Inscrie firma »

placi din policarbonat celular - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre placi din policarbonat celular
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Placi din policarbonat celular

Placi din policarbonat celular


Descriere: Placi din policarbonat cu structura celulara (suprapusa ... »
Buyer Member 8 ani
Constanta
 Luminatoare din placi de policarbonat

Luminatoare din placi de policarbonat celular


Luminatoarele din placi de policarbonat celular, si protectie UV si coeficient.... Placile din policarbonat celular CONTROLITE sunt placi cu pereti dubli, dotate... invelitori/ luminatoare, placile din policarbonat se pozitioneaza cu profilul de prindere ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Pereti cortina din placi de policarbonat

Pereti cortina din placi de policarbonat celular


drenajul. Placile din policarbonat celularA utilizate pentru pereti cortina...A se prezinta in 4 variante: Placile din policarbonat celular... astfel: -DP 8 MULTICELL, placi din policarbonat celular cu grosimea de 8mm, cu 4 ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Policarbonat celular

Policarbonat celular


Placi policarbonat celular - un material usor si rezistent, gol pe interior... sau semitransparent la un pret foarte accesibil. Materialul policarbonat celular pe care il..., putand satisface toate cerintele. Caracteristici policarbonat celular ... »
Oferit de:EMSA SYSTEMS
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Policarbonat celular transparent

Policarbonat celular transparent


AVANTAJELE PLACILOR DE POLICARBONAT CELULAR: protectie UV la toata gama... de placi; izolare termica si fonica excelenta; cel mai avansat material transparent... produse ale diviziei MAKROPLAST din cadrul companiei Aluterm Group: policarbonat compact ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Policarbonat celular akiver

Policarbonat Celular Akiver


Policarbonat - AKYVER Dimensiuni: grosime = 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm, 16... mm; format = 2100 x 6000 mm Prezentare si culori: placi in culorile : alb ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Policarbonat celular colorat (fumuriu, verde,

Policarbonat celular colorat (fumuriu, verde, albastru, rosu)


, placile din policarbonat isi pastreaza toate calitatile -optice, mecanice, fizice...- pe o perioada extrem de mare de timp. Dispunand de o gama completa de placi... din cadrul companiei Aluterm Group: policarbonat compact, policarbonat Athermic ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Sistem modular din policarbonat makroplast

Sistem modular din policarbonat Makroplast


Aceste sisteme din panouri de policarbonat sunt solutii extrem de versatile... de rezistenta, sistem de fixare fara gaurirea panourilor de policarbonat, elemente... pe intregul perimetru al panoului de policarbonat face ca sistemul modular Makroplast sa ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Policarbonat transparent ondulat sinus - 2000 x 900

Policarbonat transparent ondulat Sinus - 2000 x 900 mm


, izoleaza termic si fonic. Structura: policarbonat celular ondulat, forma...Policarbonat transparent ondulat Sinus - 2000 x 900 mm Se foloseste pentru... termica: K = 3,3 W/m2K. Lungimea sinusoidei: 2000 mm Latime placa: 900 mm Lungime ... »

Pret: 36.83 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Placi mono si multistrat din

Placi mono si multistrat din policarbonat transparent si mat, pentru


placi multistrat din policarbonat celular, folosite pentru inchideri izolatoare...Placile MAKROLON mono sunt placi din policarbonat transparente, lustruite... placi din policarbonat transparente cu o fata mata. Indeplinesc perfect cerintele ... »
Oferit de:MONSENA
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Luminatoare light

LUMINATOARE LIGHT


placilor de policarbonat celular utilizate este de 10 sau 16mm. Toate placile... luminatoarelor se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate... solutii profesionale pentru imbinarea placilor de policarbonat, fixarea lor ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Lumina naturala, aerisire, evacuare fum si gaze

LUMINA NATURALA, AERISIRE, EVACUARE FUM SI GAZE


. Grosimea placilor de policarbonat celular utilizate este de 10 sau 16mm. Toate placile.... Vitrarea se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate... Profilele Light ofera solutii profesionale pentru imbinarea placilor de policarbonat ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"placi din policarbonat celular" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea