Inscrie firma »
M************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Pereti cortina din placi de policarbonat celular

Pereti cortina din placi de policarbonat celular

Tip produs: pereti cortina
 

Prezentare Pereti cortina din placi de policarbonat celular

Peretii cortina din placi de policarbonat sunt utilizati la fatadele cladirilor publice, salilor de sport, scoli, spatii industriale, dar si pentru compartimentarea spatiului in magazine.
Placile din policarbonatA au clasa de combustibilitate C1, datorita densitatii policarbonatului si a straturilor intemediare. Imbinarea placilor se face prin clipsarea pe profil. Pentru o mai buna izolare termica se pot compune pereti de fatada sau compartimentare din doua placi de policarbonat (ale caror grosimi sunt alese in functie de coeficientul de transfer termic necesar) si un profil H din aluminiu/policarbonat.A Pentru inchideri/fatade - placile se pozitioneaza cu profilul de prindere la interior. Apa rezultata din condens sau cea de ploaie se scurge prin microcanalele profilului, in partea inferioara a placilor aflandu-se un element de inchidere, prevazut cu perforatii prin care se realizeaza drenajul.
Placile din policarbonat celularA utilizate pentru pereti cortinaA se prezinta in 4 variante:
Placile din policarbonat celularA MULTICELLA asigura o calitate deosebita a luminii, durabilitate mare, izolare termica si protectie impotriva razelor UV. Structura Multicell permite o difuzie egala a luminii naturale, oferind o imagine asemanatoare cu cea a sticlei. Aceste placi sunt realizate cu mai multe straturi si celule ceea ce asigura o izolatie termica ridicata si rezistenta ridicata la impact si la grindina.
Se prezinta in 4 variante in functie de grosime astfel:
-DP 8 MULTICELL, placi din policarbonat celular cu grosimea de 8mm, cu 4 pereti si o latime de 600mm
-DP 10 MULTICELL, placi din policarbonat celular cu grosimea de 10mm, cu 4 pereti si o latime de 600mm
-DP 12 MULTICELL, placi din policarbonat celular cu grosimea de 12mm, cu 4 pereti si o latime de 600mm
-DP 16 MULTICELL, placi din policarbonat celular cu grosimea de 16mm, cu 6 pereti si o latime de 600mm sau de 1040mm.
Aceste placi sunt realizate din panouri transparente extrudate, cu o portiune de prindere verticala fixa la ambele capete ale panoului, un conector de blocare a panourilor, precum si cleme ascunse de blocare din otel inoxidabil. Fiecare componenta este libera, sa se dilate sau sa se contracte la o valoare proprie, evitindu-se curbarea sau flexarea si pastrindu-se proprietatile structurale ale materialului.

Placile din policarbonat celular CONTROLITE sunt placi cu pereti dubli, dotate cu fante culisanteA si cu un mecanism care regleaza lumina zilei. Pozitia fantelor in raport cu soarele stabileste cantitatea de radiatie transmisa prin placa. Mecanismul de control poate fi manual sau automat (se regleaza unghiul sub care cade lumina solara pe aceste panouri si se reduc astfel efectele nocive ale radiatiilor UV asupra organismului uman).
Placile din policarbonat celularA REFLECTIVE sunt placi translucide care permit trecerea luminiisi elimina radiatiile UV.
Placile din policarbonat celularA COMPACT sunt placi cu grosimea de 4 mm si latimea de 592 mm, au un conector din aluminiu pentru prindere.
PREZENTARE M**************************
MEMBRU
GRATUIT
M**************************
4 722 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
M**************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sistem policarbonat - placa policarbonat - sere

PRODUSE ASEMANATOARE CU PERETI CORTINA DIN PLACI DE POLICARBONAT CELULAR

Luminatoare din placi de policarbonat celularLuminatoare din placi de policarbonat celular
Luminatoare din placi de policarbonat ce...
Luminatoarele din placi de policarbonat celular, si protectie UV si coeficient redus de transfer termic sunt utilizate ...

PERETI CORTINA DIN PLACI DE POLICARBONAT CELULAR ESTE LISTAT IN: