012 ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Planul de conturi general 2011

Planul de conturi general 2011


Planul de conturi general 2011-9786065911222- ... »

Pret: 5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii generale abc

SERVICII GENERALE ABC


managementului financiar:1. CONTABILITATE MANAGERIALA: dezvoltarea planului de conturi..., bugetul de productie, bugetul resurselor umane, bugetul administratiei generale etc.4 ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Generali employee benefits

Generali Employee Benefits


Programele Generali Asigurari pentru angajati pot contine: Protectie pentru..., serviciile profesioniste si flexibilitatea fac ca Generali Asigurari sa fie un partener... pentru orice companie. Plan de economisire si pensie pentru angajati ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cursul de calificare contabilitate informatizata

CURSUL DE CALIFICARE CONTABILITATE INFORMATIZATA


patrimoniale (active/pasive) 2. Planul general de conturi. Functiile contului 3.... Analiza contabila; intocmirea notelor contabile 4. Clasele de conturi 1 - 7... practice trateaza clasele de conturi, TVA, impozitul pe profit, etc. 5. Intocmirea ... »

Pret: 450 RON
 Consultanta financiar-contabila

consultanta financiar-contabila


de conturi adaptat societatii in baza si cu respectarea normelor generale...* Elaborarea si punerea in aplicare a procedeelor contabile si a planului ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Reglementari contabile 2011

Reglementari contabile 2011


SI CONTIUNTUL SITUATIILO FINANCIARE ANUALE PREVEDERILE FINALE PLANUL DE CONTROL GENERAL... STRUCTURA SITUATIILOR FINANCIARE ANUALE FUNCTIA CONTURILOR Reglementari contabile ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Seminar reglementarile contabile conforme cu directivele europene

Seminar Reglementarile contabile conforme cu directivele europene


-planul de conturi general -transpunerea sodurilor conturilor, din balanta... de verificare la 31.12.2005, intocmita potrivit Planului de conturi general conform.../2001 sau Planului de conturi general conform reglementarilor contabile aprobate prin Ordinul ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Contabilitatea intreprinderilor - indrumar practic

Contabilitatea intreprinderilor - indrumar practic


I-VIII din reglementari) PARTEA a II-a : Planul de conturi general in vigoare... a III-a: Functiunea conturilor " in ordinea Planului de conturi general ( capitolul... a Planului de conturi general si conturile folosite numai in situatiile financiare ... »

Pret: 59.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Autosoft  stocas-program  de contabilitate  si gestiune  economica

AUTOSOFT STOCAS-PROGRAM DE CONTABILITATE SI GESTIUNE ECONOMICA


rapida, multi-societate, multiluna, adapteaza planul de conturi general la specificul.../valuta (cu totaluri zilnice, regularizare plafon de casa), jurnale si situatii pe conturi... modele note contabile), inchidere automata conturi TVA, venituri si cheltuieli ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Contabilitatea institutiilor publice

CONTABILITATEA INSTITUTIILOR PUBLICE


publice, planul de conturi pentru institutii publice si instructiunile de aplicare... practice specifice. MODERATOR: - Ioana Munteanu - Director General Adjunct- Directia... generala bugete si credite externe, specialist in cadrul M.S.P., Guvernul Romaniei ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Winmentor, programe de contabilitate

Winmentor, programe de contabilitate


planului de conturi specific firmei dvs. In acest plan de conturi puteti folosi... diferentelor de curs valutar, salariile, amortismentele, inchiderea conturilor de venituri... in functiune rapida a sistemului. Rezultatele de contabilitate generala sunt periodic ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Tipuri de activitati logopedice

TIPURI DE ACTIVITATI LOGOPEDICE


pe un contur dat; 8. Urmarirea dezvoltarii planului cognitiv si a procesului imaginative... inspir-expir - gimnastica generala, corporala -exercitii ... »
 Drept international public. volumul i. editia 2

Drept international public. Volumul I. Editia 2


, in planul dreptului international, a unor realitati inconturnabile, intervenite...: Profilul juridic al actelor unilaterale ale statelor, conturat de Comisia de Drept... dezbatere Adunarii Generale a ONU in 2006; definirea actelor de piraterie comise asupra ... »

Pret: 39.99 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


judetene, Consilii locale, Directia Generala Pentru Drepturile Copilului etc... si actualizarea in momentul inregistrarii a rapoartelor Administrarea si gestionarea: plan... contabil- se poate defini in functie de cerintele clientului: conturile de numerar ... »
Buyer Member 15 ani
Braila
 Bazele contabilitatii

Bazele contabilitatii


si sa abordam o atitudine flexibila in legatura cu utilizarea planului de conturi..., ca parte a pregatirii economice generale, dar si celor care intentioneaza sa ... »

Pret: 31.5 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


presupune analiza cash flow-ului, a planului de afaceri si a bilantului prescurtat...; - auditul conturilor consolidate; - auditul operatiunilor financiare. Auditul... (reguli generale, cote de impozitare, calculul profitului impozabil, plata impozitului ... »
Buyer Member 11 ani
Bistrita-Nasaud
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


societatilor comerciale - noutati legislative competente ale adunarilor generale... tehnica; - creditul ipotecar; - planul de afaceri 14. Operatiuni vamale... statutar al conturilor consolidate. 31. Ghidul pietelor europene industriale ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Gratar industrial tip nagév

Gratar industrial tip NAGÉV


elementul de contur al gratarului; mareste rezistenta si sarcina portanta, asigura... un contur prezentabil, totodata mareste rigiditatea gratarului. Cadrul este realizat... mai mari, in general, 4 bucati. Rigla de glezna (rigla de protectie): Este ... »
Oferit de:NAGEV kft.
Light Member 17 ani

 Telefon gsm nokia e72, noke72

Telefon GSM Nokia E72, NOKE72


, Sincronizare date, Manager fiºiere, Notepad, Cât este ceasul) Profiluri (General... Traveller Suport pentru e-mail-uri HTML Mai multe conturi de e-mail simultane... ºi Secvenþã Moduri de filmare: Automat, definit de utilizator, prim-plan ... »

Pret: 1324.93 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Telefon mobil nokia e72 topaz brown, noke72gsmbrwn

Telefon mobil Nokia E72 Topaz Brown, NOKE72GSMBRWN


Traveler, precum ºi la cele din conturile personale Hotmail, Gmail ºi altele. În plus.... Puteþi accesa instant pânã la 10 conturi personale de e-mail. Funcþia de mesagerie..., manager fiºiere, Notepad, Cât e ceasul) Profiluri (general, silenþios, intâlnire ... »

Pret: 1017.41 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


autocolante aplicate pe conturul cladirii, pe suprafata ingropata, astfel incat... amplaseaza in fundatie dupa un plan de marcare executat cu un sablon tip Termocofrag... elementelor de constructii, panoul de cofrag poate fi executat in forme plane sau curbe ... »
Buyer Member 19 ani
Arad
 
22 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"planul de conturi general" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea