Inscrie firma »
M************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Luminatoare din placi de policarbonat celular

Luminatoare din placi de policarbonat celular

Tip produs: luminatoare
 

Prezentare Luminatoare din placi de policarbonat celular

Luminatoarele din placi de policarbonat celular, si protectie UV si coeficient redus de transfer termic sunt utilizate pentru iluminarea naturala a cladirilor comerciale, scoli, sali de sport, muzee, dar si hale si spatii industriale.
Pentru invelitori/ luminatoare, placile din policarbonat se pozitioneaza cu profilul de prindere la exterior. Apa rezultata din condens sau cea de ploaie se scurge prin microcanalele profilului, in partea inferioara a placilor aflandu-se un element de inchidere, prevazut cu perforatii prin care se realizeaza drenajul. Lungimile placilor sunt pana la 24m si se pot livra si panouri la lungimi si forme speciale - in functie de proiect.
Luminatoarele pot fi autoportante, in panta, semicilindrice, tip piramida.

Sistemul din policarbonat celular Danpalon utilizat pentru luminatoare se prezinta in 6 variante:
Sistemul din policarbonat cu structura compacta Danpalon COMPACT este format din placi cu grosimea de 4 mm si latimea de 600 mm, prevazute cu conector pentru prindere in forma de a€œUa€ din policarbonat sau aluminiu.
Sisteme din policarbonat celular:
-Danpalon TRY WALL este constituit din placi din policarbonat cu structura triunghiulara avand grosimea de 10 mm si latimea de 600 mm, cu conector de prindere in forma de a€œUa€ din aluminiu/policarbonat
-Danpalon TWIN WALL este prevazut cu placi din policarbonat cu grosime de 8 si 10 mm si latime de 600 mm, cu structura unicelulara, avand drept accesoriu de prindere conector in forma de a€œUa€ din aluminiu sau policarbonat.
Placile din policarbonat celular CONTROLITE sunt placi cu pereti dubli, dotate cu fante culisante, si cu un mecanism care regleaza lumina zilei. Pozitia fantelor in raport cu soarele stabileste cantitatea de radiatie transmisa prin placa. Mecanismul de control poate fi manual sau automat (se regleaza unghiul sub care cade lumina solara pe aceste panouri si se reduc astfel efectele nocive ale radiatiilor UV asupra organismului uman).
Sisteme din policarbonat multicelular:
-Danpalon MULTICELL presupune placi din policarbonat multicelulare cu grosimi de 8,10,12 si 16mm si latime de 600 mm sau 1040 mm (in cazul placilor de 16 mm) si conectorul in forma de a€œUa€ din policarbonat sau aluminiu. Asigura o calitate deosebita a luminii, durabilitate mare, izolare termica si protectie impotriva razelor UV. Structura Multicell permite o difuzie egala a luminii naturale, oferind o imagine asemanatoare cu cea a sticlei
-Danpalon DOUBLE GLAZURED se deosebeste de celelalte sisteme prin modul de asezare al panourilor din policarbonat tip MulticellA - in strat dublu, prinderea acestora facandu-se cu ajutorul conectorului in forma de H din policarbonat sau aluminiu. Acest sistem asigura o izolare termica si protectie impotriva razelor UV mult mai ridicata.
PREZENTARE M**************************
MEMBRU
GRATUIT
M**************************
4 415 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sistem policarbonat - placa policarbonat - sere

PRODUSE ASEMANATOARE CU LUMINATOARE DIN PLACI DE POLICARBONAT CELULAR

Pereti cortina din placi de policarbonat celularPereti cortina din placi de policarbonat celular
Pereti cortina din placi de policarbonat...
Peretii cortina din placi de policarbonat sunt utilizati la fatadele cladirilor publice, salilor de sport, scoli, spatii ...

LUMINATOARE DIN PLACI DE POLICARBONAT CELULAR ESTE LISTAT IN: